torstai 18. huhtikuuta 2019

Antti Rinteen epärehellinen arvomaailma


Helsingin Sanomat kirjoitti 17.4.2019 laajan artikkelin, että ”Jussi Halla-ahon blogikirjoituksista ja ”ihmiskäsityksestä” tuli hidaste perussuomalaisten hallitustielle, jossa kerrottiin yksityiskohtaisesti mitä Halla-aho kirjoitti vähemmistöistä vuosikymmen sitten. HS muikaan:
Hallitustunnustelija, Sdp:n Antti Rinne totesi heti vaalien jälkeen HS:lle, että hänellä ja perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aholla on ”ihmisyyteen liittyviä näkemyseroja”. Rinne nosti maanantai-aamun MTV:n Huomenta Suomessa esiin myös Halla-ahon blogikirjoitukset, jotka Rinteen mukaan osoittavat, että puheenjohtajien arvonäkemykset ovat kaukana toisistaan.
  
Ilta-Sanomien Olli Varis komppasi heti perään kommentissaan: ”Halla-aho löysi edestään jälleen vanhat blogitekstinsä – onko PS:n ja Sdp:n ”arvokuilu” Rinteelle liikaa?” IS:
Minusta on aika karmeaa ajatella, että sen takia, että jollain ihmisellä on jokin ajattelutapa tai arvomaailma, niin tällaisen ihmisen pitäisi esimerkiksi tulla raiskatuksi, Rinne totesi HS:lle vaali-illan jälkeen.
Rinne viittasi tällä ilmeisesti Halla-ahon kirjoitukseen vuodelta 2006, jossa Halla-aho kirjoitti toivovansa, että uhrinsa sattumanvaraisesti valitsevien saalistajien kynsiin jäisivät vihervasemmistolaiset maailmanparantajat ja heidän äänestäjänsä.

Kuten lainauksista voi havaita, Halla-ahon kuningastien esteenä väijyy blogikirjoituksissaan ilmaisemia ihmisyyteen liittyviä ajatteluaan ja mielipiteitään - arvomaailmaansa, näkemyseroja, joista vakavin on Jussin saama Korkeimman oikeuden tuomio kirjoituksesta, jossa hän toteaa, että ”profeetta Muhammad oli pedofiili, ja islam on pedofilian pyhittävä uskonto, siis pedofiiliuskonto. Pedofilia on Allahin tahto”! Vaikkakin tuomio on eittämättä annettu, ei Koraaniin vedoten tai tukeutuen, vaan pelkin poliittisin perustein.
Mutta miksi kukaan ei nosta esille sitä, että sössöttämällä puhuvan Antti Rinteen kuningastietä ei mitenkään varjosta hänen, ei sanansa, vaan käytännön tekonsa.Verkkouutiset kirjoitti 21.3.2014 totuudenmukaisesti:

Antille lisää ansiomahdollisuuksia - kavallettavaa ja
kusetettavaa - nyt äänestäjien kusetusta!
Sdp:n puheenjohtajaksi pyrkivän Antti Rinteen taannoisissa raha-asioissa on ollut epäselvyyksiä.
Sdp:n puheenjohtajaehdokas, ammattiliitto Pron puheenjohtaja Antti Rinne toteaa Ilta-Sanomissa, ettei häntä ole koskaan syytetty, tutkittu tai tuomittu mistään. IS:n mukaan lehti kertoi 2005, että Antti Rinne oli joutunut aiemmin eroamaan AKT:n lakimiehen paikalta. Hänen kerrottiin laskuttaneen samoista työmatkoista kahteen kertaan. Antti Rinteen mukaan kyse oli ollut huolimattomuudesta ja noin 1 000 markan summasta. AKT:n silloinen puheenjohtaja muisteli myöhemmin Suomen Kuvalehdessä, että kyse oli noin 10 000 markasta.
Toisessa tapauksessa Rinne oli toiminut lohjalaisessa taloyhtiössä isännöitsijänä. SK kertoi hänen jättäneen vuoden ajalta tositteet palauttamatta ja maksaneen oman puhelinlaskunsa taloyhtiön kassasta. Rinteeltä karhuttiin 25 000 markan vahingonkorvaukset.

Ja jos 2014 Antti Rinteellä ei ollut oikeustuomiota, niin nyt on, Wikipedia:

Helsingin käräjäoikeuden antoi 2016 tuomion jonka mukaan Rinne on syyllistynyt työriitojen sovittelussa annetun lain rikkomiseen ja tuomitsi rangaistuksena 20 päiväsakkoa. 2018 Hovioikeus piti tuomion voimassa ja lisäksi tuomitsi Rinteen korvaamaan Metsäteollisuuden oikeudenkäyntikulut.

Halla-ahon mielipiteet ja ajatukset ovat siis maalaisjärjen mukaan vakavampia kuin Rinteen oma arvomaailma, joka sallii käytännön teoilla huijata ja kavaltaa muita ihmisiä sekä öykkäröidä lainvastaisilla teoilla laillista sopimusjärjestelmää vastaan? Tämä ei kuitenkaan näytä ketään häiritsevän!
Ja jos oma arvomaailma on näin täynnä paskaa, niin kuinka Rinne edes kehtaa avata oman sössöä täynnä olevan leipäläpensä? Hesarikin mainosti Rinnettä 19.4:

Rinteen hyvin tuntevat demarit kertovat, että Rinne on fiksu ja so­siaalisesti taitava, jopa hauska. Siis hauska ja fiksu rosvo!

Ei sanakaan Rinteen rötöstelyn sallivasta arvopohjasta!

PS Entä Antti Rinteen puoluetoveri, Irakilaistaustainen Hussein al-Taee, joka valittiin eduskuntaan Uudeltamaalta. Hussein on myös Tarja Halosen kaveri! Iltalehti 18.4:

Puhelinhaastattelun jälkeen al-Taee julkaisi Facebook-tilillään kirjoituksen, jossa toistaa, ettei muista kaikkia vanhoja Facebook-päivityksiään. Hän ei myöskään kiistä Yasan blogissaan esittämiä kuvakaappauksia.
– En ole osannut aina suhtautua maailmaan siten kuin nykyään. Olin ennen yksinäinen ja turhautunut, vihainenkin. Tiedän, että olen sanonut ja kirjoittanut typeryyksiä, joita en itse tänään allekirjoita enkä hyväksy. Kaikkia sellaisia sanoja pyydän nöyrästi anteeksi, al-Taee kirjoittaa.

Varsinainen vihanlietsoja ja muka rauhaneuvottelija! Hyi helvetti, että haisee....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti