tiistai 26. marraskuuta 2019

Rasvanielujen näpertelykerho


Eli ministeri Kiuru, jota on lapsena pahoinpidelty niin rankasti, että se ilmenee katkerana ja riitaisana käytöksenä sekä ulkonäköä hallitsevana syömishäiriönä, lupaa haastattelun mukaan nopeuttaa mielenterveyden ongelmista kärsivien hoitoon pääsyä jo parin kuukauden päästä (kuka uskoo - lupaus tulee jäämään poliitikon tyhjäksi lupaukseksi). Ministeri on niin tyhmä, että hän ei yksinkertaisesti tajua, mistä mielenterveyden ongelmat kumpuavat, vaan näpertelee seurausten suossa.
Kaiken kukkuraksi haastattelija, IS toimittaja Hanna Vesala kärsii aivan yhtä lailla varhaislapsuudessa kokemistaan pahoinpitelyistä niin, että hänenkin ulkomuotonsa muistuttaa kuvissa erehdyttävästi ”rasvanielua” (vrt. hiilinielu) – molempien sairaskertomuksia hallitsee lapsuuden kokemusten takautumana syömishäiriö!

He molemmat, kuten lähes kaikki heidän lajikumppaninsa, ovat lapsuudessaan läpikäyneet vanhempiensa heihin kohdistaman eriasteisen henkisen (esim. haukkuminen, mitätöinti, esineiden heittely, uhkailu, kiroilu sekä mykkäkoulu, huutaminen, rähjääminen, syyttely, loukkaaminen, pelottelu, kyykyttäminen, kyttäys, kiristys, tunnekylmyys, välinpitämättömyys, henkinen heitteillejättö, laiminlyönti, ylenpalttinen holhous ja rajoja määrittelemätön tai ylineuvotteleva kasvatustyyli ja naistenlehtien äideille kasvatusohjeeksi yleisesti suosittelema eristäminen eli toiseen huoneeseen sulkeminen, saati muu verbaalinen pahoinpitely) ja mahdollisesti jopa fyysisen (esim. tyrkkiminen, töniminen, ravistelu, riepottelu, tukistaminen, läpsiminen, läimäyttely, lyöminen, potkiminen, nyrkillä ja esineellä lyöminen, piiskaaminen, sekä selkäsauna) pahoinpitelyn. (Viimeisimmän lapsiuhritutkimuksen mukaan pahoinpitelyn uhreja on kaikkiaan yli 90 % lapsista - Mielenterveyden häiriöt - Syyt ja Kootut Selitykset)

Ja tämä vain saa jatkuu ilman pienintäkään rangaistuksen pelkoa päivästä päivään, vaikka esimerkiksi huutamisen on todettu jättävän lapseen jopa syvemmän "muistijäljen" (jopa aivovaurion) kuin lyömisen. Yhteiskunta laillistaa näin uusien Kristiinojen itsemurhat!
Useimmat meistä ovat vammautuneet vanhempiensa mielivallasta, erilaisia luonnottomia, sairaita tunne-elämyksiä ja käyttäytymismalleja sisältävän kasvatuksen seurauksena. Erityisesti vanhempien "ei tarkoituksellinen" kasvatus eli henkinen pedofilia pyrkii uskonnon varjolla tukahduttamaan nimenomaan lapsen kaiken luonnollisen seksuaalisuuden häpeällä ja pelolla sekä mielikuvilla seksuaalisuuden likaisuudesta.
Niinpä jo varhaislapsuudessa pahoinpidellyt lapset pysyäkseen edes kutakuinkin henkisesti kasassa turvautuvat erilaisiin puolustusmekanismeihin kuten muun muassa kostonhimoon, ahneuteen, saituuteen, halveksuntaan, ilkeyteen, raakuuteen, pahuuteen, kateuteen, katkeruuteen, häpeään, inhoon, julmuuteen, ankaruuteen, epätoivoon, itsekkyyteen, vihaan, kavaluuteen, valheellisuuteen, puolueellisuuteen, tahdottomuuteen, pelkoon, pelkuruuteen, riitaisuuteen, kierouteen, juonitteluun, kaunaan, suvaitsemattomuuteen, syrjintään, harhoihin, turvattomuuteen, röyhkeyteen, nöyryyteen, pakkoon, kuuliaisuuteen, petollisuutteen ja petturuuteen.- vaikkapa politiikkaan, ylensyöntiin tai uskontoon!
Eikä kukaan ei tee mitään vanhempien kasvatuksen varjolla tapahtuvan väkivallan kitkemiseksi, koska kyseisellä väkivallalla tarkoitus ei ole halu satuttaa tai tehdä pahaa lapselle.  Syyntakeettomien vanhempien on tarkoitus muka vain "opettaa", kasvattaa lasta tavalla, jonka he kuitenkin tietävät vähintään alitajuisesti väkivallaksi, jopa rangaistavaksi väkivallaksi. Kukapa nyt omaa pesää likaisi? Ja useimmat eivät edes voi muistaa lapsuudessa läpikäymäänsä aivopesua!

Yhdenkään toisen eliö- tai kasvilajin "vanhemmat" eivät maan päällä kiusaa tai pahoinpitele omia "jälkeläisiään", poikasiaan, kuten olioista kaikkein suurimmat aivot omistava ihmislaji, homo sapiens. Mutta ehkä evoluutio kehitti suuressa viisaudessaan homo sapiensille suuret aivot siksi, että se ensin keksisi lukemattomia tapoja pahoinpidellä poikasiaan ja sen jälkeen tolkuttomasti erilaisia puolustusmekanismeja, jotta se romahtamatta henkisesti pystyi kiertoteitse perustelemaan tekonsa itselleen? Luonnollinen valinta siis tuli "keksineeksi" miljardien vuosien aikana ikiliikkujan, oikean oravanpyörän, Nikolai Teslan tavoitteleman loputtoman ilmaisen energialähteen, joka ruokkii itse itseään! Tosin evoluution kehitelmä ei ole täysin aukoton, sillä koko ajan lukemattomia "rääkättyjä" poikasia putoaa pesästä ja laskematon määrä "rääkkääjiä" menettää mielenterveytensä, mutta tämän "kitkan" aiheuttama hävikki on niin mitätön kokonaisuuden kannalta, että se ei haittaa kasvatuksellista lopputulosta, joka saa pallon tärkeät elintoiminnot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti