sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

Valeuutista valeuutisen perään


Viimeinen leposija
Kiinan kommunistipuolue valehtelee! Iltasanomien uutinen 29.3 ”Kylmäävä havainto: Italian hurjat koronakuolemaluvut saattavat olla vain murto-osatodellisuudesta – myös Kiinan tilastoista vahvoja epäilyksiä” on todellisuudessa vielä paljon karmeampi kuin osaamme kuvitella. 29.3 mennessä:
Kiinassa 57 kansalaista miljoonasta sai koronavirustartunnan ja heistä 2 miljoonasta kuoli!
Yhdysvalloissa on nyt 374 kansalaista miljoonasta saanut koronavirustartunnan ja heistä 7 miljoonasta on kuollut (epidemia vasta täysin alkuvaiheessa ja kuolleisuus alkaa vasta nyt nousta)!
Italiassa on jo 1529 kansalaista miljoonasta saanut koronavirustartunnan ja miljoonasta 166 heistä on kuollut – kaikkiaan kuolleita yli 10 000
Espanjassa on jo 1566 kansalaista miljoonasta saanut koronavirustartunnan ja miljoonasta 128 heistä on kuollut!
Sveitsissä on jo 1626 kansalaista miljoonasta saanut koronavirustartunnan ja 31 kansalaista miljoonasta on kuollut (samoin kuin USA:ssa, Sveitsissä epidemia on vasta alkutekijöissä)!

Viimeinen desinfiointi
Entä eikö herätä yhtään ihmetystäsi Kiinan Wuhanin luvut; kaupungissa 10 miljoonaa asukasta ja koronavirus sai jyllätä kaupungissa viikkoja kommunistipuolueen vähättelystä välittämättä! Viruksen tartuttamia on tilastollisesti täytynyt olla Kiinan väkiluku huomioiden koko maassa kaikkiaan yli 200 000 ja kuolleita lähes 100 000 kansalaista. Jos huomioon otetaan pelkästään Hubein maakunta, johon Wuankin kuuluu (kaikkiaan 57 miljoonaa asukasta, hiukan yli 4 % Kiinan väestöstä), niin menehtyneitä pitäisi olla suurin piirtein saman verran kuin Italiassa (kaikkiaan 60 miljoonaa asukasta). Eli 29.3 tilanteen mukaan vähintään kolme kertaa enemmän kuolleita (noin 30 000) kuin Italiassa (jossa nyt yli 10 000 kuollutta). https://bnonews.com/index.php/2020/03/the-latest-coronavirus-cases/ olettaen, että epidemia on onnistuttu Kiinassa rajaamaan kyseiselle alueelle, mikä taas ei ole muihin maihin verrattuna lainkaan uskottavaa! Kuten blogissani "Turpeenpoltto on keskeytettävä - pitsinnypläys kunniaan" 4.2 totesin: "manner-kiinalaisiin ei kannata koskaan luottaa"! 
Viimeinen matka
Eihän suurella yleisöllä, kuten ei myöskään asiantuntijoilla, sitä paitsi ole käsitystä maailmassa virustartunnan saanneiden kokonaislukumäärästä. Suomessakin annetaan yleisesti ymmärtää, että tartunnan on saannut 29.3 mennessä 1221 henkilö, mutta sivulauseessa mainitaan (jos mainitaan), että THL:n pääjohtajan mukaan tartunnan saanneita voi maassamme olla 20-30 kertainen määrä kuin on todettu (siis 24 420 - 36 630), koska Suomessa testataan nyt vain vakavasti sairaita, riskiryhmään kuuluvia sekä sosiaali- ja terveyshuollon työntekijöisä! Niinpä kun testauskapsiteetti on rajallinen, niin kyllä aikaa myöten kuolleiden lukumäärä kertonee paremalla tarkkuudella tartunnan saanneiden kokonaislukumäärän kuin THL:n pääjohtaja. 

Tai sitten kiinalaisten alhaisemmat kuolleisuusluvut selittyvät sille, että he ovat huomattavasti vastustuskykyisempiä kuin muut maapallon asukkaat elleivät he, oman epidemiansa mentyä pääosin ohi, ole jalostaneet laboratoriossaan virusta voimakkaammaksi ja lähettäneet sen tuhomaan koko länsimaisen yhteiskuntajärjestyksen. 😁

Ja tietämättäni blogijulkaisuni kanssa samana päivänä Newsweek uutisoi "WUHAN COVID-19 DEATH TOLL MAY BE IN TENS OF THOUSANDS, DATAON CREMATIONS AND SHIPMENTS OF URNS SUGGEST"!
"Some Wuhan residents estimate that the coronavirus death toll could be 26,000, based on the amount of urns being delivered and distributed across the city. Citizens on Chinese social media have said that seven Wuhan funeral homes will likely distribute 3,500 urns per day on average from March 23 to April 4, which marks Qing Ming, the traditional tomb-sweeping festival. By that estimate, 42,000 urns would be given out in the 12-day period."

Eli joku muukin siis ihmettelee Kiinan tapahtumia muutenkin kuin tilastotieteen valossa - nyt tuhkauurnien! Ja on ilmeisen turha odottaa, että Helsingin Sanomat uutisoisi tuhkauurnakasoista mitään, sillä diplomaattisyyt estävät lehteä kyseenalaistamasta Kiinan kommunistipuolueen toimia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti