perjantai 9. elokuuta 2024

I hate to remind you but you're going to die

Oletko sen kummemmin koskaan mahtanut ajatella, mitä sinulle tapahtuu tai minne sinä joudut, kun kuolet? Vai onko pelkosi estänyt sinua vaivaamasta aivosolujasi kohtalollasi? Tässä sinulle uskosi mukaiset ihanat vaihtoehdot: 

Juutalaiset ja kristityt: Raamatun mukaan (Jesaja 54, 60, 62, 65; Hesekiel 40, 43, 47; Ilmestyskirja 21,22) valitut kristityt sekä juutalaiset pääsevät uuden taivaan ja maan alle (ei siis taivaaseen kuten heille on uskoteltu), uuteen Jerusalemiin, kaupunkiin, joka on lasin kaltaista puhdasta kultaa ja heidän Jahve Herransa asuu siellä heidän keskellänsä. Tehtäväsi on Herrasi nimi otsaasi tatuoituna (Ilm.22:1–4) ylistää jumalaasi. Vasta satavuotiaana synnintekijä joutuu kiroukseen (Jes.65:21) ja Uuden Jerusalemin temppelissä on kaksi pöytää kummallakin puolella; niillä oli polttouhri, syntiuhri ja vikauhri teurastettava Uuden Jerusalemin perustukset ovat safiireista, harjat rubiineista, portit kristalleista ja ympärysmuurit jalokivistä (Jes.54:11,12). Uusi Jerusalem on täpö täynnä hopeaa ja kultaa, suitsutusta, kansoilta ryövätyt rikkaudet on kerätty sinne, kamelien paljous peittää kaupungin (Jes.60:5,6,9,11) sypressit, jalavat ja hopeakuuset koristavat kaupunkia (Jes.60:13) ja muureille asetetaan vartijat (Jes.62:6) kuin keskitysleirissä! Tännekö haluat päätyä veisaamaan virsiä ja ylistämään jumalasi kunniaa?

Mutta kaikkein suurin ongelmasi, ei suinkaan ole vartijat, vaan tahtosi. Kun olet luovuttanut tahtosi, et itse voi tahtoa, milloin syöt, juot, nait tai astelet uhrialttarille teurastettavaksi: 

Sinun tahtosi, minun Jumalani, minä teen mielelläni, ja sinun lakisi on minun sydämessäni (Ps.40:9) ja tapahtukoon sinun tahtosi (Matt.26:42) 

Tuomas Kempiläinen (1380–1471), katolinen munkki, mystikko ja skolastikko, kirjoitti kuuluissa hartauskirjassaan ”De imitatione Christi” ”Kristuksen seuraamisesta”), joka on Raamatun jälkeen todennäköisesti luetuin kristillinen kirja pallomme päällä: 

Vielä suuremman armon saat heti, kun luovut itsestäsi etkä peruuta...Kuinka voit olla minun ja minä sinun, ellet sinä ole sekä sisäisesti että ulkoisesti vailla kaikkea omaa tahtoa? 

Muhamettilaiset: Muhamettilaiset (varsinkin ne, jotka ovat taistelleet) pääsevät kahteen puutarhaan (puutahojen olinpaikkaa ei Koraanissa ole täsmennetty). Puutarhoissa on kaksi kumpuavaa lähdettä. Kummassakin on pareittain kaikenlaisia hedelmiä. Siellä paratiisiin päässet lepäilevät kultabrokadilla päällystetyillä patjoilla tarjonaan puutarhojen hedelmät. Siellä on ujokatseisia nuoria neitoja, joihin miehet ja dzinnit [henget] eivät sitä ennen ole ryhtyneet, rubiinien ja korallien kaltaisia. Niissä on hedelmiä, taatelipalmuja ja granaattiomenia. Niissä on hyviä ja kauniita naisia, mustasilmäisiä, telttoihin suljettuja, joihin eivät miehet eivätkä dzinnit (henget) sitä ennen ole ryhtyneet. Siellä he lepäilevät vihreillä patjoilla ja ihanilla matoilla.’ (Armahtajan suura (55:46–74) Ja heidän keskuudessaan kiertää ikinuoria poikia, jotka, heidät nähdessäsi, ovat mielestäsi kuin sirotellut helmet. Nähdessäsi tämän, näet ihanuutta ja suuren kuningaskunnan. Heillä on yllään vihreät vaatteet, silkistä ja brokardista, ja koristeinaan hopeiset rannerenkaat, ja heidän Herransa juottaa heille puhdasta juomaa (Ihmisen suura (76:13–22). Siellä on neitoja kainoin katsein, suurin silmin, joilla on iho kuin hyvin säilynyt strutsin muna. (Rivistöön järjestettyjen suura) me annamme heille hedelmiä ja lihaa, mitä vain haluavat. Siellä he ottavat toistensa kädestä maljan, jossa ei ole turhaa puhetta eikä syyttelyä. He saavat maata riviin asetetuilla patjoilla ja annamme heille puolisoiksi mustasilmäiset kaunottaret. Ja heidän keskuudessaan kiertää nuoria poikia, jotka ovat kätkettyjen helmien kaltaisia. (52:20, 22–24) Joukkojen suurasta löytyy kuitenkin jae: ’Mutta ne, jotka pelkäävät Herraansa, ajetaan joukoittain paratiisiin’ (39:73)? Jumala vehkeili myös, ja Jumala on parhain vehkeilijöistä (8:30).

Ja muhamettilaisten suurin ongelma on aivan sama kuin juutalaisilla ja kristityillä, Koraani: 

Tehkää parannus Herranne edessä ja antautukaa täydellisesti hänelle ennen kuin rangaistus tulee päällenne’. (39:55) 

Buddhalaiset: Buddhalaisuuden keskeinen päämäärä on valaistuminen eli nirvana, joka nähdään kaiken kärsimyksen ja jälleensyntymisen loppuna, elämänkierrosta eli samsarasta vapautumiseksi. Koko uudelleensyntymisen ketju määräytyy karman mukaan. Buddhan opetuksen mukaan karma voidaan puhdistaa ja poistaa, jolloin on mahdollista päästä irti pakollisesta syntymisestä uuteen kehoon.  Buddhalaisessa traditiossa nirvana nähdäänkin seurauksena siitä, kun sammutetaan mielen ”kolmen tulta” tai ”kolmen myrkkyä”; takertuminen (raga), viha (dvesha) ja tietämättömyys (avidyā). Niiden lakkauttaminen johtaa vapautumiseen uudelleensyntymisestä. Opetuksia viisaudesta” -kirja kertoo: Onnellisuuden saavuttaminen ja kärsimyksestä vapautuminen Kolmella aum-tavun kirjaimella, hän tulee valoon. Niin kuin käärme vapautuu nahastaan, totisesti niin juuri hän vapautuu synneistään (Prasna-upanisadi 5:5). Tiibetiläinen kuoleman kirja taas valista, että kuolevan kohdatessaan todellisuuden perimmäisen olemuksen niin sen: ’erottomasti yhdeksi sulautuen hän tulee buddhaksi”. tunne voimakasta ja syvää antautumista häntä kohtaan. jumalten valkeaan valoon; mene jalokivin koristeltuihin palatseihin ja mielihyvän puutarhoihin’

Buddhalaisten suurin ongelma on se, että kohdatessaan todellisuuden perimmäisen olemuksen, hän ei suinkaan mene jalokivin koristeltuihin palatseihin tai mielihyvän puutarhoihin, kuten kristityt ja juutalaiset kuvittelevat, vaan, sammuttaessaan mielenesä kolme tulta. ei suinkaan vapauta itseään, vaan vangitsee, kadottaa itsenä, sulautuu todellisuuden perimmäiseen olemukseen!

Hindulaisuus: Keskeinen käsite hindulaiselle ajattelulle on mokša, jossa vapaudutaan jälleensyntymän eli samsaran ketjusta ja yhdistytään brahmaniin (vrt. nirvana). Ihminen syntyy maan päälle yhä uudestaan, kunnes hän oivaltaa yksilöllisen sielunsa atmanin ja maailmansielun brahmanin olevan yhtä. Brahma on hindulaisuuteen liittyvä käsite, joka tarkoittaa maailman sielua, kaikkeuden taustalla olevaa perimmäistä totuutta. Brahmanin katsotaan olevan muuttumaton, voittamaton, kaikkialla läsnä oleva, sukupuoleton, kaikkivoipa ja kaikkitietävä voima. Eli hindujen toiviotie johtaa, aivan kuten buddhalaistenkin vain eri sanakääntein, itsensä kadottamiseen yhdistymistä, sulautumista maailman sieluun, kaiken taustalla olevaan perimmäiseen totuuteen! 

Kehitysoppi: Maan päällä kuolevalle kaikkein vähiten älyllisiä ongelmia aiheuttaa kehitysoppi, vaikka juuri kehitysoppi vetoaa ongelmien älylliseen ratkaisuun, tietoon. Koska haudassasi juhlivat bakteerit, sienet, toukat ja kovakuoriaiset. Ruumis mätänee ja hajoamisprosessin seurauksena pääasiassa ihon ja suoliston bakteerien aiheuttamasta käymisestä sekä elimistön solujen entsyymien hajoamisesta!  Alkaa eliöiden ja toukkien festivaalit. Niinpä maan päällä kehitysoppiin uskova voi juoda muiden lasista, oksentaa naapuripöydässä istuvien syliin, kaataa heidän pöytänsä, vetää portsaria köniin ja kotimatkalla kontatessaan vielä varastaa naapurin pihalta puutarhatontun. Öykkäröidä ja örveltää, viedä lesken viimeinenkin ropo. Hänen ei tarvitse kantaa teoistaan mitään vastuuta! Eikö olekin ihana kohtalo kehitysoppiin uskovalla

Kosminen superäly (ufot): Hybridiprojektissa oli jollakin tasolla kyse myös oman lajimme muokkaamisesta. Ihmislaji jatkaa elämäänsä, mutta toisessa muodossa. Kaikki eivät voi siirtyä uuteen elämänmuotoon. Yksilöt, jotka eivät sovellu seuraavaan paikkaan, joutuvat kamppailemaan aika tavalla. Muutos olisi hyvin kaunis, kun tietoisuus avautuisi paljon hienommille ja korkeammille värähtelyille.  Ihmiset on luotu kokemaan rakkautta ja tunteita erilaisissa muodoissa, mutta ihmislapset ovat peloissaan ja tietämättömyydessään rajoittaneet itseään. Maapallon puhdistuminen negatiivisista energioista ja ihmisistä käynnistyy toden teolla. Sen seurauksena ihmiskunta tulee nousemaan korkeammalle henkiselle tasolle. Ihmisiä onkin valmistettava intergalaktiseen kontaktiin, ettei se aiheuttaisi turhaa paniikkia. Ihmiskunta on käyttänyt väärin vapaata tahtoaan. Sitä ei ole kaikkialla universumin elämän erilaisissa ilmentymissä, sillä monella muulla planeetalla on vapaan tahdon sijasta kollektiivinen tajunta, joka ohjaa ja johtaa kehitystä. Vapaan tahdon suhteen ihmisrotu on erikoisasemassa. Niinpä on tullut aika muuttaa tilanne ja muuttaa taas ihmisrotua geneettisen manipulaation kautta. Tilalle astuu rakkaus ja sen erilaiset värähtelytasot, jotka poistavat tietämättömyydestä johtuvan pelon. Valtavan kvanttihypyn jälkeen ihmiskunta voi oppia, kuinka valovuodet ylitetään hetkessä, kuinka energia muuttuu materiaksi sellaiseen muotoon kuin haluamme tai kuinka ajatukset manifestoituvat fyysisesti.

Pahan edessä saamme oppia, ettei yksittäinen oma tahto määrää.

Ihmiskunnan pelastajina avaruuden muukalaisiin toivonsa panevia ”ufouskovaisia” odottaa yhtä karmea kohtalo kuin juutalaisia, kristittyjä, muhamettilaisia, buddhalaisia sekä hinduja, hekin ”joutuvat” luovuttamaan, kuka pelosta ja uhkailusta, kuka lahjonnan seurauksena, vapaan tahtonsa maailman sielulle, perimmäiselle totuudelle, kaikkivoivalle ja kaikkitietävälle kosmiselle superälylle.  

Kaikista maailman uskonnoista ja uskonlahkoista vain kehitysoppiin, älykkäinä (yleensä vielä muita älykkäimpinä) itseään pitävät uskovat näyttävät pelastuvan kuolemalta mutta onko heidän pelastuksensa vain näennäistä? Kysytäänhän Koraanin suurassa ”Hän on asettanut taivaan korkealle ja saattanut voimaan tasapainon: Ovatko he turvassa Jumalan juonelta’ (7:97)

 Mutta ovatko he?

Yksityiskohtaisemmin uskovaisten kohtalosta kirjasessa Kuivan Autiomaan Tappajademoni (ISBN 9789528082811)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti