sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Kukkahattutätien ja Vihervassareiden unelma

Kaikkea Islamin demonisointia vastustava Nigel Farage ja Ison-Britannia - todellisuus tänä päivänä
Nigel Farage (Britannian itsenäisyyspuolueen johtaja): Mitä helvettiä täällä tapahtuu?  Työväenpuolue: Älä ole rasisti, Nigel. Raiskattavan isä: Tuo on minun tyttäreni! Poliisi: Pidätän teidät, koska häiritsette rauhaa! Sosiaalityöntekijä: Sosiaalitoimisto ottaa tyttärenne huostaan, jotta voisi pelastaa hänet sinulta!
Nyt kun Arabianrannan lapsen tappaja on osoittautunut Oulun pedofiiliringin ohella maahanmuuttajaksi, kansan syvissä riveissä kiehuu. Kohta ollaan varmasti entistä äänekkäämin vaatimassa rajojen sulkemista kaikilta muslimimaiden kansalaisilta, kuten jo osin on tapahtunut Yhdysvalloissa. Varsinkin kun on kansalaisille selvinnyt, että lapsenmurhaaja on jo useaan kertaan tuomittu, oikeuslaitoksen päähän silittämä ja kukkahattutätien sekä vihervassareiden hellimä, "taparikollinen"

Suurin osaa maahantulo-kieltoa ajavista ei kutenkaan ajattele nenäänsä pitemmälle: Tulijoista olisi hyvin helppo erotella - mädät hedelmät syömäkelpoisista, käyttämällä hiukan sitä maalaisjärkeä. Ketään ratkaisu ei kuitenkaan kiinnosta, vaan edelleen palautetaan kotimaahansa pakolaisia, jotka todella tarvitsisivat turvapaikan kotimassaan riehuvan hulluuden, ei suinkaan lähtöpaikkansa vuoksi ja turvapaikan saa usea kotimaassaan juuri turvattomuutta aiheuttanut "asshole"!
On tietysti eri asia, jollei järki juokse, kuten nykyään näyttää olevan niin kovin yleistä! Ja sitä on paljon liikkeellä!
Mutta niin kauan  kuin pääasiassa ajattelemaan kykenemättömät poliittiset pelkurit (koko konkkaronkka), kukkahattutädit ja vihervassarit saavat päättää asioista, mikään muu ei tule maassamme muuttumaan, kuin yhteiskunnallinen ilmapiiri vielä suvaitsemattomammaksi ja vihamielisemmäksi kaikkea erilaista ja tuntematonta kohtaan.

Erinomaisen esimerkin saamattomuudesta ja vallitsevasta tyhmyydestä tarjosi jo A.-Talk 13.12.2018 (massapsykologia.blogspot.com/p/case-talk.html).

Otsikkokuvan taustasta: Rotherhamissa (Rotherham sex scandal) Britanniassa pakistanilaiset maahanmuuttajamiehet käyttivät seksuaalisesti hyväksi ja joukkoraiskasivat ainakin 1400 lasta vuosien 1997 ja 2013 välisenä aikana. Useimmat hyväksikäytetyt olivat valkoisia,11–15-vuotiaita tyttöjä. Viranomaiset eivät uskaltaneet tehdä mitään lasten suojelemiseksi, koska pelkäsivät rasismisyytöksiä.

”Välittömästi kerrottuani raiskaajien nimet, kohteluni muuttui niin, että tunsin olevani rasisti ja että minä olin se syyllinen.”

Muslimiraiskaajajengin joukkoraiskauksesta hengissä selvinnyt rotherhamilaistyttö kertoo olleensa 13 vuotias, kun joutui jengin raiskaamaksi. Hän kertoo, etteivät viranomaiset tehneet asialle mitään, mutta kielsivät häntä kuitenkin kertomasta kenellekään hyökkääjien etnisyyttä.
Emma kertoi tarinansa Katie Hopkinsille LBC-radion lähetyksessä. Voit kuunnella haastattelun englanniksi tästä linkistä.

“Minä kerroin raiskauksesta 14 vuotta sitten. Menin viranomaisten luo, vanhempani veivät minut sinne. Istuin siellä ja annoin videohaastatteluja poliisille. Halusin auttaa heitä tapauksen selvittämisessä.
Mutta välittömästi kerrottuani raiskaajien nimet, kohteluni muuttui niin, että tunsin olevani rasisti ja että minä olin se syyllinen.
Minua aivan erikseen kiellettiin kertomasta kenellekään hyökkääjien etnisyyttä”, Emma kertoi ja lisäsi, että poliisi ja sosiaalityöntekijät käskivät häntä “lukuisia kertoja” olemaan mainitsematta rotua.
Tiesin, että en ollut rasisti, mutta tunsin että syyllistämistä käytettiin vaientamaan minut.”

Toimittajan kysyessä miltä tämä kohtelu tuolloin tuntui, Emma vastasi:

“Raiskaajani onnistuivat ensin syyllistämään minua ja poliisi ja sosiaalityöntekijät alkoivat sitten ruokkia sitä ajatusta. Muistan ajatelleeni, että ehkä raiskaajat olivat oikeassa, ehkä se ei ollutkaan heidän syytään vaan minun.”

Muslimijengi oli yrittänyt houkutella Emmaa mukaan hyväksikäyttörinkiin 12 vuotiaasta lähtien. Emma kertoi olleensa neitsyt 13 vuotiaana, kun eräs jengin jäsenistä ensimmäisen kerran raiskasi hänet. Raiskauksia tapahtui säännöllisesti ja erään kerran hänet lukittiin rakennukseen ja joukko miehiä raiskasi hänet.
Emmaa raiskannut jengi alkoi kiristää häntä, ja uhkasi joukkoraiskata Emman äidin, jos hän kertoisi tapahtuneesta vanhemmilleen.
Poliisi ei auttanut. Ahdistelut ja raiskaukset jatkuivat senkin jälkeen kun Emma oli kertonut asiasta poliisille. Poliisi oli todennut, että kyseessä on ”sana sanaa vastaan”. Poliisi myös kadotti vaatteet, jotka olivat olleet Emman yllä, kun raiskaus oli tapahtunut. Emmalle ei jäänyt muita todisteita tapahtuneesta.
Viranomaisten petettyä hänet täysin, Emman raiskaukset yhä jatkuivat. Hän kertoi poliisille uudelleen raiskauksista ollessaan 14 vuotias, mutta poliisi sanoi, ettei ole tarpeeksi todisteita.

Lopulta Emman vanhempien täytyi lähettää hänet toiseen maahan. Emma kertoi.

“Kukaan ei keksinyt mitään muuta keinoa saada raiskauksia loppumaan”

Katie Hopkins kertoi Emmalle, että monet muutkin vanhemmat olivat toimineet samoin, lähettäen tyttärensä toiseen maahan näiden jouduttua ahdistelevien muslimijengien uhriksi. Toiseen kaupunkiin lähettäminen ei auttanut, koska raiskausjengeillä on kaupunkienvälisiä verkostoja.

Loppuun vielä otsikkokuvaan liittyen (jos ihmettelet mitä Labor ja Tories siellä tekee?) joitakin linkkejä englantilaisen sisäoppilaitoksen hedelmistä (Englannisahan lasten ruumiillinen kuritus eli lasten pahoinpitely on yhä sallittua) ja politiikan maailman todellisuudesta:


'SHOCKING' allegations of SEXUAL ABUSE in Jeremy Corbyn's Labour party revealed in dossier
A blind eye to child abuse: Whistleblowers warned Labour leadership favourite Jeremy Corbyn of paedophiles preying on children on his doorstep - but claim he did NOTHING 
Tory child abuse whistleblower: 'Margaret Thatcher knew all about underage sex ring among ministers'
Westminster paedophile dossier
Former Tory councillor had child abuse images

Ilkka Kanerva ja edesmennyt Rainer Erlundkin ovat näiden poliitikan huippuammattilaisten rinnalla pelkkä pyhäkoulupoika!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti