keskiviikko 26. joulukuuta 2018

Kristityt rikolliset veisaamassa virsiä Arabianrannassa

Kari Kanala jeesustelee Arabianrannassa
Kuvaavaa kristinuskon rikollisuudelle ja vihamielisyydelle elämää kohtaan yleensäkin on se, kun Ilta-Sanomat kertoi 25.12.2018 artikkelissaan ”Surmatun pojan muistolle laulettiin, ’Maa on niin kaunis’”, niin kirkkoherra haluaa puheessaan tehdä maastamme lapsiystävällisen paikan:

”Maa on niin kaunis” kajahti joulupäivänä illansuussa Helsingin Arabianrannassa, kun satakunta lähiseudun asukasta kokoontui kunnioittamaan henkirikoksen uhrina kuolleen pojan muistoa. Kynttilöitä kävivät sytyttämässä lumisohjoisella Bokvillanin mäellä niin lapset kuin aikuisetkin.

Tilaisuudessa puhui Paavalin seurakunnan kirkkoherra Kari Kanala, joka itsekin asuu perheineen Arabianrannassa. Hän sanoi, että on kuolemaa, johon ei voi varautua millään, mutta korosti samalla yhteisön voimaa ja sitä, ettei surua ole tarkoitettu käsiteltäväksi yksin. Kanala toivoi

Tehdään tästä maasta lapsiystävällinen paikka, jossa pieni on suurta

Maamme on ollut satoja vuosia kristinuskon läpitunkema. Miksi ihmeessä kristityt eivät ole jo aiemmin käyttäneet yhteisön voimaa ja päättäneet tehdä maastamme lapsiystävällistä paikkaa?

Herra Jumala mitä oksettavaa jeesustelua. Miksi kristityt ovat pitäneet voimassa ja harjoittaneet Herran antamat lasten kasvatusohjeet jo pari tuhatta vuotta "sitä jota Jumala rakastaa, hän kurittaa” ja "joka vitsaa säästää, se vihaa lastaan; mutta joka häntä rakastaa, se häntä ajoissa kurittaa".
Ja on turha hurskastella, että mitä sinä oikein kuvittelet - eihän nyt kukaan sivistynyt vanhempi enää anna vitsaa lapsilleen! Niin useimmat "sivistyneet" eivät totta tosiaan enää kurita lapsiaan fyysisesti, mutta heidän Herransa antaman käytännön esimerkin mukaisesti, henkinen kurittaminen, muun muassa syyttäminen, kiristys, mitätöinti, pelottelu sekä hylkäämisellä uhkailu, on syrjäyttänyt lasten pahoinpitelyssä ruumiillisen kurituksen. 
Siksikö, että heidän hyvä ja rakkautta teoissaan viljelevä Jumalansa (esimerkiksi Joos.6 ja 4Moos.31) on halunnut, että lapset pahoinpidellään, jotta heistä tulisi kunniallisia ja kuuliaisia kansalaisia. Ja jotka menestyisivät maan päällä ja jotka kasvatusmenetelmien seurauksena korvaisivat rakkauden kaksinaismoraalilla, väkivallalla ja vihalla, niinkö? Jotta Helsingin Arabianrannassa vanhempiensa väkivaltaan nojautuvien uskonnollisten kasvatusmenetelmien mukaan kasvatettu mies saisi tappaa koulupojan?
Kukaan ei ole sytyttelemässä lapselle kynttilöitä silloin,
kun vanhemmat pahoinpitelvät tätä Raamatun ohjeiden
mukaan vaikkapa vain henkisesti
Kirkkoherra Kanala on aivan oikeassa, tehdään tästä maasta joukolla kristityille sadisteille vielä lapsiystävällisempi paikka, jossa pienellä lapsiin kohdistetulla pahoinpitelyllä, muun muassa alistamisella, nöyryyttämisellä ja kyykyttämisellä sekä huutamisella - itsetunnon vaurioittamisella, saadaan aikaan suuria mahdollisuuksia kerätä kristillisiä irtopisteitä omaa taivaspaikkaa varten kurittamalla lapsia kristillisessä hengessä.

Mutta miksi lapsia ei Paavalin seurakunnassa yksinkertaisesti ajeta kristillisen lähimmäisenrakkauteen nojaavan kidutuksen sijaan suoraan teloituspaikalle. Varhaisimmat tiedothan Helsingin teloituspaikoista ovat Koskelan kylän ­alueelta, juuri nykyisestä Arabianrannasta.

Pikku lapsihan ei ymmärrä, mitä eroa kristilliset kasvatusmenetelmät omaksuneen äidin tai isän käsissä on. Miksi toisella kädellä kuritetaan ja toisella silitellään ja siksi lapsi tunnustaakin mitä vain kenttäoikeuden tuomarit kulloinkin haluavat. Lapsiin ja naisiin kohdistuvalla henkisellä ja ruumiillisella väkivallalla on hyvin syvät juuret kristillisessä traditiossa!

”Väkivaltaisuudet ovat seurausta siitä tavasta, jolla kasvatamme lapsemme ja nuorisomme” ("Ruumiin mielihyvän ja väkivallan alkuperästä, Body pleasure and the orgins of violence"), J W. Prescott, 1975

Ja tätä lasten pahoinpitelyä kirkko ja kristillinen yhdyskunta pitää pyhänä, joten lasten pahoinpitely on kaiken kukkuraksi suojeltu Suomen rikoslaissa uskonrauhan rikkomisena 17 luvun 10 §:ssä pykälässä.

James W. Prescott -The Intelligence of Play, www.youtube.com/watch?v=lctBGAa1IwE&t=15s
James W Prescott Bonding, Brain, Intelligence & PLAY, www.youtube.com/watch?v=KhHD_J2yg0c&t=15s
James W. Prescott, Sensory Deprivation and the Developing Brain, www.youtube.com/watch?v=_3aKkOesG00&t=16s

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti