maanantai 15. tammikuuta 2018

Kapinallinen, Pelastaja, Petturi ja Äpärä

ISBN 9789524984942
Kirjanen on nyt 5.2.2018 julkaistu. 

Kirjanen kertoo yksityiskohtaisesti massa- eli joukkopsykologiasta, massojen milteipä pakonomaisesta orgastisesta kaipuusta, yleisestä ja yhtäläisestä rakkaudettomuudesta ja sen käyttämän massapropagandan aakkosista esimerkkitapauksen, Jeesuksen, Genesaretinjärven kapinallisen elämän kautta.
Kirjanen on vaaralinen ja ennen kaikkea kiusallinen valtaapitäville ja heidän marioneteilleen, sillä se kertoo käytännöllisin esimerkein kuinka Jeesuksen tapauksessa totuutta kierretään, muunnellaan ja vääristellään omien etujen, kuten itsetunnon pönkittämisen, sosiaalisen aseman, yhteiskunnallisen arvostuksen ja/tai omien taloudellisten etujen vuoksi. Kirjasesta käy selville kuinka henkinen ja viime kädessä fyysinen kidutus valjastetaan propagandavankkurien vetäjiksi ja  kuinka tarpeeksi monta kertaa toistettu vale muuttuu lopulta totuudeksi.
Kirjanen paljastaa yleisesti vaietun juutalaisten sammumattoman vihan Jeesusta ja sitä myöten kristittyjä kohtaan. Kirjanen tuo myös esille Raamatun tekstin, jonka mukaan kristinusko on syntyisin rikollisjärjestö, joka alusta lähtien on naamioinnut ahneutensa, kaikkinaisen pahuutensa, kristillisellä rakkaudella - hyvyydellä.

Näyte kirjasta: https://books.google.fi/books?id=Y0FMDwAAQBAJ&printsec=frontcover&hl=fi#v=onepage&q&f=false

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti