tiistai 3. joulukuuta 2019

Suurin apinamies

Varo Antti tulee kylään ja vie varasi
Oletko huomannut, että vain totta puhumaan pystyvä Antti Rinne, sen lisäksi, että on sekoittanut omat ja muiden rahat, erehdyttänyt työnantajaansa, puhuu sössöttäen, kävelee kaiken kukkuraksi, kuin esi-isämme apinat, tosin koko ajan pystyasennossa MUTTA kämmenet avoinna taaksepäin menosuuntaan nähden? Hyvä esimerkki Antin apinakävelystä löytyy TV 1 iltauutiset 29.11.2019

Sinussa on roimaa alkumiehen voimaa
kanna minut metsään demarimies!
Suojaan oksan haaraan kantaa saisit naaraan
oisit mulle suurin demarimies, kenties!
Suurin apinamies!

Maamme poliittisen järjestelmän mädännäisyydestä kertoo se, että sekä Vihreät, Vasemmistoliitto että Rkp antaisivat oikean työväen puolustajan, valehtelijan ja varkaan jatkaa pääministerinä! Ja SDP:n eduskuntaryhmä ilmoitti tukevansa Rinnettä loppuun asti - valehtelijoiden klubi!

Antti Rinne ideoi korvausta pakettilajittelijoiden siirrolle aiemmin kuin on tiedetty HS 2.12.2019
Eli tämä työväenpuolustaja Rinne kuvitteli alunperin kaikkien postin työntekijöiden (9 000) suostuvan vapaaehtoisesti siirtymään 30-50 % heikomman työehtosopimuksen piiriin KERTAKORVAUSTA VASTAAN. Kun PAU:lle, postin työntekijöille, viine kädessä postilajittelijoille (700), ei ajatus sopinut, Rinne joutui paniikkiin - ja hän tyhmyyksissään keitti sopan, joka tunnetuin seurauksin paloi pohjaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti