sunnuntai 24. heinäkuuta 2022

Revitään ja runtataan

Minulla on hyvä olla!
Onko sinusta mukavaa, kun ystäväsi, kumppanisi tai puolisosi käyttäytyisi sinua kohtaan niin, että et pelkästään tuntisi vaan myös kokisit fyysistä kipua tai mahdollisesti jopa loukkaantuisit vakavasti? Ja että sinua fyysisesti vahingoittava henkilö vielä nauttisi kohtelustasi? Ja kaiken kuukuraksi sinä itsekin kihelmöivää mielihyvää tuntien nautit toiseen henkilöön kohdistuvasta fyysisen kontaktin katselemisesta?

Kun katsot esimerkiksi potkupalloa, niin esimerkiksi jopa naisten potkupallo otteluissa vastustajan pelaajaa sen lisäksi, että tätä revitään pelivaatteista, potkitaan jaloille, tätä ”runtataan” jopa niin, että tämä menettää parhaassa tapauksessa pelikykynsä! Verta pakkiin!

Esimerkiksi 23.7 Ranska Hollanti ottelun selostaja Matti Härkönen valitteli ottelun aikana, että Ranskan pelaajat eivät pyri taklaamaan vastustajia hänen mielestään riittävästi!

Olen niin onnellinen
Kun katsot esimerkiksi kansallislaulun aikana naispotkupalloilijoita, niin voit lukea useiden pelaajien kasvoilta (muun muassa silmäkulmat ja poskijuonteet) heidän sisällään lymyilevän aggression, hyökkäävän elämänasenteen. Nämä naikkoset ovat valmiit vahingoittamaan vastustajaa voittamisen vuoksi. He kantavat sisällään väkivallan siemeniä! Ja sinä ihailet heitä, varsinkin mikäli he edustavat kannattamaasi joukkuetta.

Sen lisäksi usean naispotkupalloilijan (muun muassa Alexandra Popp, Shara Gama ja Sheride Spitse)  tai heidän valmentajansa (kuten Corinne Diacre ja Anna Signeul) ja jopa tv-kommentaattorien kasvoilta ja ulkoisesta olemuksesta sekä kommenteista (Marianne Miettinen, Mari Savolainen) voi tarkkasilmäinen katsoja lukea henkilön sisäisen pahanolon ja jopa matalaotsaisuuden eli tyhmyyden (esimerkiksi Maija Saari, Essi Sainio, Amanda Rantanen ja Heidi Pihlaja).    

Tosin julkisuuteen levitetään "tähdistä" lähes poikkeuksetta vain ”hymykuvia”. Loukkaantumis- tai vihaa kasvoilta tihkuvia kuvia ei jaeta tiedotusvälineissä lainkaan! Ja Essi Sainiokin tylsytti Anna Signeuliin käyttäytymiseen kohdistuneen kritiikin toteamalla TV:ssä, että tämähän johdatti Helmarit EM-kisoihin: ”Siihen päätän vastaukseni!” Aivan kuten kaiken Hitleriin kohdistuvan kritiikin voi päättää siihen, että tämän rakensi moottoritiet Saksaan ja antoi töitä sadoille tuhansille!

Onhan se katsojasta niin mukavaa, jos naisjalkapalloilijatkin saisivat mätkiä vastustajaansa olan takaa hinnalla millä hyvänsä aivan kuten muun muassa naisnyrkkeilijät Elina Gustafsson ja Mira Potkonen – iloitkaamme toisten hakkaamisella hankituista verenmakuisista mitaleista!

Jalkapallo voisi olla älyllinen ja taitoa korostava peli, jos jaloille potkimisesta, repimisestä tai runttaamisesta ajettaisiin kentältä ulos jo heti ensi kerrasta! 

Mutta naisethan haluavat yhtä suuret palkkiot kuin miespotkupalloilijatkin, vaikka yleisöä potkupallo-otteluissa on vain murto-osa miesten otteluihin verrattuna! Eikö vaan! Mutta ei hätää, yleisöä tulee otteluihin varmasti ja palkkiot nousevat pilviin kun naiset aloittvat pelaamisen "läpinäkyvissä" silikoni-toppaukset paljastavissa "yläosattomissa" "Rollerball" elokuvasta löytyvillä vastustajan tahallisen vahingoittamisen sallivilla säännöillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti