sunnuntai 28. kesäkuuta 2020

Pyhää Patukkaa ja Puikkoa


Hyvät hyssykät – muka Black Lives Matter? Oletteko noin tyhmiä? Vaahtoatte kurkku suorana Geisha-patukoiden, ”taantumuksellisen” fetsin, Eskimo-jäätelöpuikon tai Musta-Pekka kerman sisältämistä rasistisista tai naista halventavista (nainen on miehen viihdyttäjä) mielikuvista, mutta ette osaa edes kysyä itseltänne, mistä tämä orjuuttaminen, alistaminen, eriarvoistaminen sekä ihmisarvon halventaminen pohjimmiltaan sikiävät? Ketkä tuhosivat Amerikan alkuperäisasukkaat tai rahtasivat miljoonittain ”neekereitä” muiden Afrikan mantereen omien ”neekereiden” avustamina sokeri- ja puuvillaplantaaseille meren yli mustasta Afrikasta Uudelle mantereelle?

Etkö muka tiedä, että kaiken takana olivat isämme - pääasiassa VALKOISET KRISTITYT, JUMALAN MIEHET!

Esimerkiksi kristityn kirkon yli 1500 vuotinen verinen historia kertoo kuinka eri tavoin on tapettu ainakin yli 230 miljoonaa ihmistä “valloitussodissa” ja niiden yhteydessä rakkauden Jumalan nimissä tehdyissä puhdistuksissa. Mittavimmat näistä kristittyjen organisoimista pakanoiden sekä toisinajattelijoiden tuhoamisoperaatiosta (kuolleet miljoonia) ovat olleet: Keski- ja Pohjois-Amerikan kolonisaatio 1492–1691, ainakin 100 miljoonaa, Espanjan Etelä-Amerikan kolonisaatio 1492–1542, ainakin 50 miljoonaa, Azteekkien valloitus 1519–1632, ainakin 24 miljoonaa, Inca valtakunnan tuho 1533–1572, ainakin 8 miljoonaa, Iberian niemimaan takaisin valloitus 711–1492, ainakin 7 miljoonaa, Natsinen juutalaispuhdistukset 1938–1945), 6 miljoonaa, 30-vuotinen sota 1618–1648, lähes 6 miljoonaa, Hugenotti sodat 1562–1598, lähes 3 miljoonaa, 100-vuotinen sota 1337–1453, lähes 3 miljoonaa, ristiretket 1095–1291, lähes 2 miljoonaa, Espanjan Yucatanin valloitus, 1,5 miljoonaa, 7-vuoden sota 1756–1763, yli miljoona, Britannian kansalaissota 1639–1651, lähes miljoona, Espanjan vallanperimys sota 1701–1714, yli puoli miljoonaa, Albigienssi ristiretki 1208–1229, lähes puoli miljoonaa (en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_by_death_toll).

Edellisten lisäksi on ollut lukemattomia sotia, joissa kuolonuhreja on vain alle puolimiljoona tai huomattavasti vähemmän, tai laajamittaisia "kansallisia" veriorgioita, joissa usko ei ole näytellyt merkittävintä pääosaa, vaan omalla uskolla on omille joukoille tai itselle perusteltu omasta ahneudesta sikiävää silmitöntä teurastusta, kuten Belgian Kongossa 1877–1908, ainakin 10 miljoonaa uhria, tai muuten vaan muukalaisten/vihollisten tappamista, kuten esimerkiksi II-maailmansodassa Suomen rintamilla.  Eikä tämä “kenttäpappien” suorittama Suomen joukkojen "ryssien" tappamiseen oikeuttava siunaaminen varmasti ole ainoa lajissaan ja tässä yhteydessä esillä ovat vain sodat, ei kansallisia vainot, teloitukset tai joukkomurhat, puhumattakaan kristittyjen uskonkiihkossaan aiheuttamista henkilökohtaisista yhtä henkilöä tai kokonaista perhettä koskevista järkyttävistä murhenäytelmistä.

Eivätkä pelkästään kristityt ole syyllistyneet summitaiseen tappamiseen ja rasismiin vaan yhtä lailla asialla ovat olleet muhamettilaiset juutalaisen valitun kansan seuraressa riemuiten tapahtumia sivusta,  ylävitosia heitellen ja tanssahdellen, kuten ne viisi israelilaista 11.9.2001 New Jerseyssä Liberty State Parkin kattotasanteella näköyhteyden päässä kaksoistorneista (4 km), jolloin WTC;n pilvenpiirtäjät paloivat Hudson-joen vastarannalla kuin soihdut!
  
Kukaan ei kuitenkaan halua rukous huulillaan kieltää kristittyä kirkkoa, tai juutalaisten tai muhamettilaisten oikeutta harrastaa muita ihmisiä alistavaa ja halventavaa, kaikkinaisen rasismin siittävää uskoaan! 
Kirkkoja, moskeijoita tai synagogia ei revitäkään kaikkialta maan tasalle, vaikka ne ovat vielä kammottavimpia muistomerkkejä rasismista kuin konsanaan kuningas Leopoldin patsaat tai Mount Rushmore-vuoren kallioseinämään veistetyt kivikasvot! Vai pitäisikö makeanhimoisille myytävän suklaan olla tästä lähtien pelkästään valkosuklaata? Tumma suklaahan synnyttää todella vaarallisia ja väärän signaalin antavia mielikuvia! Ja nuohoojien ammattikunta on tietenkin kiellettävä välittömästi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti