lauantai 11. syyskuuta 2021

Ihmiset ovat vitun tyhmiä (9/11 WTC iskujen vuosipäivän kunniaksi)

Oletko sinäkin niin tyhmä, että läpi elämäsi lottoat voiton toivossa viimeiset rahasi viikosta toiseen? Vai oletko oikea tyhmyrien tyhmyri, joka kuvittelee saavansa jonain päivänä päävoiton jättämättä koskaan ainoatakaan lottoriviä?     

Aivan kuten ne 5 israelilaista, jotka saapuivat 11.9 kameran kanssa 45 minuuttia ennen New Yorkin terrori-iskua yhdelle parhaista katsomapaikoista, noin 4 kilometrin päähän WTC:stä New Jerseyssä Liberty State Parkin vieressä olevan pysäköintitalon kattotasanteelle (lainaus kirjoittamastani kirjasestani Mielenhallinta, Bod 2018):

Useat New Jerseyn asukkaat havaitsivat, että aamulla 9.11 kolme israelilaisiksi myöhemmin tunnistettua miestä (myöhemmin vielä 2 henkilöä lisää: Sivan Kurzberg Paul Kurzberg, Yaron Shmuel, Oded Ellner and Omer Marmari ‒ joista 2 tunnistettu varmasti Mossadin agenteiksi) hyppelehtivän ylävitosia heitellen ja toisiaan halaillen tanssahtelevan, jopa pakettiauton (Urban Moving System) katolla noin 4 kilometrin päässä WTC:stä New Jerseyssä Liberty State Parkin vieressä olevan pysäköintitalon kattotasanteella, josta oli hyvä näkyvyys World Trade Centeriin ja tämä juhlariemu jatkui vielä myöhemmin hiukan pohjoisempana, Weehawkenilla. Miesten kuvauksellinen (kuin poseeraten) tanssituokio ajoittui aikaan, jolloin iskut tapahtuivat ja tornit paloivat, sillä velikullat myös kuvasivat antaumuksella näkemäänsä. On myös merkillepantavaa, että miesten havaittiin saapuneen paikalle "eturiviin" parhaille paikoille noin 45 minuuttia ennen "iskua" kuin odottamaan "esitystä", vaikka he itse jälkeenpäin ensin väittivät tulleensa paikalle vasta, kun he kuulivat uutiset törmäyksestä pohjoistorniin. Myöhemmin Ellner kuitenkin kertoi heidän saapuneen heti kello 8 jälkeen, siis noin 45 minuuttia ennen ensimmäistä "iskua", aivan kuten eräät silminnäkijät olivat aiemmin kertoneet tapahtuneen.

Ja kun "tanssijat" lopulta 71 päivää kestäneen pidätyksen jälkeen palasivat Israeliin, Ellner kertoi paikallisessa television ohjelmassa "Inside Israel", että heidät oli lähetetty Yhdysvaltoihin nimenomaan dokumentoimaan tapahtuva. Siis heidät lähetettiin muka "vain valokuvaamaan" terroristi-iskun aiheuttama tuho? Mutta kuinka he tiesivät mitä pitää, missä pitää ja mihin aikaan pitää dokumentoida? 

Israelin kansalaiset, joilla ei ollut työlupaa, juhlivat Al-Qaidan terrori-iskua World Trade Centeriin ennen kuin kenelläkään Yhdysvalloissa oli vielä mitään tietoa, ainakaan julkisuudessa, mistään terroristi-iskusta. Ensimmäinen "osumahan" pohjoistorniin oli Bushinkin mukaan pelkkä taitamattoman lentäjän aiheuttama puhdas "vahinko", niin kauan kuin toinen "kone" osui etelätorniin. 

Voi hyvä Jumala - kuinka hirveä mäihä israelilaisilla olikaan!!!

(Vaikka Googlesta on paljon hävinnyt 20 vuoteen verkon hämärään, niin hakemalla nimillä Sivan Kurzberg Paul Kurzberg, Yaron Shmuel, Oded Ellner and Omer Marmari löytyy vahvistus väitteilleni ja kaverien lottovoitolle!)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti