tiistai 18. joulukuuta 2018

Mulkku on mulkku, vaikka sen voissa paistaisi


17.4.2018 Uuden Suomen ylläpito ilmoitti mielivaltaisesti poistamastaan Puheenvuoro-artikkelistani ”Naiset itse aiheuttavat heihin kohdistuvan seksuaalisen väkivallan” (Case Uusi Suomi I ja Case Uusi Suomi II sekä Case Anni Saastamoinen):

Olet saanut varoituksen asiattomasta sisällöstä Uuden Suomen blogipalveluissa. Varoitus koskee kirjoitustasi: "Naisten puolustaminen pedoilta on sovinismia". Keskusteluohjeessamme lukee muun muassa:

Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai muuhun henkilökohtaiseen ominaisuuteen liittyviä asiattomia viestejä, Käytä asiallista ja hyvää kieltä
Olemme poistaneet kirjoituksesi ja oikeutesi kirjoittaa palvelussamme. 
Oikeuksia voi hakea takaisin aikaisintaan kuukauden kuluttua kirjoitusoikeushakemuksella.

Olen hakenut kirjoitusoikeuksiani takaisin muutaman kerran, enää en viitsi. Nämä ihmiset ovat fasistisesti käyttäytyviä mulkkuja! Isäni sanoi aikoinaan: Jos joku on kusipää, sano sitä reilusti kusipääksi. Jos havaitset myöhemmin, että hän ei olekaan kusipää, pyydä anteeksi. Jos hän ei anna anteeksi, hän on kusipää. Olit oikeassa!

Aikansa oikeat asiantuntijat
Kirjoittajaa on toisinaan syytetty myös "Toisiin henkilöihin kohdistuvista alatyylisistä ilmaisuista ja hiekkalaatikkosanaston käytöstä". Se osoittaa muka katkeruutta ja epävarmuutta! Miksi Jeesus sitten sanoi: ”Te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te saattaisitte hyvää puhua, kun itse olette pahoja”? Oliko Jeesus muka katkera ja epävarma?

Onko sinullekin lapsena opetettu, että pitää rouvitella ja herroitella? Ettei saa sanoa mitä näkee tai kuulee? Ei saa kertoa avoimesti kuinka ihmiset käyttäytyvät? 
Olen ihan oikeasti ylpeä siitä, että olen säilyttänyt lapsenomaisen tavan nähdä maailmaa, en tapaa, joka sinulle on kerrottu kotona ja koulussa olevan se oikea.

Motiivi sille, miksi otan esille kiertelemättä ihmisten käytöksen, valheelliset puheet ja teot, henkilöstä tai asemasta riippumatta, on se, että yritän niiden vähien mahdollisuuksien puitteissa, jotka omaan, puolustaa alistettuja ja nöyryytettyjä, ennen kaikkea lapsia, jotka eivät edes pysty itseään puolustamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti