lauantai 23. marraskuuta 2019

SDP on varsinaisten moniarvoisten ketkujen kykypuolue

Oikein oksettaa kun seuraa tiedotusvälineitä! esim. https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006322814.html
SDP on varsinainen kykypuolue! Simputtaja ja äksy Tarja Halonen tuki Hussein Al-taeeta ja Veijo Balzaria. Jälkimmäisen tukijoukkoihin kuuluvat myös kostonhimossaan kieriskelevät Paavo Lipponen ja Antti Rinne sekä Liisa Jaakonsaari. Kaupunginvaltuutettu Abdirahim ”Husu” Husseinkin on SDP:n uusi nouseva tähti aivan kuten SDP:n varavaltuutettu Oulun kohuimaami Abdul Mannan muutamia vuosia sitten! Tai Seydou Kuanda ja Abdifitah Ali Abdi - nämä maahamme eksyneet moniarvoisuuden ja suvaitsevaisuuden mallioppilaat, pienen ihmisen puolustajat!

Oletko huomannut että useat koirat karttavat pahasydämisiä ja ilkeitä ihmisiä. Ne jopa murisevat viinanhuuruissa hortoileville hörhöille. Kun taas rikolliset ja kaiken maailman siipeilijät kerääntyvät yhdeksi joukkioksi, kasaksi kuin muovipyörre mereen - paska jätekaivoon tai itsetunnottomat uskovaiset hoilamaan virsiä - puolueen jäsenet marssimaan lippumerensä alle!

Husseinit, Abdulit; Veijot, Paavot, Antit, Liisat ja Tarjat ovat kaikki sydämeltään pahoja - kaunaisia ja kostonhimoisia aatteen yhteenkokoamia yksilöitä, jotka kantavat mukanaan koko elämänsä varhaislapsuudessaan kokemiaan traumoja. Pönkittääkseen olematonta itsetuntoaan he yhdessä puoluetovereidensa kanssa lammasten vaatteisiin verhoutuneena kusettavat mieleltään yhtä vammautunutta vaalikarjaa aina kun vain saavat siihen pienimmänkin tilaisuuden. He ovat sairaita!

Sekä Vihreiden Pekka Haavisto ja Outi Alanko Kahiluoto olivat omien sanojensa mukaan kuulleet aiemmin jotain "vihjailuja" Balzaein "ei asiallisesta" käytöksestä, mutta he eivät olleet letkauttaneet kuulemalleen korviaan vaan antoivat Veijon jatkaa toimintaansa! Eiväthän he avarakatseudessaan varmaan ilmiantaisi rattijuoppoakaan? Heille tärkeintä on ymmärtää vähemmistöjen hätää ja elää silmät suljettuina suvaitsevaisuuden suossa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti