tiistai 4. helmikuuta 2020

Turpeenpoltto on keskeytettävä - pitsinnypläys kunniaan

Nyt kun tilastollista aineistoa alkaa olla riittävästi saatavilla niin voi havita, että koronavirukseen sairastuneiden määrä kasvaa expotentiaalisesti hiukan yli 1,2 % vauhdilla. Tartunnoista noin 17 % on vakavia ja noin 2,3 % sairastumista johtaa kuolemaan!
3.2.2019 virus tartunnan saanneita oli Kiinassa yli 20 400 ja kuolleita 425. Sairastuneiden määrä oli kasvanut edellisestä päivästä yli 3 200:lla.

Pikaisella laskutoimituksella 1.3 .2019 tartunnan saanneita tulee mahdollisesti olemaan jo lähes 3 miljoonaa ja kuolleita jopa 60 000 ellei taudin etenemistä pystytä rajoittamaan nykyisestä oleellisesti.

Tracking coronavirus: Map, data and timeline: 
https://bnonews.com/index.php/2020/02/the-latest-coronavirus-cases/
Päivä 36: Grafiikat näyttävät, miten koronaviruksen tartuntojen ja kuolemien kasvu kiihtyy: https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/bf17e49b-a8cc-431e-ad2d-8b04a3307058

Mutta ketäpä tämä kiinnostaa? Sitä paitsi ravintolaani aikoinaan hoitaneen Hong Kongilaisen kokin Rudy Lain mukaan manner-kiinalaisiin ei kannata koskaan luottaa!
Yleissivistys on nykyihmisellä niin ohut, että klukaan ei ole kuullutkaan ekspotentiaalisesta kasvusta ja shakkipelin keksijän, suurvisiiri Sissa Ben Dahirin, keksinnöstään pyytämästä palkkiosta!
Vastatessaan kritiikkiin hallituksen vaitonaisuudesta perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru korosti Oulussa perjantaina.31.1 (IS):
"Viruksen leviämisen estämiseksi on tehty paljon jo ennen ensimmäistäkään tautitapausta. Ja kun ensimmäinen tautitapaus on Suomessa nyt löydetty ja havaittu, se todistaa että varautumisjärjestelmämme toimii. Mitään aihetta paniikkiin ei ole. Tämä on WHO:n mukaan kansainvälinen epidemia (WHO:n mukaan Korona-virus ei toistaiseksi ole kansainvälinen epidemia vaan terveysuhka - Krista sekoittaa epidemian ja pandemian) ja olemme ryhtyneet toimiin, joita tällaiset tapaukset vaativat. Asiantuntijoiden näkökulmasta viruksen leviämisriski on pieni, siihen pitää uskoa"

Kiuru ei Ilta Sanomien nukaan ymmärrä kansanedustajien kritiikkiä. Hän totesi Oulussa useaan kertaan, ettei tilanne vaadi hallituksen reagointia. Asia ei ole hänen mielestään poliittinen (ei siis yhteiskunnallinen asia) ja siihen on suhtauduttava rauhallisesti eikä paniikkia saa lietsoa. Kasvosuojusten myynti räjähti kuitenkin pilviin koronavirusuutisoinnin jälkeen.

Turpeenpoltto olisikin keskeytettävä Suomessa heti ja keskityttävä tiedon mahdollisten tartuttamien yksilöiden karanteeniin asettamiseen (vaientamiseen) sekä tehtävä pitsin nypläyksestä pakollinen kansalaisvelvollisuus - niin kauan kuin vene ei uppoa!

Tämä 4.2 julkiastu teksti on nyt totta: HS 25.3 Korona­virus­tapausten määrä kasvaa nyt eksponentiaalisesti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti