perjantai 22. maaliskuuta 2019

Lapsen ei ole hyvä olla yksin maailmassa

Oulun Imaami

Kuten edellä jo oli esillä, älähtänyttä margariinirasiaa muistuttava Helsingin Sanomien Anna-Stina Nykänen, esitteli jälleen korvien välissä sijaitsevaa tyhjää pururataansa Helsingin Sanomissa 24.2.2019 artikkelissa ”Tuntematon tekijä”.
Nykänen maalaa artikkelissaan muun muassa kuvaa pakolais-ydinperheestä, joka välittää ja huolehtii toisistaan, niin kuin muista tavaroistaan ja omaisuudestaan:

Oman epävarman aseman lisäksi monella on jatkuva huoli perheestään. Pojat ovat huolissaan äideistään, äidit pojistaan. Monella ei ole ketään, jonka kanssa voisi jakaa kokemuksia. Monet myös kokevat, etteivät viranomaiset ota heitä vakavasti.
SDP:n jäsen Abdul rikospaikan, Oulun moskeijan ovella
Jos perhe on hajonnut pakomatkan aikana, se pitää saada yhdistettyä ennen kuin lapset ehtivät aikuistua. 18 vuotta täyttänyt teini jää matkalle eikä enää pääse perheenyhdistämisen kautta Suomeen, (lääketieteen tohtori Venla) Lehti selittää. Äidit tietävät, että sen ikäisenä ei ole hyvä olla yksin maailmassa, jossain Euroopan kolkassa.

Kukkahattutädeillä, suvakeilla, sosiaalitantoilla ja vihervassareilla, aivan kuten Anna-Stina Nykänenkin – kaikilla heillä on pakottava tarve selittää ”matujen” ja muiden ”mutakuonojen” tekemät raiskaukset vallattoman, äidistään eksyneen poikajoukon aikaansaannoksiksi. Islamilla ei sinänsä ole heidän mukaansa mitään tekemistä tämän puoliviattoman sukupuolisen ”häiriköinnin” kanssa!
Entä mutta mitä ptapahtuu, kun Oulun käräjäoikeudessa 3 vuoden ja 8 kuukauden vankeustuomion saanut tadzikistanilainen 44-vuotias mies, Asoev Muso, on ollut arvostettu islamilaisen yhteisön jäsen. Häntä on pidetty oppineena ja korkea-arvoisena henkilönä. LapinKansan eri lähteistä saamien tietojen mukaan Asoev teki rikoksensa Pohjois-Suomen islamilaisen yhdyskunnan rukoushuoneessa eli moskeijassa. Uhriksi joutunut ulkomaalaistaustainen tyttö kävi moskeijassa Muson johdolla opiskelemassa Koraania.

Asoev Muso muuten teki rikoksensa Pohjois-Suomen islamilaisen yhdyskunnan rukoushuoneessa eli moskeijassa, jota johtaa entinen SDP:n varavaltuutettu Abdul Mannan. Kalevan haastattelema, uhrin lähipiiriin kuuluva henkilö ihmettelee suuresti, miksi yhdyskunnan puheenjohtaja, imaami Iltalehden mukaan Abdul Mannan ei ole tukenut uhrin perhettä hyväksikäyttötapauksen tultua ilmi. Hänen mukaansa Mannan on päinvastoin sanonut, että jos he ottavat yhteyttä poliisiin, se aiheuttaa ongelmia moskeijalle. Mannanin mukaan ”todellisen islamin” levittäminen mukaan lukien sharia-laki on tärkeää. Hänen suhtautumisensa sosialidemokraateille tärkeään vapaamielisyyteen moraalikysymyksissä on myös ristiriitainen ja noudattelee islamistista extremismiä, sillä Mannan on tuominnut Päivi Räsäsen tavoin homoseksuaalisuuden sekä sukupuolten välisen yhdenvertaisuuden uskonsa vastaisena:

“Islam ei hyväksy homoseksuaalisuutta. Miehille ja naisille on annettu eri velvollisuudet. Naisen velvollisuuksiin kuuluu olla äiti, kotiäiti, hänen pitää hoitaa lapset ja oma perhe,” 

Aika iäkkäitä nämä äitinsä kadottaneet musulmaani velikullat ovat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti