sunnuntai 15. maaliskuuta 2020

On yksi vitun hailee jos yksi neekeri-lapsi kuolee


Samaan aikaan kun valtiokoneistomme vaikutusvaltaisimmat instanssit, poliitikot ja virkamiehet, miettivät kuumeisesti keinoja hidastaa korona-viruksen leviämistä, jotta kansantalouden rattaat pyörisivät nettosuhteeltaan hyödyllisesti ja talouselämän vaikuttajat laskelmoivat epidemian kokonaisvaikutuksia bisneksenteolle, kuolee ihmisiä kuin kärpäsiä joko pysyvän köyhyyden tai, nurinkurista mutta totta, ahneen yltäkylläisyyden seurauksena

Approximately3.1 million children die from undernutrition each year (UNICEF, 2018a). Siis 3.1 miljoonaa lasta kuolee maailmassa vuosittain aliravitsemukseen!
Obesity has reached epidemic proportions globally, with at least 2.8 million people dyingeach year as a result of being overweight or obese (WHO 2017). Ja lähes yhtä paljon ihmisiä kuolee ylipainon seurauksena!

Kansalaiset hamstraavat peloissaan vessapaperia! Vessapaperin ja nimenomaan valkoisen vessapaperin riittävyyden takaaminen varmistaa, että yksi ihmisen kaikkein olennaisimmista perustarpeista tyydyttyy. On yksi vitun hailee, jos joku neekerilapsi menehtyy nälkään Afrikassa, kunhan vain meillä on vessapaperia varastossa, bisnes ei häiriinny ja kansantalouden kasvu jatkuu!

Vähän vaille 3 kuukauteen korona-virukseen onkin kuollut melkein 6 000 ihmistä ja asiakkaat tappelevat Suomessa k-supermarketissa vessapaperipaketeista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti