tiistai 5. huhtikuuta 2022

Ovatko Hitler ja Putin synnynnäisiä pahuuden ruumillistumia?

Putin näyttää sormellaan mistä hänellä viiraa

Ilta Sanomat päätti artikkelissaan peräti kertoa totuuden: Putinia on verrattu toistuvasti Hitleriin –asian­tuntijat: tämä miehiä yhdistää-.

Artikkelissa Helsingin yliopiston akatemiatutkija Oula Silvennoinen arvioi, että molemmilla johtajilla on paljon yhteistä: ”Molemmat ovat olleet riskinottajia, ja onnistuessaan he ovat suunnanneet katseensa kohti yhä suurempia riskejä. Molemmat ovat myös uskoneet, että heidän vastustajansa ovat heikkoja.” 

Hitler puolestaan viittaa kämmnellään kipupisteeseensä 

Kun ssiantuntija on muka tietävinään liikaa, hän ei tiedä oikeastaan mitään! Ei kumpikaan, ei niin Oula Silvennoinen kuin artikkelin toinen haastateltava dosentti Ville Soimetsä Turun yliopistosta tajua. että Putinin tai Hitlerin pahuutta ei selitä ihmisen oma pahuus, kuten aivotutkija Lauri Nummenmaa Iltalehdessä 3.4 valheellisesti väittää vaan ympäristö, joka tekee ihmisestä pahuuden ruumillistuman! SEKA HITLER ETTÄ PUTIN (kuten myös Stalin ja Mao Zedong) OVAT JOUTUNEET LAPSUUDESSA ISIENSÄ MIELIPUOLIS-SADISTISEN VIHAN KOHTEEKSI – HE OVAT JOUTUNEET ALINOMAA JA TOISTUVASTI HAKATUIKSI!  (Lue niin et luule, etkä ole tyhmä asiantuntija tai samanlainen aivopesun uhri kuin Venäjän tai Pohjois Korean kansalaiset)

Ja silti valtaosa maamme mielenterveyden asiantuntijoista on sitä mieltä, että olemme kaikki synnynäisesti geneettisesti pahoja, koska he itsekin ovat joutuneet lapsuudessa henkisesti tai ruumillisesti eriasteisesti pahoinpidellyiksi, joka seurauksena heidän psykologiset puolustusmekanismit ja jopa pahoinpitelyn seurauksena syntyneet aivovauriot estävät heitä tajuamasta totuutta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti