sunnuntai 31. heinäkuuta 2022

Väkisinkin haarat auki

Kristiina Mäkelä avautui Iltalehdessä 30.7.kyseenalaisesta valokuvauksesta kolmiloikassa: ”Miten on mahdollista, että kisajärjestäjä antaa asettaa kamerat kuvaamaan kolmiloikan väliloikkaa, missä joka urheilija on väkisinkin haarat auki ja linssi tarkentuu vain ja ainoastaan yhteen paikkaan? Ja valtamedia vielä julkaisee näitä kuvia. Miltä sinusta tuntuisi, jos sinun työpaikallasi joku ottaisi kuvia jalkovälistäsi ja julkaisisi ne lehdessä?

Onkohan Mäkelä itse mahtanut miettiä miltä minusta tuntuu, kun hän kotonani kireisiin pikkuhousuihin ja puoli alastomaksi pukeutuneena loikkimalla levittelee töllöttimen kuvaruudulla haarojenväliään niin, että jopa häpyhuulien välisen vaon voi nähdä. Vai onko niin, että Kristiina hyväksyy vihjailevan vilauttelun vaikka ei halua tulla nähdyksi?

Ehkä Kristiinan kannattaisi vetää ylleen jäkikekkomaalivahdin varusteet ennen seuraavaa loikkakisaansa!

Koomisinta ajattelemaan kykynemättömän Kristiinan valituksessa on se, että väliloikka ei suinkaan ole haarojen osalta se kaikkein paljastavin vaihe loikassa, vaan alastuloasento muistuttaa erehdyttävästi jopa antautuvaa hyväksikäytettävää, joka odottaa "mestariaan" - haarat avoinna ja kädet ylhäällä antautumisen merkkinä  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti