torstai 8. lokakuuta 2020

Valehtelevat asiantuntijat ja poliitikot


 Mediuutiset, joka on maamme terveydenhuollon ammattilaisten suurin uutislehti, uutisoi 25.1.2020: Kasvosuojuksesta ei ole mitään apua koronavirusta vastaan”

Samaan aikaan Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru korosti Oulussa 31.1 (IS):

Asiantuntijoiden näkökulmasta (korona)viruksen leviämisriski (Suomessa) on pieni, siihen pitää uskoa"


Ja EU:n terveysministereiden videokokouksessa 7. helmikuuta samainen vartaloltaan koronariskiryhmään kuuluva pölkkypää Kiuru mainosti: ”Terveysturvallisuus ja varautuminen mahdollisten epidemioiden ja pandemian varalta on kansainvälisen arvioinnin mukaan Suomessa hyvä.
Minäkö muistutan tynnyriä?

29.5 maamme tiedotusvälineet uutisoivat: STM:n maskiselvitys: Kasvosuojus ei suojaa koronatartunnalta”

Ilman mitään "poliittista ohjausta" poliitikoiden ja asiantuntijoiden piti keväällä valehdella kansalle päin naamaa kasvomaskeien hyödystä, koska maamme kasvomaskien varastotilanne oli poliitikkojen oman tgoiminnan seurauksena katstrofaalinen eikä maskeja pystytty toimittamaan riittävästi edes hoitohenkilökunnalle! Nyt kun viihteen ikävä ja alkoholin jano on saanut väkijoukot unohtamaan "isoäidin! antamant koronaohjeet, niin samalle valehtelijoiden joukolle on tullut yhtäkkiä hätä: maskipakkoa kaavaillaan!

PS; No eipä mennyt postauksestani puolta vuorokauttakaan, kun lapsena pahoinpidelty päämisteri, hajuton ja mauton Sanna Marin kertoi torstain kyselytunnilla eduskunnassa, että suomalaisille ei keväällä annettu maskisuositusta, koska maskeja ei olisi ollut riittävästi kaikille! Toisin sanoen kun hallitus kertoi, että kasvomaskit ovat hyödyttömiä, se valehteli peittääkseen maskipuutteet!

Eikä kukaan ole kiinnittänyt huomiota siitä Marinin sairaasta luonteenpiirteestä, että hän on vallankahvaa hamutessaan ja siihen takertuessaan keinoja kaihtamaton ketku liero. Aiemminhan hän pyysi Mikael Jungeria arvostelemaan iyseään Twitterissä, jotta tämän julkinen hyökkäys nostaisi hänen omaa kannatustaan! Sanna siis halusi valehtelua edistääkseen uraansa. Hän aivan varmasti on myös valmis itse valehtelemaan uraansa edistääkseen! Hyvällä omallatunnolla voikin kysyä miten Markus Räikkönen kiihottaa valheita rakastavaa vaimoaan? Kostuuko Sanna tehokkaimmin kun häntä kohdellaan sadomasokistisesti?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti