torstai 2. tammikuuta 2020

Ja Ilta Sanomat jatkaa valehtelua

Voi, voi - tasan ei käy onnen lahjat.
Heinin ulkoinen habitus kertoo kovasta
lapsuudesta, jonka seurauksena hän
tarvitsee ilmastonmuutos-pelastuksen

Ja Sanoma-konsernin Ilta Sanomat jatkaa 2.1 toimittaja, pikku-natsi Heini Särkän suulla siitä, mihin Piia Elonen jäi: "Rocklegendahyökkää Greta Thunbergiä vastaan: ”Hänet on aivopesty”

Heini kirjoittaa kun paraskin natsi-propagandisti:
Meat Loafin väitteistä huolimatta TUTKIJAT OVAT YHTÄ MIELTÄ siitä, että ilmastonmuutos uhkaa maapalloa ja sen vaikutukset näkyvät jo laajasti ympäri maailmaa.

Siis tutkijat ovat yhtä mieltä! Johan pomppasi… Kuitenkin verkosta voi löytää vaikka kuinka paljon Heinin väitteen vastaisia artikkeleita kuten esimerkiksi: ”Tutkijat erimielisiäilmastonmuutoksesta: Noitavainot vaarantavat vapaan tieteen
Esimerkiksi ruotsalainen meteorologian tutkija Lennart Bengtsson rinnastaa vallitsevan tilanteen, jossa ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen kyseenalaistajat, 50-luvun McCarthyn poliittisiin vainoihin USA:ssa. Eikö olekin Heini hienoa olla vainoajien kanssa samassa veneessä?
McCarthy ennusti myös Australian metsäpalot?
Ilmasto lämpenee, siitä ei liene epäilystäkään. Mutta mikä on ihmisen osuus lämpenemiseen nyt? Entä vaikkapa muutama vuosituhat sitten Holoseenin keskivaiheilla?

Hyvin moni ihminen luulee, että heideän ulkomuodostaan, kasvojen ilmeistä ja juonteista, ryhdistä sekä yleisestä olemuksesta tai heidän käyttäytymisestään ei muka näe heidän henkistä tilaansa. Heininkin kuva kertoo hänen lapsuudessaan kokemastaan pahoinpitelystä enemmän kuin tuhat sanaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti