torstai 25. marraskuuta 2021

Ilmastohätätila ja Ensiö wc-paperi

Ilmastouskovaiset, siis ne jotka ovat varmoja, että ilmaston lämpeneminen on nyt ensi kertaa maailman historiassa ihmislajin aiheuttama, uskovat että ilmaston lämpeneminen voidaan pysäyttää 1,5 asteeseen jatkuvan talouskasvun vallitessa. Mikähän muuten aiheutti esimerkiksi Keskiajan lämpimän kauden pääosin vuosina 1150 - 1300? 

Maapallon pelastamiseksi kulutusta ei suinkaan rajoiteta, vaan korkeintaan sitä yritetään ohjata esimerkiksi lihasta kasviksiin ja bensiinimoottoreista sähköakkuihin! Ei vaikka 72prosenttia maailman kasvihuonekaasupäästöistä liittyy suorasti tai epäsuorasti kuluttamiseen.

Ilmastouskovaiset mainostavat fossiilittomia energialähteitä kuten vesivoimaa maailmaa pelastettaessa ylivertaisena energiamuotona, vaikka vesivoima tuhoaa esimerkiksi vaelluskalojen ja jokisimpukoiden kannat! No eipähän muodostu ainakaan niitä fossiileja kun joissamme ei ole enää elämää! Kaikki on hyvin, kunhan vain me jäämme elämään!    

Ilmastokokouksiin maailmalle ilmastouskovaiset eivät matkusta mieltä osoittamaan ja muita syyttelemään suinkaan kävellen, vaan lentäen! Ainahan voi omaatuntoaan rauhoittaakseen hyvittää matkansa aiheuttamat ilmastohaitat esimerkiksi jättämällä valkaistulla wc-paperilla perseen pyyhkiminen pois ja siirtyä käyttämään ensiöpaperia! Näin hätätilan saa omassa taloudessaankin käytännöllisesti hoidettua pois päiväjärjestyksestä - kätevästi kompensoimalla!

Kulutukseen johtavaa ahneutta kuten myös kaksinaismoraalia pidetään ilmastouskovaisten keskuudessa aivan luonnollisina ja uusiutuvina yhteiskuntaa ylläpitävinä luonnonvaroina

Ilmastouskovaisen ei tarvitse itse muuttaa omaa henkilökohtaista käytöstään muuten kuin näennäisesti (sillä usko pelastaa) – syyllisiä ilmaston muutokseen ovat aikaansaamattomat poliitikot ja ahneet yritysjohtajat – vaikka uusavuttomat ilmastouskovaiset ovat itse äänestäneet näitä "syyllisiä"!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti