keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Hallitus, THL ja Tampereen sekä Turun yliopistot valehtelevat


Hallitus julkaisi koronamuistion – ennusteen mukaan jopa 3 miljoonaa suomalaista voi sairastua, 540 – 3 240 kuolla (IS 17.3). Tiistaina julkaistiin 14-sivuinen muistio, jossa esitellään ennustemallia, jonka THL on laatinut yhteistyössä Turun ja Tampereen yliopistojen kanssa.
Ennusteessa esitellään kolme skenaariota: lievä, keskiverto ja vaikea. Lievässä skenaariossa koronatartunnan saisi viidennes väestöstä, siis reilut miljoona suomalaista. Keskiverrossa skenaariossa tartunnan saisi 40 prosenttia väestöstä, yli 2,1 miljoonaa suomalaista. Vaikeassa skenaariossa koronaan sairastuisi 60 prosenttia väestöstä, mikä tarkoittaisi yli 3,2 miljoonaa suomalaista. Tehohoitojaksoja olisi Suomessa mallinnuksen mukaan 1080–8100 kappaletta, ja kuolemantapauksia 540–3240. Kuolleisuusarvio perustuu siihen, että koronaan kuolisi 0,05–0,1 prosenttia tartunnan saaneista.


Käytetäänpä aivoja, koska THL:n ja Tampereen sekä Turun yliopistojen "asiantuntijat" eivät niitä osaa käyttää tai vaikuttaa jopa sille, ettei heillä ole ajattelukykyä ollenkaan:
Jos Kiinassa olisi koronatartunnan saanut vastaavasti 20 % väestöstä, niin se olisi tarkoittanut 280 000 miljoonaa tartunnan saanutta. Käytännössä tartunnan saaneita on Kiinassa ollut noin 80 000 ja kuolleita hiukan yli 3 200 kansalaista eli noin 4 % sairastuneista!

Miksi Kiinassa ei koronavirus tarttunut viidennekseen maan väestöstä? Ja miksi Kiinassa koronavirukseen kuolleisuus oli peräti 4 % kun ”akateemiset asiantuntijamme” arvioivat lievimmän skenaarionsa mukaan, että Suomessa menehtyneitä tulisi olemaan vain 530 – 1080 henkilöä, kun Kiinaan kuolleisuusprosenttiin vertaamalla menehtyvien määrä nousisi maassamme 43 200 henkilöön!

Kuka valehtelee? Vai onko niin, että maamme viranomaiset ja poliitikot eivät aiokaan ryhtyä tehokkaisiin koronaviruksen rajoitustoimenpiteisiin, vaan antavat taudin tukehtua ajan myötä itsestään laumaimmuniteettiin? Tämä selittäisi etukäteen ilmoitetut alhaiset kuolleisuusluvut, joita voi aina myöhemmin selitellä esimerkiksi suomalaisten korkeaan verenpaineeseen vedoten! Tai sitten johtajillamme on salattua tietoa viruksen muuntautumisesta tulevaisuudessa!

Muuten - yksikään media ei ole kyseenalaistanut "asiantuntijoiden" arviota tulevasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti