tiistai 30. huhtikuuta 2019

Ketku - Poskiontelotulehdus, homot ja jutkut


Maailma on ihmeellinen. Kristittyjen kivitysseremonioihin osallistunut Saul, sittemmin Paavalina maailmalle tunnetuksi tullut höyrypää, kääntyi sokaistuttuaan valoilmiöstä Damaskoksen tiellä yhtäkkiä itse kristityksi, aivan kuten Hussein al-Taee kääntyi salamannopeasti antisemitististä ja homofoobikosta kunnioitetuksi rauhanrakentajaksi.
Paavaliin verrattuna al-Taeen tapaus on vielä ihmeellisempi, koska hänen mielipiteensä muuttuivat viiveellä ja vielä jälkikäteen, sillä STT:nmukaan al-Taee muun muassa rinnasti lokakuun lopulla 2014 Facebookissa Israelin ja Isiksen toiminnan (tämä kirjoitushan on sitä paitsi edelleen rikosoikeudellisesti tuomittavissa). Kuitenkin lähes 2 kuukautta aiemmin, syyskuussa 2014 (vaikka ajankohdasta toisin väitetään) eli Israelin ja Isiksen rinnastaessaan al-Taee oli jo rakentamassa rauhaa presidentti Martti Ahtisaaren perustamassa rauhanvälitystoimistossa, konfliktinratkaisujärjestö Crisis Management Initiativessa. SIIS HUSSEIN SUOLSI SUUSTAAN TÖRKYÄ VIELÄ LÄHES KAKSI KUUKAUTTA TYÖPAIKAN SAANNIN JÄLKEEN! TODELLA NOPEA ON RESSUKAN MAAILMAKUVAN MUUTOS!

Myös lelusalakuljettaja Rami Adham ja Oulun imaami
Abdul Mannan olivat aiemmin SDP kiintiömamuja!
CMI väittikin aluksi Husseinin viestejä väärennetyiksi, sillä onhan se tosi noloa arvostetulle rauhanvälitysorganisaatiolle, että töihin pääsee kuka tahansa rättipää ja SUPO teki vielä al-Taeesta laajan turvallisuusselvityksen! CMI:n viestintä- ja varainhankintajohtaja Lehtinen sanoi alun perin STT:lle, että al-Taeen työ CMI:ssä on ollut täysin moitteetonta ja erittäin tuloksellista. Elina Lehtisen mukaan CMI:lle riittää, että al-Taee on pahoitellut ja pyytänyt anteeksi pahennusta herättäneitä kommenttejaan. Lehtinen:

Kommentteja ei ole käyty yksityiskohtaisesti läpi. Pitää ottaa huomioon, että valtaosa (julkisuudessa olleista) kommenteista on sellaisia, joita hän ei tunnista omikseen. Niissä on selvästi tarkoituksenhakuisia elementtejä, joilla pyritään vahingoittamaan häntä.

Olisi myös kiva tietää, kuka ehdotti SDP vetoiselle CMI:lle Husseinin palkkaamista? Tarja Halonen vai? Vittu mitä tunareita!

Al-Taeen vaalivalheet ovatkin maassamme aivan omaa luokkaansa, sillä Hussein al-Taee vahvistimaanantaina 29.4, että hänen vanhoista kirjoituksistaan otetut kuvakaappaukset ovat kuin ovatkin aitoja. Kun STT kysyi kuvakaappausten aitoudesta Al-Taeelta ensimmäisen kerran marraskuussa, niin Al-Taee kutsui asiaa ”mustamaalausyritykseksi”.
Al-Taee on antanut myös aiemmin ymmärtää, että kuvakaappaukset voivat olla väärennöksiä. Kun kurditaustainen Anter Yasa nosti al-Taeen kirjoitukset esille blogissaan, niin al-Taee ilmoitti tunnistavansa ”jotkut” kuvakaappauksista omikseen. IS kysyi al-Taeelta maanantaina, valehteliko hän, kun kuvakaappaukset tulivat ensimmäisen kerran julkisuuteen. Äkillisestä poskiontelotulehduksesta (jälleen vale, vai onko joku nähnyt lääkärintodistuksen?) pika pikaa toipunut al-Taee myöntää lopulta valehtelun IS:lle:

En ole puhunut totta. Katsoin ne tekstit miettien, kuinka kamalia ne olivat, en aidosti tunnistanut enää sitä henkilöä, en halunnut enää nähdä sitä henkilöä, joka oli ennakkoluuloinen. Tämä oli syy, miksi sanoin koko ajan, että en tunnista tuota kaveria, on vaikea palauttaa mieleen henkisesti, mitä olin erinäisinä aikoina ajatellut ja tämä motivoi sanomaan, että en tunnista niistä itseäni. En halunnut lähteä myöskään niitä kaikkia kiistämään, koska tunsin, että minulla oli tuollaisia vaiheita elämässäni, missä olisin aivan varmasti voinut kirjoittaa tällaisia tekstejä.

Eli Hussein valehteli karkeasti päin pläsiä CMI:lle, SDP:lle sekä äänestäjille ja Sdp:n eduskuntaryhmän puheenjohtajan Antti Lindtmanin mukaan asia on anteeksipyynnön jälkeen ryhmän osalta loppuunkäsitelty. Kun IS kysyy al-Taeelta: Luuletko, että sinusta tulee rasite Sdp:lle kohun takia, niin al-Taee vastaa?
Minulle on tärkeätä palvella äänestäjiäni ja aion käydä niin paljon avointa keskustelua kuin eduskuntaryhmä vaatii ja yhdessä päätetään, miten edetään. Ei se sen kummempaa ole.

Siis Husseinille on tärkeää palvella jo kerran kusettamiaan äänestäjiä, niinkö? Vai kuvitteleeko tämä moukka, että hän olisi tullut valituksi kansanedustajaksi, jos hänen menneisyytensä olisi ollut ennen vaaleja äänestäjien tiedossa!
Koko Hussein al-Taeen rauhan rakastava sydän paljastuisi tyhjäksi kuplaksi viimeistään siinä vaiheessa, kun joku vaivauituisi kysymään häneltä, mitä mieltä hän on siitä, että hänen isänsä Asaad al-Taee kuuluu Irani hallintoa lähellä olevaan Irakin islamilaisen vallankumouksen ylimpään neuvostoon ja on ollut muun muassa Najafin kuvernööri. Tämä veriside on Husseinin ajattelun ydin, eikä Hussein ole sanoutunut isänsä arvomaailmasta koskaan irti!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti