sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

Arkadianmäen valehtelevat käärmeet

Poliitikko vaalikentällä
Vaali eli kansan kusetuspäivän kunniaksi Iltalehti julkaisi 13.4.2019 politiikan toimittaja Tommi Parkkosen Näkökulma artikkelin ”Hyvät ihmiset, älkää uskoko puolueiden vaalilupauksia”:

Puolueet valehtelevat kohtalaisen törkeästi päin äänestäjän naamaa… Hyvät ihmiset, sekä Iltalehden lukijat, älkää siis uskoko yhtäkään puolueiden vaalilupausta. Niillä halutaan vain maksimoida puolueiden äänimäärä, niitä ei ole edes tarkoitustakaan pitää.

Mutta Parkkonen ei anna suinkaan vastausta kuinka äänestäjän pitäisi suhtautua valehteleviin ehdokkaisiin ja myöhemmin vaalilupauksensa syöneisiin valittuihin. Ei, kun ensin on varoitettu äänestäjää pistämästä näppejään viritettyjen pyydysrautojen leukojen väliin, niin seuraavaksi kehotetaan laukaisemaan leuat niin, että näpit jäävät väliin!

Siksi kansan ei kannata uskoa puolueiden vaalilupauksiin. Ne valehtelevat törkeästi päin naamaa. Mutta käydään nyt silti äänestämässä.
kansanedustajat työn touhussa
Ilta-Sanomien 2.3.2019 julkaisema erikoistoimittaja Seppo Varjuksen kommentti ”Sote paljastaa karun totuuden – Eduskunta on käärmeenpesä”, väitti, että Sote-lakien käsittelyn osoittaneen, että:

Pienen maan pikkuinen kansa oli aivan ihmeissään. Se kuuli, kuinka meteli kohosi Käärmeenpesässä. Arkadianmäeltä nousi inha savu, joka sai ihmiset yökkäilemään. Graniittitalosta ulos tulleet poliitikot olivat alastomia ja noloja.
Pikku kansa huokasi. Sille oli kerrottu satu toimivasta demokratiasta, kunnollisesta lainvalmistelusta ja hyvää haluavista päättäjistä. Nyt pikku kansa tajusi, että sellainen oli vain satua.

Vahinko vain, mutta ulos tulleet poliitikot eivät olleet alastomia ja noloja, vaan entistä röyhkeämpiä ja riidan- ja vallanhaluisempia! Pikku kansakaan ei huokaillut, vaan se jatkoi tyytyväisenä yötä myöten muoviämpäreiden tt – eikä tajunnut yhdestäkään silmänkääntötempusta mistään mitään vaikka Varjus niin kuvittelee…
Kaksi linssilude-kusipää käärmettä: Heikkinen ja Kiuru

Näitä valehtelevia käärmeitäkö pitäisi vielä tänään Parkkosen ja Varjuksen esimerkin mukaan äänestää?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti