perjantai 29. marraskuuta 2019

Puhun niin totta kuin osaan

Sössöttämällä puhuvan Antti Rinteen kuningastietä ovat varjostaneet hänen tekonsa.Verkkouutiset kirjoitti 21.3.2014 totuudenmukaisesti:
Sdp:n puheenjohtajaksi pyrkivän Antti Rinteen taannoisissa raha-asioissa on ollut epäselvyyksiä.
Sdp:n puheenjohtajaehdokas, ammattiliitto Pron puheenjohtaja Antti Rinne toteaa Ilta-Sanomissa, ettei häntä ole koskaan syytetty, tutkittu tai tuomittu mistään. IS:n mukaan lehti kertoi 2005, että Antti Rinne oli joutunut aiemmin eroamaan AKT:n lakimiehen paikalta. Hänen kerrottiin laskuttaneen samoista työmatkoista kahteen kertaan. Antti Rinteen mukaan kyse oli ollut huolimattomuudesta ja noin 1 000 markan summasta. AKT:n silloinen puheenjohtaja muisteli myöhemmin Suomen Kuvalehdessä, että kyse oli noin 10 000 markasta.
Toisessa tapauksessa Rinne oli toiminut lohjalaisessa taloyhtiössä isännöitsijänä. SK kertoi hänen jättäneen vuoden ajalta tositteet palauttamatta ja maksaneen oman puhelinlaskunsa taloyhtiön kassasta. Rinteeltä karhuttiin 25 000 markan vahingonkorvaukset.
Ja Antti Rinteellä on myöst oikeustuomio, Eli hänet on tuomittu. Wikipedia:

Helsingin käräjäoikeuden antoi 2016 tuomion jonka mukaan Rinne on syyllistynyt työriitojen sovittelussa annetun lain rikkomiseen ja tuomitsi rangaistuksena 20 päiväsakkoa. 2018 Hovioikeus piti tuomion voimassa ja lisäksi tuomitsi Rinteen korvaamaan Metsäteollisuuden oikeudenkäyntikulut.

Annoitko sinäkin äänesi "en ylipäätään koskaan puhu muuta kuin totta" Antille? No Antin  ongelma on se, että hän ei erota totuutta ja valetta, aivan kuten hän ei erota omia ja toisten rahojakaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti