lauantai 22. joulukuuta 2018

Miika Viljakaisen ja Päivi Lakan valeuutinen Ilta-Sanomissa 15.12.2018


”Tähtitoimittajat Miika Viljakainen ja Päivi Lakka tehtailevat Ilta-Sanomien artikkelissaan 15.12.2018 ”Iso selvitys ulkomaalaisten seksuaalirikollisuudesta – määrät, syyt, ratkaisukeinot”, jonka pitäisi kirkuvan lööpin mukaan kertoa kansalaisille tyhjentävästi ja yksiselitteisesti syyt siihen, miksi ja minkälaisia kauheuksia kotimaassamme oikein on juuri nyt meneillään, vallanpitäjiä palvelevan valeuutisen!
On lapsellista kuvitella, että lähin trolli-tehdas sijaitsee Pietarissa. Viljakaisen ja Lakan uutinen perustuu suomalaisen trolli-tehtaan levittämään valheeseen Suomeen vuonna 2015 Viljakainen ja Lakka kertovat kaiken epäolennaisuuden keskellä artikkelissaan lukijoille:

Siihen miksi tiettyjen kansalaisuuksien alttius seksuaalirikoksiin on korkea, ei ole yhtä tyhjentävää selitystä. Vanhoilliseen islamiin juurensa juontava väkivaltainen kunniakulttuuri on yksi syy, muttei ainoa. Toinen ilmeinen osaselitys löytyy ikärakenteesta. Silti ikärakennekaan ei yksin selitä näihin kansalaisuusryhmiin liittyvää seksuaalirikollisuutta. Myös sota on suuri taustavaikuttaja.  Keskusrikospoliisin erikoistutkija Tuija Hietaniemi sanoo, että rikostilastoissa korostuvat selkeästi väestöryhmät, joiden lähtömaat ovat kaaoksessa. Se kuinka sota vaikuttaa yksilöön, ei tietenkään ole aivan yksioikoista. Jotkut traumatisoituvat, osa raaistuu ja väkivaltaistuu.  Helsingin yliopiston kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutin (Krimo) suunnittelija Hannu Niemi nostaa esille tärkeänä selityksenä maahanmuuttajien ”sosiaalisen kontrollin siteen katkeamisen”. Erikoistutkija Hietaniemi huomauttaa, että vaikka läheisten hillitsevä vaikutus pitää varmasti paikkansa, ei kuitenkaan pidä unohtaa sitäkään, että perheen sisällä voidaan myös viljellä kunniaväkivaltaa. Kriminologille maahanmuuttajanuorten keskimääräistä korkeampi rikosalttius kuitenkaan ei tule varsinaisesti yllätyksenä.

Aivan kuten Kauhajoen ja Jokelan tutkijalautakuntien raporteissakin, nämä oikeat tähtitoimittajat, jotka osaavat sanojensa mukaan seksuaalirikollisuudenkin syyt selvittää, taluttavat seksuaalirikoksista syytettyjen penkille sadunomaisia yliluonnollisia harhoja, ”kunniakulttuurin, ikärakenteen ja sodan!” Saman tienhän toimittajat voisivat kertoa mistä kunniakulttuuri, ikärakenne ja sodat johtuvat – seksuaalirikollisuudestako?
Valehtelijan on helppo hymyillä
Päivi Lakka ja varmasti viaton "mutu"
Mutta ei, heitä eivät kiinnosta syyt, vaikka he toisin väittävät, he kieriskelevät mieluummin seurauksissa kuin Pyhä Benedictus (n.480–547), joka torjui lihan viettelykset, eroottiset päiväunensa kieriskelemällä tuntitolkulla ilman vaatteita orjantappurapensaissa ja nokkospuskissa.

Valeuutisoinnissaan Miika ja Päivi käyttävät asiantuntijoina samanlaisia ammattilaisia kuten hekin (tässä esimerkiksi Keskusrikospoliisin erikoistutkija Tuija Hietaniemi ja Helsingin yliopiston kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutin (Krimo) suunnittelija Hannu Niemi), jotka omien psykoligisten torjuntamekanismiensa ja lapsuuden kokemustensa vuoksi eivät voi kertoa, eivät edes näe, saati ymmärrä totuutta. Sokea taluttaa toista sokeata!
Miksi olisi sitten oleellista tietää mistä seksuaalirikokset johtuvat? Eikö se ole muka ihan sama mistä ne aiheutuvat? Kaikkihan ne rättipäät ja mutut joutavat pois Suomesta pilaamasta maamme puhdasta ja raikasta sinivalkoista ilmaa!

Sillä jos emme tiedä seksuaalirikosten syitä, emme pysty erottelemaan sisältä mätiä omenia väkivaltaa pakenevista todella apua tarvitsevista lähimmäisistä. Syitä tietämättä me emme pysty ratkaisemaan ainuttakaan ongelmaa kestävästi. Emme edes maamme omia ongelmia! Toiminnastamme tulee pelkkää poukkoilua, kuten maahanmuuttoviraston toiminta tänä päivänä on: Irak on tänään turvaton ja huomenna turvaton – palautuksia voidaan jatkaa, tai palautukset pitää heti keskeyttää. Tai työ- ja elinkeino ministeriö: Tarvitsemme lisää maahanmuuttajia väestön ikärakenteen muuttuessa kunhan se vain on työperäistä maahanmuuttoa. Ja samaan aikaan ammattitaitoisia ”pakolaisia” lojuu vastaanottokeskuksissa kattoon syljeskellen, koska he eivät saa tehdä mitään!

Viljakaisen ja Lakan valeuutinen ei kiinnosta faktantarkastajia, koska he eivät tunne faktoja. Faktantarkastajat jahtaavat mieluummin yhtä hyttysen varjoa samaan aikaan, kun naista esineellistämään ja alistamaan kasvatettu maahanmuuttaja nuorukainen pyydystää viattomia Suomi-äidin itsetunnoltaan vaurioituneita tyttäriä kärpäspaperillaan. Sillä perustelemalla seksuaalisen väkivallan syntyä kunniakulttuurilla, ikärakenteella ja sodalla sekä sosiaalisen kontrollin siteiden katkeamisella” voidaan sulkea silmät ja lakaista kätevästi maton alle maamme omat karmaisevat seksuaalirikostilastot!
Tilastokeskuksen laskelmiin mukaan (vuodelta 2017) Suomessa tehtiin 2 237 seksuaalirikosta. 1 708 tapauksessa tekijä oli kantaväestöön kuuluva ja 529 tapauksessa ulkomaalainen. Yleisesti myös tiedetään, että huomattavan suuri osa, jopa moninkertainen, jää esimerkiksi häpeän ja/tai pelon vuoksi piiloon. Mitähän tähtitoimittajat Miika Viljakainen ja Päivi esittäisivät suomalaisten raiskaustapausten syyksi: pornokulttuurin, parittomat aikamiespojat tai että Enkeli taivaan –virttä ei enää lauleta yhtä yleisesti koulujen joulujuhlissa kuin ennen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti