tiistai 10. joulukuuta 2019

Sanna Marin ja Seksiturismi


Ajatellaanpa hiukan! Mitä sanoisit jos ministereistä Sanna Marin tai Maria Ohisalo, molemmat 34 vuotiaita, tai Katri Kulmuni tai Li Andersson, molemmat 32 vuotiaita, asuisi 18-vuotiaan pyykkilaudan omaavan gambialaisen ”hunksin”, oikean ”pantavan” näköisen lihapalan kanssa”. Entä jos ministeri-naikkoset olisivat vielä nykyistä vanhempia ja rypistyneempiä? Herättäisikö heidän käytöksensä yleistä pahennusta? Vai hurraisiko väkijoukko toreilla suomalaisen naisen mies-jahti menestykselle maailmalla kuten Krista Pärmäkoskelle?

Entä olisiko 61 vuotias ulkoministeri Pekka Haavisto, joka 39 vuotiaana ympäristö ja kehitysyhteistyöministerinä tapasi Bogotassa 18 vuotiaan (eight teen = teini) Ecuadorista kotoisin olevan Antonio Floresin 1997, todella sovelias Suomen Tasavallan seuraavaksi presidentiksi? Mieshän on ollut presidenttiehdokkaana jo kaksi kertaa, 2012 ja 2016!

Haavistohan ei ole tehnyt Floresin tapauksessa mitään lainvastaista, sillä hänen suhteensa Antonioon on täysin lakipykälien mukainen! Aikuisten seksuaalisesta hyväksikäytöstähän ei rangaista, mikäli he ovat molemmat täyttäneet 16 vuotta. Tosin on hyvin kyseenalaista miten aito ystävyyssuhde on 40-vuotiaan suomalaisen seksituristin ja yli 20 vuotta nuoremman, varattoman thaimaalaisen teinityötön välillä? Mutta Haaviston onneksi kehityserot ja suojaikärajat katoavat lain mukaan, kun lapsi täyttää 16 vuotta!
Oikeuskäytännön mukaanhan lapsen ollessa 15–16-vuotias ja tilanteessa, jossa hänen ja tekijän välillä on aito ystävyyssuhde, ikäeron suuruus voi olla enintään noin viisi vuotta. Tätä suurempi ikäero johtaa siihen, että kehityseroilla ei ole enää merkitystä ja teko on rangaistava. Lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ei rangaista, jos nuoret ovat toimineet yhteisymmärryksessä. Ehtona on myös se, että nuoret ovat henkiseltä ja fyysiseltä kehitykseltään lähellä toisiaan.
No nyt on vihdoinkin kunnon parru!
Mutta haluaisitko sinä maamme presidentiksi miehen tai naisen, joka käyttäytyy moraalisesti seksituristin tavoin. Henkilön jonka suhde lihapalaansa olisi niin syvällisen aito ja luottamuksellinen, että tämä lihanpala ei uskalla kertoa ”puolisolleen” kasvokkain esimerkiksi rattijuoppoudestaan?
Entä olisitko sinä ylpeä seksituristin lailla käyttäytyvästä, parrua virkamatkallaan metsästävästä ulkoministeristä, kuten Vihreät (IL 10.12) puolueena: Haavisto jatkaa ulkoministerinä - vihreät: ”Selkeä ja vahva tuki, olemme hänestä ylpeitä, koska tämä seksituristin lailla käyttäytyvä ministeri hallitsee pelolla (Yle 6.12 ja IS 4.12) Ilmeisesti Floreskin vaikeni toilailuistaan Pekalle - ei luottamuksesta vaan pelosta?

Valtiomies Pekka ja hänen teinirakkautensa
Haaviston julkinen kuva on tähän asti ollut  myönteinen - hillitty ja harkitsevainen herrasmies. Nyt hänestä näyttää Iltalehden mukaan paljastuneen rikkinäisen puhelimen omaavaksi puuteroitu ankerias (IL 7.12). Seksituristin lailla hän on kuitenkin käyttäytynyt iät ja ajat, mutta suomalaiset eivät ole nähneet puuterin peittämiä miehen todellisia tekohymyn peittämiä niljakkaita kasvoja!
Kertooko Pekan teinirakkaus tunne-elämältään tasapainoisesta valtiomiehestä?. Entä jos muut ministerit kuten Sanna, Maria, Katri tai Li tekisivät vastaavan tempun - ajattele? Säilyisikö hallituksen luottamus?  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti