torstai 6. joulukuuta 2018

Joukkoraiskaus Oulussa


Vain vähän yli puoli vuotta aiemmin kirjoitin kirjasessa "Pahan Naamiot" (julkaisu 3.4), että kaikelle seksuaalisuudelle vihamielinen muhamettilaisuus tulee synnyttämään Suomeen vääjäämättä samanlaisia "pedofiilirinkejä" kuin esimerkiksi Englannissa (IL 12.3.2018):

Jopa tuhatta tyttöä käytetty hyväksi brittikaupungissa: pedofiilirinki sai toimia vuosikymmeniä, uhreja ei uskottu ja yksi perhe poltettiin kuoliaaksi: Uhrit ovat nuoria tyttöjä, joita on jopa joukkoraiskattu ja pakotettu käyttämään huumeita. Viranomaiset eivät toimineet, vaikka osa uhreista yritti kertoa koettelemuksistaan. Tyttö yritti kertoa asiasta kunnanvaltuustolle ja koululle, mutta häntä ei otettu vakavasti. Nykyisin 47-vuotiaan naisen mukaan lääkäri piti häntä mielisairaana.

Vanhempiensa henkisesti hylkäämien "pikkupillujen" jahtaaminen ei tule olemaan yhtä runsaslukuisen oikeamielisen Allahin-soturin aikaansaannos, kuin Isossa Britanniassa (koska meillä on näitä "pakolaisia" vähemmän), mutta maailmakatsomus, joka pohjautuu kaiken seksuaalisuuden ja alastomuuden, jopa paljaan ihon kieltämiseen, orgastisen kaipuun korvaustoimintona kukkivaan kaikkinaiseen vihaan, ei kypsytä ainakaan rakkauden hedelmiä. Jos nainen tai lapsi on vain miehen omaisuutta, hikinen kameli tai aina haluttaessa kynnettävä pelto, ei voi odottaa ainakaan luonnonmukaista satoa.

Eikä aikaakaan, vain vähän yli puoli vuotta edellisiä sanoja myöhemmin, Joulukuussa 2018 (IS 4.12) sai lukea:
Oulussa on tutkinnassa useita törkeitä lapsiin kohdistuneita seksuaalirikoksia, joissa on poliisin tiedon mukaan kolme alle 15-vuotiasta uhria. Rikoksista epäillään yhteensä yhdeksää ulkomaalaistaustaista miestä. Suurin osa epäillyistä rikoksista on tapahtunut eri puolilla Oulua ja ne ovat kohdistuneet yhteen uhriin. 

Se, että "pedofiiliringit" tulevat valtaosalle maamme viranomaisille tai poliitikoille yllätyksenä, kertoo heidän elävän keinotodellisuudessa, omassa kuplassa. Syvästi järkyttynyt valtiovarainministeri Petteri Orpo (IS 5.12.2018) taivastelikin: Tämä on vakava juttu. Ei voi tapahtua näin
Irakilaisia maahanmuuttajia tutkineen Marko Juntusen mukaan, kuten myös Tarja Halosenkin, syy turvapaikanhakijoiden seksuaalirikoksiin on sen sijaan poikkeustilassa ja traumoissa, ei uskonnossa ja kulttuurissa. Tampereen yliopiston tutkija Juntusen mukaan syyt löytyvät pikemminkin irakilaisen yhteiskunnan romahtamisesta sekä arjen ja perinteiden katkeamisesta: 
Joka ikisellä Suomessa haastattelemallani irakilaismiehellä oli Irakin kodissaan aseita
Juntunen toteaa työ- ja elinkeinoministeriön julkaisemassa raportissa "Poikkeustilan sukupolvet – Irakilaispakolaisuus Suomessa":
Se tarkoittaa ainoastaan sitä, että väkivallan läpäisevässä yhteiskunnassa koko elämänsä viettäneiden miesten oirehdintaa heidän saavuttuaan turvapaikanhakijoiksi on mahdotonta korjata, jos diagnoosi on väärä
Taas yksi tutkija, joka yrittää tehdä kuvitelmistaan totta. Alussa mainittu artikkeli kertoo muslimien vuosikymmeniä Britanniasta toimineesta pedofiiliringistä! Traumat eivät ole Britanniankaan pojilla puhjenneet kukkaan kaukaisen kotimaan kodeissa säilytettyjen aseiden vuoksi, vaan Koraanin ruokkimasta siveellisyydestä. Koraanihan ilmoittaa Hiehon suurassa:

vaimonne ovat teidän peltonne; käykää siis pelloillenne niin kuin tahdotte, mutta tehkää ensin jotain sielujenne hyväksi ja peljätkää Jumalaa’ (2:223) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti