lauantai 16. heinäkuuta 2022

Seksuaalista häirintää

Pääministeri pakaroineen
ääniä kalastelemassa
Nykyään mies ei saa puhua näkemälleen naiselle tai edes silmäillä tätä, ellei halua ehdoin tahdoin joutua syytteeseen seksuaalisesta ahdistelusta ja/tai tämän seksuaalisesta hyväksikäytöstä! Monet naiset käyttävätkin aina pääministeri Sanna Marinia myöten vallitsevaa tilannetta hyväkseen, esittelemällä tiukkoihin trikoisiin verhottua vartaloaan ja ulkoisia sukupuolielimiään julkisuudessa häpeilemättä!

Pääministerin julkisuudessa avoimesti esittelemiä pakaroita ei saa kuitenkaan tuijottaa - se on rangaistavaa. Pakaroiden paljastelu on Sannan aivan oma yksityisasia ja se on sinun oma vikasi, jos katsot pääminisrerin persettä sillä silmällä! Ilmeisesti vain potentiaaliset SDP:n äänestäjät voivat luoda vaivihkaa silmäyksiä Sannan pakaralihaksiin ja v****vakoon!





Sannan todistelee trikoissaan häpyhuuliensa
pienuutta niille epäilijöille,.joiden mukaan "lerput"
ovat yhtä suuret kuin muiniaset magneettiset muistilevyt!

Naisten vapautusliike ja feministit tulevat eittämättä miessukupuolta häirnätäkseen kannustamaan taistelutovereitaan pukeutumaan esimerkiksi peräpukamat ja jopa rusketusrajat paljastaviin asukokonaisuuksiin.








Mikähän mekkala mahtaisi nousta jos luomakunnan kruunutkin ryhtyisivät julkisuudessa paljastamaan ulkoisia sukupuolielimiään naisten tavoin - vaikkapa vaalimainoksissa? 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti