keskiviikko 11. joulukuuta 2019

Greta on sairas vihasta


Minä rakastan teitä
”Tämä on niin väärin. Kuinka te kehtaatte? Olette varastaneet unelmani ja lapsuuteni tyhjillä sanoillanne. Ja minä muka kuulun onnekkaisiin. Ihmisiä kärsii. Ihmisiä kuolee. Kokonaiset ekosysteemit ovat romahtamassa. Olemme massasukupuuton alussa, ja te ette pysty kasvattamaan omia lapsistanne henkisesti terveitä ja itsetunnoltaan vahvoja aikuisia. Teidän elämämme on sisällötön näytelmä. Te ette pysty muuta kuin puhumaan rahasta ja kertomaan satuja jatkuvasta talouskasvusta. Kuinka te kehtaatte?”

Jos vanhempiensa henkisesti pahoinpitelemä Greta Thunberg olisi aloittanut 23.9.2019 New Yorkissa puheensa edellä kuvatulla tavalla, niin hän olisi kertonut maailmalle selvinneensä vanhempiensa harjoittamasta henkisestä pedofiliasta suurin piirtein tervejärkisenä. Puhe olisi näin paljastanut häneen kohdistetut henkiset raipaniskut joiden seurauksena hän sairastaa Aspergerin oireyhtymää ja toimii käytännöllisenä vihan säiliönä.

Tämä Gretan sairastama Aspergerin oireyhtymä ei suinkaan ole geneettinen sairaus (vaikka niin todella mielellään selitetään). Perinnöllisyyden lisäksi mielenterveyden ammattilaiset osoittavat syyttävällä sormellaan ko. sairauden synnyssä sellaisia ympäristötekijöitä kuin esimerkiksi raskaana olevan äidin sairaudet, synnytyksenaikaiset komplikaatiot sekä sikiön altistuminen vierasaineille. Vanhempien lapseen erittäin yleisesti kohdistamasta ruumiillisen sekä henkisen pahoinpitelyn aiheuttamista vaurioista tämän keskushermostossa sen sijaan vaietaan lähes täydellisesti. Nämä vauriot aiheuttavat henkilölle myöhemmin hänen elämässään poikkeuksellisia vireys- ja stressihormoni kortisolin pitoisuuksia sekä normaalia korkeampia elimistön serotoniinitasoja.

Vanhempien pahoinpitelyn lisäksi Greta ja hänen siskonsa Beata ovat joutuneet elämään lapsuutensa henkisessä tyhjyydessä ja arvoiltaan sairaiden vanhempien ”keskitysleirin” vankeina. Kuvaavaa on, että Gretan äiti Malena Ernman edusti Ruotsia vuonna 2009 Euroviisuissa kappaleella ”La Voix”. Kukaan ajattelemaan kykenevä ihminen ei päästäisi suustaan La Voixin kaltaista tyhjää ”europaskaa”, tai yleensä näyttäisi lapsilleen näin oivaa esimerkkiä.

Mutta ei, Greta piti New Yorkissa puheen, jossa hän silmät vihaa leiskuen syytti aiempia sukupolvia maapallon ilmaston lämpenemisestä (tietenkin hänen omat vanhempansa ovat syyttömiä). Ja tietysti hänen toisti kaikkien ilmastonlämpenemis-kiimassa rypevien väitteet, että kyllä rahan tukema tiede tietää totuuden! On tiennyt muka jo pitkään!
Greta ei uhrannut puheessaan sanaakaan mahdollisille syille Lapin 3000 vuoden takaiselle lämpö-aallolle (7000–4000 BC) - Holoseenin lämpöhuippu, Norjalaisten (viikinkien) ohraa ja jopa venhnää viljelleille Grönlannin siirtokunnille vuosina 1000–1400 - Keskiajan lämpökausi, Thames-joen jäätyminen ja Suomen nälänhätä - pieni jääkausi.1450 - 1850, erityisesti 1695-1697 tai Mars-planeetan napajäätiköiden sulamiselle nyt! Eipä tietenkään, hänethän on manipuloitu ja siksi hän ei osaa ajatella, hän on todella tyhmä!
Gretan on helppo syyttää muita varkaaksi. Hän ei edes osaa kuvitella, ketkä hänen unelmansa ja lapsuutensa ovat todellisuudessa varastaneet – hänen omien vanhempiensa lisäksi!

”Tämä on niin väärin. Minun pitäisi olla koulussa valtameren toisella puolella, mutta te panette meidät nuoret vastuuseen. Kuinka te kehtaatte? Olette varastaneet unelmani ja lapsuuteni tyhjillä sanoillanne.
Te petätte meidät, mutta nuoret ovat alkaneet ymmärtää petoksenne. Kaikki tulevat sukupolvet katsovat teitä. Jos valintanne on epäonnistua, emme anna teille koskaan anteeksi. Emme päästä teitä vastuusta. Juuri tähän vedämme rajan. Maailma on heräämässä ja muutos tulossa halusitte sitä tai ette. Kiitos.”

Valitettavasti maailma ei ole kuitenkaan heräämässä. Vihreiden ympäristöministeri Krista Mikkosen (US 28.9) ilmasto-kiimassaan totesikin tyytyväisenä: ”Se oli hyvin vahva puhe ja ajattelin, että varmaan sellainen puhe, joka jää historiaan”. Eli pelkoa ja vihaa peliin, aivan kuten kaikki muutkin vihreiden ratkaisukeinot planeetan pelastamiseksi!
Kukahan nuo aiemmat lämpötilojen vaihtelut oikein on aiheuttanut ja miten?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti