tiistai 3. maaliskuuta 2020

Käsidesi ja kasvosuojukset



Lääkäri Li Wenlinag, jonka Kiinan viranomaiset vaiensivat,
hänen yritettyä varoittaa uhkaavasta uudesta taudista - kuollut!
Ihmisten hulluus on heijastus heidän tyhmyydestään. Helmikuun alusta 2020 maapallolla on sairastunut kuukaudessa noin 90 000 ihmistä koronavirukseen ja kuollut 3100 henkeä! Kuolleisuus on siis ollut sairastuneista noin 3,5 %!
Hui kamalaa! Viruksen levittyä Kiinasta länteen viranomaiset ovat asettaneet kokonaisia pikkukaupunkeja ja kyliä karanteeniin. Usean eri maan kansalaiset ovat aloittaneet elintarvikkeiden hamstrauksen ja jopa vihanpurkauksia sairastuneita kohtaan on esiintynyt. Paniikki yltyy ja pörssit putoavat.

Influenssaan menehtyy kuolintodistusten mukaan Suomessa vuosittain noin 500 ihmistä ja luvussa eivät ole mukana ne henkilöt, joiden poismenoon influenssa on oleellisesti myötävaikuttanut! THL arvion mukaan influenssan aiheuttama kuolleisuusolisikin yli 1 000 henkilöä vuodessa. Ketään ei ole kuitenkaan asetettu kausi-infulenssan vuoksi karanteeniin?
Ja kun maailmalla kuolee vuosittain kaikkiaan noin 1,25 miljoonaa ihmistä liikenneonnettomuuksissa, niin kukaan ei uhrin lähiomaisia, jos niitäkään, lukuun ottamatta eväänsä hetkauta? Pelkästään Yhdysvalloissa menehtyy auto-onnettomuuksissa vuosittain noin 40 000 henkilöä ja Kiinassa heittää veivinsä samana ajanjaksona 260 000 henkilöä erilaisissa liikenneonnettomuuksissa. Ainuttakaan moottoritietä, suojatietä tai risteystä ei ole kuitenkaan asetettu viranomaisten toimesta käyttökieltoon!

Maapalolla meneillään olevissa kymmenessä verisimmässä sodassa (Afganistan, Syyria, Meksiko, Jemen, Somalia, Nigeria Kamerun, Niger, Tsad, Irak, Mali ja Etelä-Sudan) on kuollut viimeisten vuosien aikana lähes 2 miljoonaa henkilöä, pääasiassa siviiliä! Who Cares? Asetehtaat saavat sylkeä yhä edelleen tuotteitaan kidastaan estoitta ja Suomenkin poliitikot hymyilevät kameroille niin Idän kuin Lännenkin sotahaukkojen siipien suojassa. Kaikki karanteenit ovat pelkkää silmänlumetta ja asetettu lähinnä vain muodon vuoksi kansanjoukkojen kusettamiseksi!

Ihmiskunnalta puuttuu poliitikoita myöten kaikkinainen suhteellisuuden taju ja kansalaisten tyhmyys on käsin kosketeltavaa! Niin kauan kuin käsidesiä ja kasvosuojuksia on saatavilla sekä pakolaiset pysyvät Turkissa, kaikki on hyvin. Kun käsidesi ja kasvosuojukset loppuvat, olut ja lenkkimakkara hyllyt tyhjenevät marketista, paniikki on käsillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti