maanantai 6. tammikuuta 2020

Hän hymyili, pukeutui hyvin ja oli mutkaton kansanpalvelija


Artikkeli on tyhjää hömppää, sillä se ei suinkaan yritä analysoida piiloviestin lähettäjää ja sen syitä, vaan ”nuoleskelee” pelkkää ”marenkikuorrutusta”! Mutta ketäpä nyt kiinnostaisi se millaiset ihmiset kansaa johtavat. Pelkkä ulkokultainen olemushan ja tekohymy ovat kautta aikain johtaneet vaalikarjaa teurastamoon vaikka vanhan kansan sanalaskukin sen kertoo: ”Koiraa ei ole karvoihin katsominen.” 

Kukaan ei tee kuitenkaan niin kuin Erich Fromm ehdotti:

Kakarat - turpa kiinni!
Meidän on lakattava vain kuuntelemasta sanoja ja ruvettava tarkasti pohtimaan, kuka ja millainen tuo puhuja on olemukseltaan, luonteeltaan.

Aadolf Hitlerin vanha työtoverikin muisteli muuten myöhemmin:

Hän oli miellyttävä keskustelukumppani, suuteli naista kädelle, mukava setä, joka antoi lapsille suklaata, mutkaton kansanmies, joka puristi pienviljelijöiden ja työläisten känsäisiä käsiä.

Kansa ja päättäjät ovat molemmat niin tyhmiä, että he uskovat minkä valheen tahansa, kun se toistetaan tarpeeksi monta kertaa. Mistä tämä älyllinen velttous eli tyhmyys, huonomuistisuus ja päättymätön valehtelu sitten johtuvat?
Viimeisin maamme valtakunnallinen lapsiuhritutkimus (Poliisiammattikorkeakoulun raportti 110, 2013, kuvio 2) kertoo, että jopa 64 % joutunut isänsä tai äitinsä henkisen tai ruumiillisen väkivallan kohteeksi (tutkimuksen kuvio 7) usein tai joskus. Henkistä väkivaltaa on tutkimuksen mukaan lapsista ennen 14-vuoden ikää kokenut 42 %, lievää väkivaltaa 20 % ja vakavaa väkivaltaa 2 %.
Kun Suomessa elää kaikkiaan noin 890 000 alle 14-vuotiasta lasta, niin prosenttiluku 64 tarkoittaa selkokielellä numeerisesti ilmaistuna, että elämänsä ensimmäisten 14 elinvuoden aikana maamme lapsista jopa noin 570 000 (viisisataaseitsemänkymmentätuhatta) lasta on vanhempien toimesta pahoinpidelty fyysisesti tai haavoitettu psyykkisesti! Ja jos vanhempiensa haavoittamien lasten lukumäärään lisätään ensinnäkin vaikkapa huutamisen, mitätöinnin ja naistenlehtien äideille kasvatusohjeeksi yleisesti suositteleman eristämisen (toiseen huoneeseen sulkemisen) ja kiristämisen (et pelaa, ellet), sekä verbaalisen pahoinpitelyn (idiootti, tyhmä) kohteeksi joutuneet lapset, saamme vanhempien pahoinpitelemien alle 14-vuotiaiden lasten määräksi helposti yli 90 % maamme kaikista lapsista.

Ja jos koko lapsiin kohdistuva vanhempien edellä luetellut henkisen ja ruumiillisen väkivallan muodot kuorrutetaan tunnekylmyydellä, välinpitämättömyydellä eli henkisellä heitteillejätöllä, laiminlyönneillä, jalkapantaa muistuttavalla ylenpalttisella holhoamisella ja/tai lapselle rajoja määrittelemättömällä tai ylineuvottelevalla kasvatuksella, niin pahoinpideltyjen lasten määrä on varmasti reilusti yli 90 %.
Silti vanhempiensa "ei tarkoituksellisesti" kasvatuksen nimissä pahoinpitelemien lasten listalta puuttuvat yhä "henkisen pedofilian uhrit" eli lapset, joiden luonnollinen seksuaalisuus on tukahdutettu häpeällä ja pelolla sekä mielikuvilla seksuaalisuuden likaisuudesta.

Ja yleisimmästä väkivallan esiintymistä kertovista luvuista puuttuvat kaiken hyvän lisäksi vielä sellaiset juuri edellä mainitut vanhempien lapsiinsa kohdistamat väkivallan muodot kuten tunnekylmyys, välinpitämättömyys, henkinen heitteillejättö, laiminlyönti, ylenpalttinen holhous ja rajoja määrittelemätön tai ylineuvotteleva kasvatustyyli sekä kaikki "henkisen pedofilian" uhrit.
90 % lähestyvä luku on siis vain alakanttiin tehty hyvin, hyvin varovainen ARVIO maassamme vanhempien toimesta pahoinpidellyistä lapsista, sillä ei kai kukaan tosissaan kuvittele, että lapsen haukkuminen, nälviminen tai uhkailu olisi vanhempien keskuudessa kovinkaan paljon yleisempää, kuin huutaminen, kyttäys tai kiristys ‒ päinvastoin! Ja on muistettava, että lapsiuhritutkimuksessa näkyy vain lasten itsensä muistama väkivalta, ei varhaislapsuudessa tai sikiöaikana tapahtunut väkivalta. Esimerkiksi äidin raskausaikana harjoittama kemiallinen väkivalta, joka on saattanut aiheuttaa yhdessä lapseen kahden ensimmäisen elinvuoden aikana kohdistuneen väkivallan kera vakavia, jopa pysyviä aivovaurioita.
Täältä henkisesti ja fyysisesti sekä kemiallisesti pahoinpideltyjen massasta löytyvät muun muassa poliitikot, kilpaurheilijat ja vaikkapa Cheek-fanit – Sanna Marin, Maria Ohisalo, Li Andersson sekä Paavo Väyrystä Suomen kuninkaanalapsena pitänyt Katri Kulmuni yhtä lailla kuin median "tähtitoimittajat"!

Suurin osa kansasta ja varsinkaan toimittajista ei ymmärrä, että lapsuuden kokemukset näkyvät vaatteiden lisäksi (meikin takaa) ja erityisesti henkilön ulkomuodossa ja käytöksessä yleensä, vaikka nämä henkilöt yrittävät parhaansa mukaan häivyttää lapsuuden kokemuksensa ja mahdollisen perhehelvettinsä kuten Sanna Marin tai usea median edustaja suorassa televusio-lähetyksessä.

Taitaa olla homo sapiens muuten ainoa laji maapallon päällä joka pahoinpitelee omia lapsiaan henkisesti ja ruumiillisesti! Kaukonäköinen toimenpide evoluutiolta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti