lauantai 8. joulukuuta 2018

”Onko historian muisti näin lyhyt”


Toimittaja Tuomas Manninen kirjoitti Ilta-Sanomissa 6.12.2018 kommentoidessaan uusnatsien itsenäisyyspäivän marssia: Peto sai hetken olla irti. 
Helsingin yliopiston rikosoikeuden professori Kimmo Nuotio puolestaan arvio samassa lehdessä päivää myöhemmin: Suomalainen yhteiskunta kohtaa uudentyyppisen haasteen, meillä ei ole haettu näitä rajoja aiemmin. Tuntuu hurjalta, että onko historian muisti näin lyhyt, kun ihmiset ovat nyt valmiita marssimaan tällaisten tunnusten alla.

Tuntuu todellakin kurjalta, että Kimmon ja Tuomaksen muisti on näin lyhyt:

Kristityt osoittivat lähimmäisenrakkauttaan ylevästi muun muassa Beziersin verilöylyssä vuonna 1209, jolloin 20 000 kaupungin asukasta teurastettiin. Kristityt havainnollistivat lähimmäisenrakkauttaan käytännössä aina kun Pyhä Henki ojensi heille hyvien tekojen mahdollisuuden, usein oikein kulta lautasella, kuten Ristiretkien yhteydessä toteutetuissa yksittäisissä verilöylyissä Maarat an-Numanissa 11.12.1098, Jerusalemissa 15.7.1099, Akossa 20.8.1191 ja Konstantinopolissa 29.5.1204. Usein aseettomille tai korkeintaan alkeelliset aseet omaaville pakanoille kristityt aiheuttivat rakkaudessaan huomattavia rökäletappiota muun muassa Keski- ja Pohjois-Amerikan kolonisaation vuosina 1492–1691, (ainakin 100 miljoonaa kuollutta), Espanjan Etelä-Amerikan kolonisaation vuosina 1492–1542, (ainakin 50 miljoonaa), Azteekkien valloituksen vuosina 1519–1632, (ainakin 24 miljoonaa), Inca valtakunnan tuhoamisen vuosina 1533–1572, (ainakin 8 miljoonaa), 30-vuotisen sodan vuosina1618–1648, (lähes 6 miljoonaa) ja Hugenotti sotien vuosina 1562–1598, (lähes 3 miljoonaa) yhteydessä! Ja tämä oli vain jäävuoren huippu.
Espanjalaisen piispa ja teologi Bartolome de las Casasin
piirroskuva 1500-luvun alussa kristittyjen osoittamasta
lähimmäisenrakkaudesta Hispaniolassa

Aadolf Hitleristä ja kansallissosialismista on levitetty perättömiä, totuudenvastaisia tietoja koska länsimaiden kristitty valtaeliitti on pyrkinyt peittämään Hitleristä luomallaan mielikuvalla omat rikospaikalle johtavat jälkensä, yli tuhat vuotiset juutalaisvainonsa. (massamurhat mm. 415 Aleksandria, 576 Clermont, 1096 Reinin laakso, 1098 Antiokia, Maarat an-Numan, 1099 Jerusalem, 1147 Köln, 1171 Blois, 1190 York, 1288 Troyes, 1290 Englanti, 1306 ja 1394 Ranska, 1349 Basel ja Zurich, 1355 Toledo, 1389 Praha, 1401 Schaffhausen, 1481 Espanja, 1496 Portugali).

Kristittyjen organisoimat juutalaisten massamurhat laantuivat vasta, kun ghettojen perustaminen alkoi Venetsiasta vuonna 1516 ja sen jälkeen niitä syntyi kuin sieniä sateen jälkeen muihin Italian kaupunkeihin ja muualle Eurooppaan. 1700-luvulle tultaessa juutalaiset asuivat Euroopassa jo pääosin näissä muureilla ympäröidyissä kortteleissa tai juutalaiskaduilla. Kukin kristitty maa rajoitti juutalaisperheiden lukumäärää ja heiltä kerättiin erityisveroa, mikäli he muuttivat alueelta toiselle. Oikeusistuimessa juutalaisen tuli vannoa erityinen vala, joka oli muotoiltu niin, että se alleviivasi heidän epäluotettavuuttaan. Juutalaiset olivat myös helposti tunnistettavissa jo ajat ennen Kolmatta valtakuntaa vaatteista olevista merkeistä.
 kristityt osoittamassa lähimmäisenrakkautta Hispaniolassa
Aadolf Hitler ja natsit vain jatkoivat Pyhän Paavalin ja alkukristittyjen noin 1900 vuotta aiemmin käynnistämä juutalaisvihaa sekä joka aamu mukillisen omaa virtsaansa viisausjuomana lipittäneen Martti Lutherin 400 vuotta aiemmin aloittamaa uskonpuhdistusta, jonka tähtäsi harhaoppisten lisäksi myös yhteisön desinfiointiin, yhteiskunnan putsaamiseen juutalaisista. Hitler vain käytännössä toteutti kristittyjen vuosituhantisen unenomaisen haaveen sekä Lutherin kirjassaan "Juutalaisista ja heidän valheistaan" (1543) esittämät teesit juutalaisten ”käsittelemisestä” viimeistä pilkkua myöten – kirjaimellisesti. Rakas uskonpuhdistajamme, Hitlerin yksi suurimmista esikuvista Martti Luther kirjoitti kirjassaan "Juutalaisista ja heidän valheistaan":

Siis: [juutalaisten] gojimeilta (juutalaisten käyttämä nimi harhaoppisista) varastaminen ja ryöstäminen on muka jumalanpalvelusta. Sillä he [juutalaiset] pitävät asian sellaisena, koska he muka ovat jaloa verta ja ympärileikatuita pyhimyksiä, mutta me kirottuja gojimeja, minkä vuoksi he eivät voi kohdella meitä tarpeeksi karkeasti eivätkä rikkoa meitä vastaan, koska he muka ovat maailman herroja ja me heidän orjiaan, jopa heidän elukoitaan.
"burning love"
Sillä, kuten olemme kuulleet, Jumalan viha heitä kohtaan on niin suuri, että he lempeällä armeliaisuudella kohdellen tulevat yhä vihaisemmiksi ja vihaisemmiksi, mutta ankaruudella hyvin vähän paremmiksi. Sen vuoksi heistä on pikaisesti päästävä!
...heidän kanssaan meneteltäköön kaikella armottomuudella, kuten Mooses teki erämaassa ja löi kuoliaaksi kolmetuhatta miestä, ettei koko joukko olisi joutunut perikatoon ... Jollei tämä tahdo auttaa, niin meidän täytyy karkottaa heidät pois niin kuin hullut koirat, ettemme tulisi osallisiksi heidän kauheaan jumalanpilkkaansa ja kaikkiin paheisiinsa, emmekä heidän kanssaan vetäisi päällemme Jumalan vihaa ja tulisi kirotuiksi.

No mutta kaiken tämänhän Tuomas ja Kimmo ja Suomen evankelisluterilaiset kansalaiset jo Luther-veitikasta oman kusen kittaamisen ja sairaalloisen ylensyönnin ohella tiesivätkin, eikö vaan? Tästähän kerrottiin jo pyhäkoulussa sekä peruskoulun uskontotunneilla.
Jumala kanssamme
Yksi härskeimmistä Länsi-maiden kansalaisille syötetyistä ja massoihin tehokkaasti uponneista valheista viimeisen vajaan sadan vuoden aikana onkin II Maailmansodan voittajavaltioiden Aadolf Hitleristä ja natseista hellimä väite omien jälkien peittämiseksi, että Hitler kuten kaikki muutkin natsit olivat kristinuskoa vastustavia ateisteja. Tällainen väite on perätön ja vailla minkäänlaista pohjaa. Jokaisen saksalaissotilaan sotilaspuvun vyösoljessa SS-joukkoja lukuun ottamatta luki teksti "Jumala kanssamme". Hitler oli syvästi uskonnollinen katolilainen, ei siis pelkkä ulkokultainen tapakristitty, kuten valtaosa länsimaiden kristityistä nykyään, joka maksoi aina kuolemaansa asti kirkollisveronsa kuuliaisesti. Aadolf totesikin:   

Kristittynä tunnen Herrani ja Vapahtajani taistelijana. Tämä johdattaa minut sen miehen luo, joka kerran yksinäisyydessä, vain muutamien kannattajien ympäröimänä, havaitsi mitä nämä juutalaiset olivat ja kokosi miehiä taistelemaan heitä vastaan ja joka, niin totta kuin Jumala on, ei ollut suurin kärsijänä vaan taistelijana. Rajattomassa rakkaudessa, kristittynä ja ihmisenä, luin kohdan joka kertoo meille, kuinka Herra lopulta nousi mahdissaan ja sieppasi ruoskan ajaakseen temppelistä kyykäärmeitten lauman. Kuinka hirvittävä olikaan taistelu maailman puolesta juutalaisten myrkkyä vastaan.

Yhtä lailla kuin Stalinin vainojen tai Maon kulttuurivallankumouksen yhteydessä toteutuneista kansanmurhista, kristityt vaikenevat tietysti kaikilla kielillä näistä omista laupeudentöistään. Eivätkä kristityt lopettaneet laupeudentöitään vapaaehtoisesti. Yhteiskunnallinen muutos Valistuksen myötä hillitsi kristittyjen verenhimoa aina kun mahdollista! Ainahan tämä ei silti vieläkään ole mahdollista, kuten kristittyjen hutujen kuolemanpartioiden teloittamat 800 000 Ruandan kansalaista kertovat. Näistä kristittyjen viimeisten 1500-vuoden aikana suorittamista massateurastuksista ei lapsille kerrota kouluissa varoittavana esimerkkinä kristinuskosta, kuten sen sijaan toitotetaan natsien toteuttamasta holokaustista. Kristinuskoa tai ristin merkkiä ei myöskään ole kriminalisoitu kuten natsismi ja natsitervehdys esimerkiksi Saksassa ja Itävallassa ja kuten nyt esitetään tehtäväksi myös Suomessa.
Täydellisen tyhmyytensä paljasti myös entinen tasavallan presidentti Tarja Halonen, kun hän kysyi, puhuttaessa hakaristilipuista, joiden kanssa uusnatsit marssivat itsenäisyyspäivänä, Ylen ykkösaamussa 8.12.2018: 
Miten kukaan ihminen voi ihannoida väkivaltaa?
Tarja siis pitää väkivaltana vain ruumiillista väkivaltaa. Henkinen väkivalta, mukaan luettuna laissa kielletty vanhempien harrastama lastensa henkinen pahoinpitely, kristittyjen harjoittama helvetin tulella pelottelu ja taivaspaikalla houkuttelu, sekä vaikkapa poliittinen agitaatio, manipulaatio, jota Halosen omakin puolue demarit harjoittaa, on viatonta ja täysin vaaratonta äänestäjien” ohjausta”. Eikä Halonenkaan tietysti myönnä, että hänellä olisi minkäänlaisia aukkoja historian tiedoissa.
Jos ihmiset eivät tunne historiaa, se on aina vaarallista. Historia kertoo, miten tietystä menettelytavasta on tullut tulosta.
Lisäksi Halonen korosti haastattelussa, etteivät kulttuurierot tai esimerkiksi uskonto selitä tapausta millään tavalla. Haastattelijan kysyessä Haloselta, miksi rasismi rehottaa Suomessa: Kun sen tietäisi, niin saisi varmaan Nobelin.
Kannattaisikohan Halosen opetella ensin ajattelemaan ja sitten vielä lukemaan. Rasisminkin syy Suomessa löytyy kirjasesta Massapsykologia - perusteet, jos vain osaa lukea!
Halosen, Mannisen ja Nuotion olisikin aika virkistää muistiaan ja tietää, että Helsingin kaduilla pitkin Pitkääsiltaa tepasteli emo-pedolta, kristinuskolta, hetkeksi omille teille karannut pelkkä hampaitaan näytellyt pentu!
Julius Maslovat: natsisymbolit ja liput ovat vihan ja väkivallan vertauskuvia. Niillä on paikkansa, mutta ei julkisessa mielenilmauksessa, vaan museossa. Meidän ei pidä yrittää kätkeä historiaamme. Näiden symbolien pitää olla saatavilla, mutta ei käytettäväksi provokaatioina väkivaltaa varten 


RISTI JA KRISTINUSKON SYMBOLIT OVAT AIVAN SAMOIN VIHAN JA VÄKIVALLAN – EI AVOIMEN, VAAN PEITELLYN VIHAN JA VÄKIVALLAN VERTAUSKUVIA!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti