TIEDOTUSVÄLINEET, TOIMITTAJAT, VALLANPITÄJÄT, VAALIKARJA JA KULUTTAJAT, KAIKKI HALUAVAT VAIETA NÄISTÄ KIRJASISTA. HE EIVÄT HALUA EDES TIETÄÄ, KIRJASTEN OLEMASSAOLOSTA!

maanantai 12. helmikuuta 2018

Tiennyt Mitä Rakkaus On

ISBN 9789515683236i
Kirjanen on julkaistu 26.2.2018

Kirjanen kertoo massojen syvästä, milteipä pakonomaisesta orgastisesta kaipuusta, yleisestä ja yhtäläisestä rakkaudettomuudesta, rakkausanemiasta, sen syistä ja seurauksista, massa- eli joukkopsykologian juurista. Mitä rakkaus on? Kuka tietää, vai tietääkö kukaan?

Kirjassa pureudutaan yksityiskohtaisesti rakkauden syvimpään olemukseen, siihen mitä rakkaus todellisuudessa on ja tietysti myös siihen, mitä se ei ole, mitä me luulemme tai mitä meille luulotellaan erheellisesti rakkaudeksi - rakkauden harhakuviin, valerakkauteen.
Kirja syventyy myös seikkaperäisesti rakkauden väärinkäyttöön, niihin rakkauden vastaisiin pahuutta pulppuaviin alkulähteisiin, joiden vuoksi rakkaus ei ylipäätään voi hyvin ja yksityiskohtaisesti mitkä ovat ne syyt, jotka ovat johtaneet vallitsevaan rakkauden vajaatoimintaan - yhteiskunnan yleiseen rakkaudettomuuteen, yksilöiden aivan yleisesti potemaan vakavaan rakkausanemiaan.

Näyte kirjasta: https://books.google.fi/books?id=-P1NDwAAQBAJ&pg=PA2&lpg=PA2&dq=Tiennyt+Mit%C3%A4+Rakkaus+On&source=bl&ots=vdkKv8-vrO&sig=HHYPlg4q1yETOZNzsyiDiC7UB2g&hl=fi&sa=X&ved=0ahUKEwiu49C_79fZAhWDGuwKHWiADB0Q6AEISDAF#v=onepage&q=Tiennyt%20Mit%C3%A4%20Rakkaus%20On&f=false

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti