tiistai 13. marraskuuta 2018

Käytännön esimerkkejä siitä, kuinka media yhdessä poliitikkojen kanssa kusettaa seuraajiaan

Sivustolla einspirechange.org on julkaistu erinomaisia kuvia siitä, kuinka valtamedia, kuten lehdistö kusettaa seuraajiaan/lukijoita! Oheisen esimerkin lisäksi linkin takaa löytyy useita muita kuvapareja median harjoittamasta manipuloinnista!

Irish Timesissa 25.8.2017 julkaistussa kuvassa (oikealla) suunnattomassa suosiossa rypevä Englannin pääministeri Theresa May on puhematkalla Northumberlandissa, Koillis-Englannissa. Vasemman puoleinen (julkaisematon) kuva kertoo kuitenkin karun todellisuuden. Kampanjabussi on ajettu peltihallin eteen keskelle tyhjää murskekenttää. Kuvaa varten kaikki bussin matkustajat on komennettu ulos Therersan ympärille propaganda-plakaatit kädessä päämisterin suosiosta kertovaa, tiedotusvälineille jaettavaa kuvaa varten. Paikalla bussin matkustajien lisäksi on ehkä vain peltihallin omistaja, jos edes hänkään! Poliitikkojen keinot kansansuosion saavuttamiseksi ovatkin luovan kekseliäät! Eikä mediaakaan voi saamattomaksi syyttää massojen mielenmuokkamisen laiminlyömisesta.


Linkin www.youtube.com/watch?v=qjGkQPbSPK8) takaa löytyy Theresa May tanssimassa keho jäykkänä (kertoo seksuaalisista traumoista tai selkärangan ja lantion yhtymäkohdan fasettinivelten jäykistymisestä, joka sekin voi olla seurausta Theresan luonnollista seksuaalisuutta kohtaan tuntemasta pelonsekaisesta kammosta) kuin heinäseipään nielleenä tai tönkkösuolattu turska Kapkaupnmgissa Etelä-Afrikan valtiovierailullaan Elokuussa 2018.


Ja Theresan on mahdotonta peittää tekohymynsä taa kasvojen juonteiden ja ryppyjen paljastamaa  pahaa oloaan. Ja melkeinpä aina pääministerin puhuessa, voi vaivatta havaita tuonnekuohujen Theresan kasvoille synnyttämien ilmeiden kertoma sisuskaluja riivaava pahantahtoisuus, viha ja vallanhimo. Aito hymykin ilman teeskentelyä on Theresalle Maylle mahdotonta!

Mutta aina löytyy ajattelukyvytöntä vaalikarjaa, jonka mielestä ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella ja teurastaja on parasta, mitä heille on koskaan tapahtunut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti