keskiviikko 24. marraskuuta 2021

Ruskea fasismi ja Renaz Ebrahimi

Mihin tarvitsemme enää ruskeaa rasismia? Olisi jo luullut, että ruskeapaidat olisivat hävinneet historian hämärään! Mutta ei, nyt fasistin ruskean paidan sijasta päälle puetaan ruskea ihonväri, jonka suojassa voidaan vapaasti harjoittaa fasistista käyttäytymistä ja rällätä pikavipeillä, ikään kuin meillä Suomessa ei olisi jo muutenkin omasta takaa kotoperäisiä kotitarvefasisteja! Ruskean fasistin loistoesimerkki on kahdesta "neekeri"-sanasta televisiossa 19.11 superjärkyttynyt irak/kurditaustan omaava #woke-uskovainen Renaz Ebrahimi, jonka DJ-keikallaan 17.9.21 Pasilan linkkitornista, soitti 25 biisiä. Biiseissä esiintyi ”neekeri”-sana yhteensä 57 kertaa ja naista halventava ”huora”-sana 99 kertaa!

"Etuoikeutetetulla" naisella
ei ole etuoikeutta paljastella
miehille rintavakoaan
Mielenkiintoista on myös se, että nämä ruskeat tuontifasistit eivät hiiskahdakaan, että orjakauppa tapahtuneessa mittakaavassa olisi ollut mahdollista ilman, että he itse myivät ”väriveljiään” kalpeanaamoille! Afrikastahan vietiin lähinnä ”väriveljien” myyminä kaikkiaan yli 12,5 miljoonaa orjaa vuosina 1501–1866 Amerikan mantereelle. Kukaan ei tiedä, kuinka monta afrikkalaista menetti henkensä orjien metsästysvaiheessa Afrikassa. Transatlanttisen orjakaupan lisäksi afrikkalaisia vietiin Saharan yli Pohjois-Afrikkaan ja Lähi-itään vuosina 650–1600 noin 4,8 miljoonaa orjaa ja Intian valtameren ja Punaisenmeren rannoilta kuljettiin vuosina 850 – 1600 noin 2,4 miljoonaa afrikkalaista orjaa.

Miksi afrikkalaiset myivät "demokraattisessa" ja "vapaassa" yhteiskunnassaan orjia? Edellytys tulevalle orjakaupalle oli ”orjuusinstituution" olemassaolo Afrikassa. Se takasi sen, että valkoihoisten saapuessa mantereelle orjia oli saatavilla ja afrikkalaiset perinteiset lait mahdollistivat orjien myynnin ja ostamisen. Ja yksinkertaisesti kauppaa käyneet hallitsijat eivät ajatelleet myyvänsä toisia afrikkalaisia, vaan oikeutetuissa sodissa vangittuja vihollisiaan. Esimerkiksi Länsi-Afrikan loisteliaiden kuningaskuntien kuten Ashantin ja Abomeyn rikkaus ja hyvinvointi perustui pitkälti raakaan ja tuottoisaan orjakauppaan.

Nyt nämä orjien ja/tai orjakauppiaiden ”ruskeat” jälkeläiset eivät huuda maassamme kurkkusuorana kantasuomalaisille etuoikeutetuille, että miksi ostitte (orjia) meiltä/meidät, vaan ”turpa kiinni” etuoikeutetut, koska he haluavat vaieta omasta historiallisesta osuudestaan rasismin syntyyn! He ovat värisokeita omalle kärsimyskuvastolleen! 

Ja epäilyttävästi vaikuttaa vielä sille, että televisiossa tyhmyyksissään omille kintuilleen kussut, lapsuudenaikaisten kokemustensa vuoksi sääliä ja julkisuutta kerjäävän Renazin esi-isät olivat itse ostajina osallisina islamilaiseen orjakauppaan! Tai ainakaan Irakin kurdeja ei tunneta historiassa kansana, joka nousi vastustamaan islamilaista orjakauppaa! Eikö paska muuten olekin usein ruskeaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti