sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Seksuaalirikoset eivät ole missään sopivaa käyttäytymistä

Hän ei ole Tarja Halonen
Kun entinen presidentti Tarja Halonen kommentoi lauantaiaamuna 8.12. Ylen Ykkösaamu-ohjelmassa tapahtumia Oulussa, jossa (ainakin) kymmentä ulkomaalaistaustaista miestä epäillään ainakin kolmeen alaikäiseen tyttöön kohdistuneista seksuaalirikoksista, niin hän ensinnäkin närkästyneenä möläytti:
Yksi selvä asia on se, että ei pidä sanoa, että se ei käy meidän yhteiskunnassamme. Se ei käy missään yhteiskunnassa. Se on YK:n ihmisoikeussopimuksen vastaista, kaikki maat ovat allekirjoittaneet sen. Se ei ole missään sopivaa käyttäytymistä, sanon sen hyvin voimakkaasti

Möläytys kertoo missä umpiossa poliitikot ja heitä ohjaava virkamieskunta elää! Turun Sanomat kirjotti jo 8.1.2005:
YK:n rauhanturvaajien Kongon demokraattisessa tasavallassa harjoittama nuorten tyttöjen seksuaalinen hyväksikäyttö on vakava ongelma, todetaan YK:n raportissa. Rauhanturvaajat ja yksi YK:n siviilityöntekijä ovat ostaneet Koillis-Kongossa seksiä jopa 13-vuotiailta tytöiltä. Heitä on myös epäilty tyttöjen raiskauksista.

Ja yli kymmenen vuotta myöhemmin MTV 3 uutiset kertoi 14.5.2015:
YK:n rauhanturvaajia on syyllistynyt seksuaaliseen hyväksikäyttöön vuosikymmenien ajan, kertoo joukko entisiä diplomaatteja ja YK:n virkamiehiä.

Jo yli-ikäinen thai-tyttö
No nämäkään YK:n työntekijät eivät ilmeisesti olleet henkilökohtaisesti allekirjoittaneet Halosen mainitsemaa sopimusta. Halonenkin kuvittelee, että kun YK:ssa allekirjoitetaan jotain, niin sopimus astuu voimaan välittömästi heti ja kaikkialla. Seksuaalirikoksetkaan eivät silloin voi enää olla missään sopivaa käyttäytymistä. Katsotaanpa mitä virkaa niillä allekirjoituksilla oikein on:
Esimerkiksi Thaimaassa, useiden suomalaisten lomanvietto paikassa Phuketissa on bordelleja, tai pitäisikö sanoa ”ilotaloja” miehille, joissa heille on tarjolla vanhempiensa tyrkylle pakottamia pääosin 10–13 vuotiaita tyttölapsia. Joillakin tytöillä on ”tuotteiden esittelytiloissa” jopa nukke kädessä! Tavallinen turisti, ei edes tavallinen seksituristi tai tutkiva toimittaja, saati YK:n erikoislähettiläs, löydä näitä paikkoja edes vahingossa, ellei ole tulossa edullisille ”ostoksille”, mutta ”kyselevä” kyllä osaa hämärässä huomaamattomalle ovelle.
Samaisessa iki-ihanassa Phuketissa ja samalla koko Thaimaassa on lukemattomia ilotaloja, joissa sulojaan paikallisille sekä turisteille esittelevät YK:n ihmisoikeussopimuksen vastaisesti tuhannet ja taas tuhannet, hiukan lapsi-ilotalojen tarjontaa vanhemmat, jo murrosikään saapuneet ja sitä varttuneemmat thaimaalaiset tytöt. Nämä nuoret tytöt ovat rutiköyhien vanhempiensa toimeentulon tarpeen tilkitsemiseksi alalle pakottamia seksityöläisiä.
CCN raportin 29.11.2017 “Sexual harassment: How it stands around the globe” (edition.cnn.com/2017/11/25/health/sexual-harassment-violence-abuse-global-levels/index.html) sisältö on koruton pelkiksi sanoiksi jääneen YK:n ihmisoikeussopimuksen kannalta, esimerkiksi:
Pakistan, Bangladesh ja Intia, maat, joissa monilla alueilla, naisten hyväksikäyttö on niin luonnollista ja ”sopivaa”, ettei se edes kiinnosta viranomaisia. Bangladeshissahan peräti 84 % naisista on joutunut seksuaalisen ahdistelun ja hyväksikäytön uhriksi, osa jopa työpaikoillaan vaatetehtaissa pomojensa ”panokoneiksi” kutomakoneen ohella valmistaessaan sinulle muun muassa Esprit, H&M,. Lindex ja Nike merkkisiä muotivaatteita.
Sekä Kambodzha tai Vietnam, joissa punakhmerien ja Vietkong-sissien jälkeläiset jatkavat sisäisen vihollisensa jahtaamista hyökkäämällä maassaan lähes joka toisen naisen (40 % naisista) kimppuun.
Allahin soturi poseeraa laumansa kanssa
Tai 22 Arabimaan naiset, joista suomeenkin ”pakenevat” potentiaaliset raiskaajat saapuvat! Egyptissäkin vain 99 % alle 7-vuotiaista tyttölapsista joutuu seksuaalisen väkivallan kohteeksi ensimmäisten elinvuosiensa aikana. Näissä maissa naisten sukupuolielinten silpominen on ”sopiva” toimenpide ja naiset ovat useimmissa maissa pelkkää kameliin verrattavissa olevaa irtainta omaisuutta, jota voi kohdella ihan millä päällä sattuu olemaan.

Toiseksi Tarja Halonen korostikin Ylen ykkösaamun haastattelussa 8.12.2018 suurta viisautta osoittaen, "etteivät kulttuurierot tai esimerkiksi uskonto selitä Oulun seksuaalirikoksia millään tavalla."
Eikö muka? Kysymällä vain, että entä jos pakolaiset tulisivat Islannista, ei Islamista, niin selviää Halosen puutteellinen ajattelukyky? Jos kyse ei kerta kaikkiaan ole kulttuurieroista tai uskonnosta, niin jatkuisivatko raiskaukset siinäkin tapauksessa, että pakolaiset tulisivat satujen saarilta? Suoraan ja kiertelemättä sanoen Tarja Halonen  valehtelee, joka ominaisuus hänellä onkin poliitikkona "geneettisesti" veressä. Jos hän ei valehtelisi, niin hänhän ilman muuta kertoisi meille miksi ihmeessä muslimipojat (ja sedät) ovat niin tuhmia.
Kylläpä sinä olet suloinen!
Haluaisitko namia?
Ja vaikkapa Tansaniasta, Nigeriasta, Zimbabwesta tai Etelä-Afrikasta, maista joissa yli puolet naisista joutuu seksuaalisen väkivallan, kuten raiskauksien uhreiksi, eikä kehitysapua omiin taskuihinsa rohmuava hallitus tee varmasti mitään tämän kaikkialla sopimattoman käytöksen kitkemiseksi. Ja aivan kuten pimeän Afrikan Zimbabwessa, niin meilläkin, sellaisessa eurooppalaisessa sivistysvaltiossa kuin Italiassa, naiset, muun muassa perheenäidit, joutuvat myymään itseään miehille tienvarsilla. Ajapa vaikka perjantai iltaisin pikkuteitä Roomasta etelään Anzioon, niin näet karut eurooppalaisen todellisuuden kasvot!
Entä Indonesia, joissa eräin paikoin, kun kylään saapuu miesvieras, häntä varten on kylässä vieraanvaraisuuden osoittamista varten erityinen vierastalo, jossa häntä viihdyttää vierailun ajan nuori neitsyt. Neitsyt, jonka immenkalvosta vuotava sulotuoksuinen veri lepyttää viidakon verenhimoiset jumalat. Oletko koskaan kuullut nuoren tytön kirkuvan: ”Ei, ei, hän halkaisee minut!”
Emmekä vielä ole päässeet filippiiniläisten siirtotyöläisten kohteluun esimerkiksi Dubaissa tai Saudi-Arabiassa, jossa monen tytön kohtalo on joutua osaksi isäntänsä irtaimistoa, käteväksi, aina tarvittaessa paikalle saapuvaksi siementen karistuskoteloksi. Tai Hong Kongin kiinalaismafian "hunajaisiksi" hieromakoneiksi, joka yltää jo korkeantason South China Airlinesiin kytkeytyvään, seksuaalista pakottamista sisältävään orjakauppaan.

Vaikka Tarja Halonen ei tiedä, niin seksuaalinen ahdistelu ja väkivalta, kuten raiskaukset ja taloudellisen ahdingon pakottama käytös, ovatkin maapallolla aivan yleistä ja sopivaa käyttäytymistä useissa valtioissa, myös YK:n omien työntekijöiden keskuudessa sekä useissa "YK:n ihmisoikeussopimuksen allekirjoittaneissa maissa."

Tarja Halosen sietäisi kuitenkin pohtia, miksi suomalaiset tytöt lankeavat niin helposti groomingiin, joka tarkoittaa aikuisen Oulussakin suorittamaa, yleensä netissä alkavaa manipulatiivista prosessia, jossa hän valmistelee lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä luomalla tähän kiintymys- ja luottamussuhteen. Erityisen yleisiä grooming-prosessin alkamistapoja ovat lapsen kehuminen ja lapsen kuvan kommentointi. Ei tarvitse olla edes tuleva Nobel-voittaja, niin vastauksen löytää vaikka kirjasesta Mielenterveyden häiriöt - Syyt ja kootut selitykset!

1 kommentti: