tiistai 9. huhtikuuta 2019

Yleismaailmallinen kansan kusetus


Ota karkki
niin tulee hyvä mieli
Kun nuoren tytön raiskaaja kokee teostaan omatunnontuskia, hän tarjoaa seuraavalle vastaantulevalle tyttölapselle karkkipurkin hyvittääkseen tekonsa! Aivan kuin hän on voinut tarjota raiskaamalleen nuorelle tytölle groomingin pelisääntöjen mukaankin namuja!

Kun lentomatkustaja tuntee omantunnon pistoksen lomalentonsa aiheuttamista hiilidioksidipäästöistä, hän voi aina ostaa Finnairilta 2 € päästöhyvityksenhttps://yle.fi/uutiset/3-10599641 ja lentää omatunnontuskitta seuraavaan ilmastokokoukseen toiselle puolelle maapalloa. Kuinka kätevää!

Kavallukseen syyllistynyt
vallanhimoinen ääliö tuijottaa
syötävää eläintä
(vaalikarjaa) 
Kun Antti Rinne haluaa hillitä ilmastonmuutosta, hän ei suinkaan lopeta lihansyöntiä (kuten ei raiskaaja tai lentomatkustajakaan muuta käytöstään), vaan hyvätuloisena verottaisi lihaa. ”Haittaverotulot” voisi ohjata vaikka öljypalmuviljelmien tukemiseen, jotta saatavilla olisi lisää luonnonmukaista energiaa! Öljypalmuhan tuottaa ylivoimaisesti enemmän satoa kuin mikään muu viljelyskasvi. Elintarviketeollisuudelle ja tropiikin pientilallisille se on todellinen ihmekasvi. Aivan samaa logiikka ei kuitenkaan käytetä marihuananan ja kokaiinin osalta, vaikka niiden pientilallisille synnyttämä tuotto olisi moninkertainen.

Kun ilmaston lämpeneminen uhkaa maapallon elämää, koululaiset ja opiskelijat ryhtyvät lakkoon vastustaakseen ilmastonmuutosta. Iltalehdessä 15.3 Jokioisilla Paanan koulua käyvä 16-vuotias Atte Ahokas tiivistää lakon:

Ilmastonmuutos on konkreettisesti osa meidän tulevaisuuttamme. Meidän on pakko näyttää päättäjille, että nyt on aika toimia

Eikö äänestäminen olekaan demokratiassa tapa vaikuttaa päätettäviin asioihin? Miksi äänestäjät eivät valitse sellaisia ehdokkaita, jotka ovat valmiit lopettamaan lihasyönnin ja lentämisen, sen sijaan että he vaientavat omantuntonsa rahalla? Entä miksi koululaiset ja opiskelijat eivät itse ryhdy sanoista tekoihin? Edustuksellinen demokratiako sen estää?

Eikä kukaan kerro ilmastonmuutos hysteerikoille saati äänestäjille, että sitä paitsi nykyisen holoseenikauden lämpöhuippu sattui Atlanttiselle kaudelle 7000‒4000 vuotta sitten, jolloin pohjoisella pallonpuoliskolla oli kesällä 2-6 ja talvella 3-9 astetta nykyistä lämpimämpää. Suomalaiset elivät tuolloin kivikaudella. Ei kai vaan kivikauden metsästäjä-keräilijä asukkaat tupruttaneet (nuotiot ja päreet) jo tuolloin ilmaan liikaa fossiilisten polttoaineiden päästöjä? Vai asettivatko Kivisten Retu ja Sorasten Tahvo perheineen tuolloin iltanuotion äärellä tavoitteeksi ilmaston lämpenemisen rajaamisen 1,5 asteeseen?



Vanhempiensa kiltiksi
kaltoinkohtelema
ilmeisesti huutamalla
pahoinpitelemä ja
aivopesty hölmö-Mari
Ja edustajaehdokkaat - hehän houkuttelevat äänestäjiä lipevillä sanoillaan (katteettomilla vaalilupauksilla) soppatykkien, grillimakkaran ja kahvilitkun ääreen aivan kuten kaikki oikeat kunnon groomaajat!
He ovat kuin sokeita ja kuuroja uskovaisia. Kun lähestyin vaalimainoksessaan sydämensä sivistyksellä ylpeilevää vihreiden Mari Kauhasta, kuinka voi olla mahdollista, että nykyisen holoseenikauden lämpöhuippu sattui Atlanttiselle kaudelle 7000‒4000 vuotta sitten? Pohjoisella pallonpuoliskollahan oli kesällä 2-6 ja talvella 3-9 astetta nykyistä lämpimämpää, niin Kauhanen, joka oikein mainostaa olevansa tieteen puolesta puhuja, vastasi kuin aivoton robotti:

Ihmisen edesauttama ilmastonmuutos on tosiasia. En lähde asiasta sen enempää kiistelemään. Toki ilmasto on aina muuttunut ja siinä on syklisyyttä, mutta tällä hetkellä hiilidioksi- ym muilla kasvihuonepäästöillä on suuri merkitys.

Mikä muu kuin hiilidioksidi sydämen sivistystä omaavan jees-automaatti-typerys Kauhasen mielestä aiheutti lämpötilan nousun muutama vuosituhat sitten? Ei kai vaan aivopierut? Ehkä tiedettä ei oltu silloin vielä keksitty ja valjastettu poliitikoiden vaaliaseeksi?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti