perjantai 15. heinäkuuta 2022

Kuinka terveitä Tinze ja Putin ovat?

Mitä eroa/yhteistä on Tinzellä ja Putinilla? Entä keräisikö punapersepaviaani-naaraan twerkkaus Instragramissa satojatuhansia seuraajia? Vai vielä enemmän?

Oletko koskaan ajatellut, että ihminen on ainoa eliölaji maapallolla, joka pahoinpitelee jälkeläisiään? Vai näyttävätkö oravat ja kanit mallia poikasilleen ja opettavat ne huvikseen valehtelemaan, pettämään, huijaamaan, kostamaan ja varastamaan muilta oravilta? Ovatko etanat tai pulut terapian tarpeessa? Napsivatko merilehmät masennuslääkkeitä? Entä miksi ihminen häpeää omaa alastomuuttaan ja sukupuolielämäänsä? Eihän kutevat lohetkaan niin tee?

Eivätkö muuten useat vankeudessa elävät apinatkin hinkkaa alituiseen sukupuolielimiään tai käyttäydy hyökkäävästi vankitovereitaan kohtaan?

Mitä yhteistä on hytkyvällä pepulla ja aseen kanssa pullistelulla? Onko Tinzen ja Putinin käytös perinnällistä, geenivirheen aiheuttamaa ”normaalia” poikkeavuutta? Vai ovatko molemmat joutuneet varhaislapsuudessa vanhempiensa pahoinpitelemiksi?

Onko henkisesti tasapainoiselle miehelle normaalia esitellä paljaita rintalihaksiaan kivääriä kantaessaan? Entä onko naisen elämän keskittyminen hyllyvän perseeseensä ympärille todella tervettä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti