sunnuntai 27. helmikuuta 2022

Putin pelkurina todennäköisesti tarttuu ydinaseeseen jos tappio häämöttää?

Iltalehti uutisoi 24.2: Venäjän presidentti Vladimir Putin varoitti ”sotapuheessaan”, että ”jokaisen, joka tuntee kiusausta sekaantua käynnissä oleviin tapahtumiin tai astua Venäjän tielle, on syytä tietää, että Venäjän vastaus on välitön ja johtaa seurauksiin, jollaisia ei ole aiemmin historiassa koettu”. 

Putinin puheessa kyse oli suorasta ydinaseilla uhkauksesta.

Muun muassa Verkkouutiset kertoi 27.2, että Venäjän presidentti Vladimir Putin on määrännyt Venäjän ydinasejoukot valmiuteen, kertoo Financial Timesin toimittaja Max Seddon Twitterissä. Putinin mukaan lännen asettamat pakotteet ovat laittomia ja hän on käskenyt Venäjän “pelotevoimat” erityiseen valmiuteen.

– Länsimaat eivät ole vain ryhtymässä epäystävällisiin taloudellisiin toimiin maatamme vastaan, vaan suurten Nato-maiden johtajat antavat aggressiivisia lausuntoja maastamme, botoxilla täyteen pumpattu Putin sanoi.

Ovatko lännen pakotteisiin lisätty ”Venäjän keskuspankinvarojen halvaannuttaminen”, jolloin Putinin sotakassalta putoaa pohja vai Ukrainan kansan vastarinta – elleivät sitten jopa molemmat – saaneet Putinin polvet jo tutisemaan oman hallinnon tuhoutumisen pelosta ja hullu vesikauhuinen koira Vladimir on tarrautumassa ajatukseen kostosta ”jollaisia ei ole aiemmin historiassa koettu”! Ainakaan vielä ei Putinilla ole "paskat housussa", sillä länsimaiden johtajien hurskastelu pakoteilla on suunnattu omien maiden kansalaisille, näiden sumuttamiseen! Ostaahan Länsi Venäjältä vain pelkästään kaasua edelleen 400 miljoonalla eurolla päivässä!

Mutta ainakin vaikuttaa erehdyttävästi sille, että Putinilla on mitättömän kokoisen mulkkunsa aiheuttama syndrooma, joka saa tämän muutenkin pienen miehen kuvittelemaan itsestään liikoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti