perjantai 20. joulukuuta 2019

Päivi Räsänen perheineen on ohjattava hoitoon


Maamme poliitikot ovat tukkanuottasilla siitä, pitäisikö Al-Holista tuoda Suomeen sekä äidit, että lapset vai pelkästään lapset – ellei peräti ei ketään! Yle 12.12:

YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen mukaan lapsella on oikeus erityiseen suojeluun eikä lapsia saa erotella vanhempansa ideologian, toiminnan tai minkään muunkaan syyn perusteella. Sopimuksessa todetaan myös, ettei lasta ja vanhempia tule erottaa kuin äärimmäisissä tilanteissa.
Lapsen oikeuksien sopimuksen mukaan Suomella on velvollisuus tuoda suomalaiset lapset turvaan oloista, jotka uhkaavat heidän henkeään. YK:n sopimus ja Suomen lastensuojelulaki velvoittavat valtiota tekemään kaikkensa, että suhde lapsen ja vanhemman välillä säilyy. Lapsen edun selvittäminen tarkoittaa käytännössä sitä, äitien ja lasten on tultava pois leiriltä sellaisiin olosuhteisiin, jossa lapsen etua voidaan arvioida.

Iltalehti puolestaan uutisoi 16.12 Psykologiliiton kertovan psykologi Ilona Sieväsen suulla kantanaan:

Sanan julistusta
Lapsen erottaminen vanhemmistaan aiheuttaa lapselle aina stressiä. Vaikka leirillä olevat lapset siirrettäisiin hyviin oloihin, uudet hoitavat aikuiset eivät tue lasta samalla tavalla kuin oma äiti. Turvalliset olot eivät poista sitä faktaa, että vanhemmasta erottaminen on lapselle traumatisoiva kokemus

Yliopistonlehtori Virve-Maria Toivonen Helsingin yliopistosta lähestyy (IS 15.12) kysymystä lapsioikeuden näkökulmasta. Lehtorin mukaan pohdinnassa painaa kaksi periaatetta, jotka ovat osin ristiriidassa: lapsen oikeudet ja perhe-elämän suoja. Sekä YK:n lapsen oikeuksien sopimus että kotimainen lastensuojelulaki lähtevät siitä, että julkisella vallalla on legitiimi intressi puuttua perhe-elämään, jos lapsen etu sitä vaatii, Toivonen muistuttaa.
Lastensuojelulain perusteella viranomaiset puuttuvat vanhempien toimintaan, jos lapsen terveys ja kehitys vaarantuu tai uhkaa vaarantua. Kotimaassa näin tehdään esimerkiksi silloin, kun vanhemmalla on niin vakava päihdeongelma, ettei hän pysty huolehtimaan lapsestaan.

Kalifaatin tulevaisuuden takaava  synnytyskone
Ilta Sanomien mukaan lapsen olinpaikan valitseminen kuuluu vanhempien autonomiaan samoin se, kuinka he moraalisesti ja mihin uskontoon he lapsensa kasvattavat. Toisinaan vanhemmat vievät lapsiaan vaarallisille alueille, eikä siihenkään viranomaisten toimesta puututa.
Toisin sanoen, jos Isis-äidit, uuden kalifaatin synnytyskoneet, ovat kylväneet lapsiinsa fundamentalistisen salafismin siemenet, ei suomen kukkahattutädeillä ja muilla viranomaisilla ole minkäänlaista oikeutta yrittää irrottaa lapsia kyseisestä ideologiasta - niinkö?

Iltalehtihän kirjoitti 14.12, että Syyriasta al-Holin leiriltä Suomeen mahdollisesti palaaville naisille on suunniteltu exit-ohjelmaa, kertoo Lännen media. Exit-ohjelman tavoite on auttaa radikalisoituneita henkilöitä pääsemään irti väkivallasta ja väkivaltaisesta ajattelusta. Ohjelmassa al-Holista palaaville naisille nimettäisiin mentorit, jotka keskustelisivat heidän kanssaan Isisin ideologiasta ja haastaisivat heidät ajattelemaan eri tavoilla.

Siis esimerkiksi muiden panettelija Päivi Räsänenkin olisi lapsineen istutettava exit-koulunpenkille, sillä jatkuva vihankylvö esimerkiksi homoja kohtaan (molemmat, sekä Päivi, että Isis-naiset pitävät homoja iljettävänä saastana) on henkistä väkivaltaa – väkivaltaista ajattelua. HENKISTÄ TERRORIA Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti 
Ahh niin auvoisaa - Päivi ja Niilo traumatisoimiensa lastensa päällepäsmärinä 

Vai kuvitteleeko joku, ettei kukaan itsensä jojoon vetäneistä homoista ole kärsinyt Räsäsen kaltaisen tiukkapipon puheiden aiheuttamista vakavista mielenterveysongelmista?
Mutta tulemme näkemään todennäköisesti irvokkaan huostaanotto-näytelmän, jossa myrkyllistä Päivi Räsästä lapsineen kohdellaan kuin kukkaa kämmenellä ja kaikkia ruttotautisten Isis-äitien lapsia kuin kukkahattutätien pelinappuloita..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti