lauantai 7. joulukuuta 2019

Kristityt ovat rikollisia



”Tieteen tulosten katsotaan selittävän aistein havaittavan maailman mitattavia asioita, mutta se ei kykene vastaamaan esimerkiksi moraalia ja merkityksiä koskeviin kysymyksiin. Siinä missä tieteen tehtävä on selittää maailmaa, kristinusko pyrkii pelastamaan ja uudistamaan sen. Uskonto käsittelee arvoja, moraalia ja elämän tarkoitusta.”
Se moraali ja arvot, joita kirkko opettaa, ilmenee varsin hyvän heidän rukouksessaan:

Isä meidän, joka olet taivaissa.
Pyhitetty olkoon sinun nimesi.
Tulkoon sinun valtakuntasi.
Tapahtukoon sinun tahtosi,
myös maan päällä niin kuin taivaassa.
Anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme.
Ja anna meille meidän syntimme anteeksi,
niin kuin mekin anteeksi annamme niille,
jotka ovat meitä vastaan rikkoneet.
Äläkä saata meitä kiusaukseen,
vaan päästä meidät pahasta.
Sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia iankaikkisesti.
Aamen.
  
Eli kristityillä ei ole omaa tahtoa, vaan he toimivat niin kuin heidän Jumalansa tahtoo, he ovat tahdottomia paskakasoja. Ilmeisesti he myös paskantavat ja syövät sekä naivat silloin kun heidän Jumalansa tahtoo. Ja mitä vi*** moraalia se on, että kasvatetaan omat lapset tahdottomiksi sätkynukeiksi? Ja taivaskin on tahdottomien rangaistusvankien työleiri? Sillä jos taivaassa on portti, niin silloinhan taivas on aidattu ja vankileirithän aidataan!
Ja nämä paskakasat rukoilevat että heille annettaisiin leipää, eiväthän he sitä itse pysty hankkimaan muuten kuin varastamalla ja heidän moraalinen väitteensä, että he antaisivat muille anteeksi, on pelkkä vale. Herran, Rakkauden Jumalan nimissä on viimeisen 1500 vuoden aikana tapettu eri tavoin reilusti yli 200 miljoonaa pakanaa ja kerettiläistä (massapsykologia.blogspot.com/2018/02/tiennyt-mita-rakkaus on.html). Kristityt siis kuvittelevat saavansa omat syntinsä anteeksi Jumalaltaan valehtelemalla!
Kaikkein huvittavinta heidän moraalissaan on, että he kuvittelevat heidän Jumalansa johdattavan kiusaukseen, pahaan, vaikka he itse viettelevät itsensä pahuuden teille – eksytykseen. Heidän moraalinsa ja arvonsa ovat kaikki rikollisia – rikos ihmisyyttä ja ihmiskuntaa vastaan!

HS kertoo 5.12, että ”Piispat haluavat kristinuskon näkyvän kouluissa jatkossakin”! Eli piispat rohkaisevat tiedotteessaan kasvattajia kouluissa ja päiväkodeissa pitämään esillä kristillistä kulttuuriperintöä. Toisin sanon piispat haluavat suomalaisten kasvattavan lapsensa tahdottomiksi pelinappuloiksi! Aivan kuten diktaattorien ja ääri-islamistien, yleensäkin ultra uskonnollisten saarnaajien johtamissa yhteisöissä, kuten Pohjois-Korea tai Kansan Temppeli Guyanassa. Aadolf Hitler, joka piti itseään Kaitselmuksen valittuna välikappaleena, kuten maamme piispatkin, julisti:

Tehtäväni on häiritä ihmisen tahdonvapautta... Toteutan käskyjä, jotka Kaitselmus on antanut minulle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti