perjantai 27. maaliskuuta 2020

Munkit ja muoviämpärit


Talous pyörii muoviämpäreitä jonottamalla
Koko Korona-kaaoksen syvin olemus tiivistyy Helsingin Sanomien Uutisessa 26.3: Elinkeinoelämän puheenjohtaja ja Nokian tuleva toimitusjohtaja Pekka Lundmark toivoo, että kaikki kynnelle kykenevät ihmiset ja yritykset kuluttavat minkä voivat (kuin viimeistä päivää, niinkö?) ja pitävät talouden pyörät pyörimässä. ”On hirveän tärkeää, että emme luo nyt joukkopsykoosia, jossa kaikki lopettavat talouden pyörien pyörittämisen. Tilannetta ei saa käyttää hyväksi.”

Hymy on herkässä kun munkit on
hyvässä jemmassa
Eli perimmäinen syy siihen, miksi oikeastaan ketään ei kiinnosta maailmalla nälkää näkevät miljoonat lapset tai liikenneonnettomuuksissa kuolleiden uhrien omaiset, miksi kukaan ei esitä surunvalitteluja kuolleiden perheille, on siinä että näiden ihmisten kuolema ei uhkaa elossa vielä olevien päättymätöntä kulutusjuhlaa, juhlijoiden omia taloudellisia etujaan, viihtymistä - hulluja päiviään, viini-illallisia, viikonloppujen kaupunkilomia, videojuoruamista ystävien kesken, merkkivaatteita tai loppumattomia flow-festifaaleja.  Heidät on huumattu lapsesta lähtien kuluttamaan minkä vain suinkin voivat! Lähes kaikki kynnelle kykenevät ihmiset ovat joukkokulutuspsykoosin uhreja. Heitä on käytetty hyväksi!

Nyt "koronasuden" uhatessa heidän huteraa oljista kyhättyä maailmakuvaansa, valtiovarainministeri Katri Kulmuni etunenässä näyttää mallia kuinka munkkeja hamstraamalla pidetään kuolemanpelko kurissa! Joukkokulutuspsykoosin uhrit vaikertavat nyt pelosta tutisten, melkeinpä paniikissa joukkona, että kyllä me tästä selviämme; pitää vain olla yhtenäisiä ja totella viranomaisten määräyksiä! "Nyt on tullut aika ottaa pää pois perseestä ja pysyä kotona."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti