tiistai 11. tammikuuta 2022

Tyhmyri paskanpuhuja Krista Kiuru pelastaa Suomen

Suomen poliitikot sekä terveviranomaiset valehtelevat maamme kansalaisille yhä edelleen sen kuin kerkeävät. Muistelkaamme esimerkiksi vaikkapa kuinka perhe- ja  peruspalveluministeri Krista Kiuru, joka on nykyisin muka joku totuuden torvi nykyisin, korosti Oulussa perjantaina 31.1 2020 (IS) [noin kuukautta ennen kuin ensimmäinen koronavirus todettiin suomalaisella 26.2.2010]:

"Asiantuntijoiden näkökulmasta (korona)viruksen leviämisriski on pieni, siihen pitää uskoa"

Olihan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) johtava asiantuntija Jussi Sane kertonut 22.1 Ilta-Sanomille (nykyisin THL:sta virkavapaalla), että tietoon viruksen leviämisestä ihmisestä toiseen kannattaa suhtautua rauhallisesti.

”Tällä hetkellä riskiarvio on sellainen, että Kiinaan tai Aasiaan matkustavan kannalta riski tartunnan saamiseen on pieni. Samoin riski sille, että virus leviäisi Suomeen etenkin epidemiana.”

SDP:n koronaministerin Valheen jäljet: 19.3.2020 perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru sanoi eduskunnan täysistunnossa, jossa käsiteltiin valmiuslakien käyttöönottoa, että Suomi nostaa tehohoitopaikkojen määrän tuhanteen, Tehohoitopaikkoja oli Kiurun mukaan tuolloin 300 ja tehovalvontapaikkoja 200. Puolitoista vuotta myöhemmin 26.11.2021 hallituksen koronanyrkin johtaja Kiuru totesi, kun 49 henkilöä oli tuolloin tehohoidossa, että Suomessa on jäljellä enää vain yksi tehohoitopaikka koronapotilaalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti