perjantai 27. syyskuuta 2024

Liskokuningas

Elämäntilanteeni nyt salliessa kirjoitin loppuun kirjasen "Liskokuningas"! Kirjanen ilmestyi aiemmin nimellä Kuivan Autiomaan Tappajademoni sisällöltään huomattavasti suppeampana, joten kirjanen Kuivan Autiomaan Tappajademoni on nyt poistettu julkaisuistani! Liskokuningas kirjanen on tyhjentävä selitys vailla mitään huu-haata tai hihhuli hölynpölyä ihmisen olemassaolosta - siitä mistä hän tulee ja mitä hänelle on tapahtuva lähitulevaisuudessa. Mutta veikkaan että sinun kiinnostaa oma ylemmyytesi ja omat paskartelusi huikeasti enemmän kuin oma kohtalosi!

Liskokuninkaan harhautustarkoituksessa ihmiskunnalle kehittämän roolihahmon, Jahve Herran, Kuivan Autiomaan Tappajademonin seuraajien, kristittyjen uskonnollinen oppi, kristinusko kiteytyy kirjan seuraavissa luvuissa ydinkohdiksi tiivistettyinä. Raamatun sisältämät valheet ja kaksikasvoisen Jahve Herran sadistinen luonne paljastetaan Raamatun omista teksteistä löytyvin suorin kirjallisin todistein sekä tapahtumin. Raamatun valheellisesta sisällöstä jatketaan kristittyjen näistä ”pyhistä” teksteistä sepittämiin erilaisiin tulkintoihin, kuvitelmiin, jopa perättömiin satuihin. Jahve Demonin ja hänen seuraajiensa toimintaa tarkastellaan myös yhteiskuntatieteellisestä (historia, psykologia, sosiologia ja kasvatus) näkökulmasta! Kirjassa tuodaan esille yhteiskuntaamme riivaavan väkivallan perimmäinen syy - judeo-kristillinen uhkaan ja lupauksiin nojaava kasvatus!     

Lopuksi sekä Raamatusta, että kristittyjen teksteistä löytyvien todisteiden pohjalta tarkastellaan muita maapallolla esiintyviä, laajojen kansanjoukkojen ”absoluuttisina totuuksina” pitämiä, uskonnollisia ja niiden kaltaisia ”oppeja” - harhakäsityksiä. Viimeiseksi sukelletaan (luvut ”Täydellinen antautuminen” sekä ”Strange Days”) sisätämiin apokalyptisiin painajaisiin. 

Ja mikä oleellisinta, tämä kirjanen vastaa yksiselitteisesti kysymyksiin: Miksi nämä sadut ovat oikein syntyneet ja mitä Liskokuningas  aikoo?