keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Yhteiskuntarauha ei vaarantunut Suomessa maahan saapuneiden nuorten irakilaismiesten vuoksi

USKOKAA NYT HYVÄT KANSALAISET VIIMEINKIN. Tampereen yliopistoin tohtori, arabimaihin ja islamiin perehtynyt sosiaaliantropologi, asiantuntija Marko Juntunen toteaa Iltalehden mukaan Työ- ja elinkeinoministeriön tilaamassa raportissa vuonna 2016, että vaikka kaikki Suomeen saapuneet irakilaiset eivät selviä ilman oireita sotien ja väkivallan kierteestä, ei yhteiskuntarauha Suomessa vaarantunut maahan saapuneiden nuorten irakilaismiesten vuoksi.
Hän väittää tutkimuksessaan (Tampereen yliopisto 30.8.2016) irakilaispakolaisista (jos ei tarkoituksella niin ainakin niin sinisilmäisesti ja ajattalemattomasti kuin mahdollista):

Yhteiskuntarauha ei vaarantunut Suomeen saapuneiden nuorten irakilaismiesten vuoksi, ja katupartiot kohtasivat uudeen haasteen; toiminnan piiriin oli vaikea saada värävttyä uusia aktiiveja, koska kadulla jouduttiiin kulkemaan toimettomina.

Tämän IRAKILAISMIESTEN VAARATTOMUUDEN asiantuntija Marko lausuu ennen maamme kohonneita raiskauslukuja ja vuonna 2018 paljastunutta Oulun pedofiilirinkiä, jopa Kölnin uuden vuoden yönä 2015/2016 (fi.wikipedia.org/wiki/Kölnin_joukkoahdistelu) tapahtunutta tuhat päisen pakolaisjoukon harrastamaa, paikallisiin naisiin kohdistamaa joukkoahdistelua, sekä Isossa Britanniassa paljastuneita, muun muassa Rochdalen (2012 - 47 uhria ja 2015 ‒ 7 uhria), Rotherhamin (2012 ‒ 1510 uhria) Oxfordshiren (2015 ‒ yli 400 uhria) sekä Halifaxin (2016 ‒ satoja uhreja, yksi koulutyttö raiskattiin vuoden aikana ainakin 100 miehen toimesta) pedofiilirinkien jälkeen, mutta kuitenkin ennen Telfordin (2018 ‒ ilmeisesti laajin pedofiilirinki UK:ssa ‒ yli tuhat uhria) ja Newcastlen (2018 - jopa 800 uhria) pedofiiliringin (17 miestä ja 1 nainen) lopullisen laajuuden selviämistä (en.wikipedia.org/wiki/List_of_sexual_abuses_perpetrated_by_groups).
Marko Juntusen tutkimus on muuten Työ- ja elinkeinoministeriön tilaama (tem.fi/artikkeli/-/asset_publisher/tutkimus-suomeen-saapuneet-irakilaispakolaiset-ovat-moninainen-joukko), propagandakustanne, julkaistu 30.8.2016. Tutkimuksen alkuperäinen tarkoitus on ilmeisesti ollut muslimipakolaisista syntyvien epäilyjen hälventäminen ja "pakolaisiin" käytettyjen menettelytapojen myyminen kansalaisille. Poliitikoiden ja kukkahattutätien sekä erityisesti vihervassarien kantahan oli ja on laajalti edelleen, että eivät tulijat ole pahoja, vähän pipejä vaan, kun niillä on ollut se pahan olon aiheuttanut muiden aiheuttama ikävä poikkeustilakin! Ilmeisesti valtiolle "tilaustutkimuksen" yksi päätarkoituksista on ollut myös peitellä samaan aikaan yltyviä maahanmuuttajien seksuaalirikoksia, "koristella" "turvonneita" seksuaalirikostilastoja!  Sekä vähätellä ja painaa tapahtuneet villaisella, pois suuren yleisön silmistä, kuten Isossa Britanniassa (IL 12.3.2018, https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/201803112200804332):

Jopa tuhatta tyttöä käytetty hyväksi brittikaupungissa: pedofiilirinki sai toimia vuosikymmeniä, uhreja ei uskottu ja yksi perhe poltettiin kuoliaaksi: Uhrit ovat nuoria tyttöjä, joita on jopa joukkoraiskattu ja pakotettu käyttämään huumeita. Viranomaiset eivät toimineet, vaikka osa uhreista yritti kertoa koettelemuksistaan. Tyttö yritti kertoa asiasta kunnanvaltuustolle ja koululle, mutta häntä ei otettu vakavasti. Nykyisin 47-vuotiaan naisen mukaan lääkäri piti häntä mielisairaana.

Kun tutkimukseen ja tutkimuksesta julkaistuihin Juntusen johtopäätöksiin tutustuu, ei voi välttyä epäilyltä, että Juntunen ei tiedä mitä hän on tehnyt. Tutkija on lahjoittanut viranomaisille ja poliitikoille tutkimuksen, tutkimuksen, jossa hän antropologina kieltää kulttuurin sisällön ja sen lainalaisuudet tuoden tilalle "anti-kulttuurin" ja poikkeustilan sanaston niitä sen enempää selittämättä  ja antaa samalla hyväksynnän viraomaisten lepsulle pakolaispolitiikalle!

Lisaa aiheesta Case Erikoissivuilla: https://massapsykologia.blogspot.com/p/case-talk.htmlhttps://massapsykologia.blogspot.com/p/case-talk.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti