torstai 16. huhtikuuta 2020

Kiinailmiö

10 päivään rakennettu sairaala Wuhanissa
Aloitin kirjoittamaan tätä blogia 8.4 ja blogin julkaisu on odottanut vain vertailukelpoisia kuolinlukuja muualta maailmasta No nyt niitä alkaa olla:
Wuhan on Hubein maakunnan pääkaupunki keskisessä Kiinassa. Wuhanissa on noin 9,8 mijoonaa ja koko Hubein maakunnassa on kaikkiaan 58 miljoonaa asukasta. Kun koronavirus iski Wuhaniin, kukaan ei tiennyt mistä on kyse ja miten tulee toimia! Kiina on ilmoittanut 8.4 mennessä 67 803 ihmisen saaneen Hubein maakunnassa tartunnan ja 3212 kuolleen pääosin 23.1 – 5.3 välisenä aikana! Kiinan ilmoittamat luvut tarkoittavat, että koko Kiinan asukkaista 57 asukasta miljoonasta sai tartunnan ja 2 asukasta miljoonasta heitti henkensä! Rajattaessa koronaepidemia pelkästään Hubein maakuntaan niin virustartunnan saanneita kansalaisia oli noin 68 000. Tartunnan saaneita oli Hubeissa 1169 asukasta ja kuolleita virallisten lukujen mukaan kaikkiaan 55 asukasta miljoonasta. Epidemian kesto Kiinan viranomaisten mukaan Wuhanissa kesti vain noin 7 viikkoa. 
Entä miten ihmeessä Kiina onnistui rajaamaan epidemian lähes pelkästään ainoastaan Hubein maakuntaan,? Esimerkiksi 21 miljoonan asukkaan Pekingissä oli 8.4 mennessä tavattu vain 580 tartunnan saanutta henkilöä ja koettu 8 kuolemaa koronan kynsissä tai 25 miljoonan asukkaan Sanghain maakunnassa kaikkiaan 516 tapausta ja vain vaivaiset 6 menehtynyttä kansalaista miljoonasta? https://bnonews.com/index.php/2020/04/the-latest-coronavirus-cases/

Tuhkauurnien toimitusta Wuhaniin!
Huomaa pelkästään yhdessä ainoassa kuvassa 1600 uurnaa, eli
viranomaisten mukaan 50 %:lle kaikista Wuhanissa kuolleista
15.4 koronatilastojen mukaan Yhdysvalloissa on vain 5 viikkoon (5/7 Kiinan ajanjaksosta) sairastuneita jo 650 000 ja kuolleita lähes 30 000 kun teknisesti edistyneessä Wuhanissa sairastui yhtä pitkänä ajanjaksona vain noin kymmenesosa - 67 803 ja kuolleen mitättömät 3212 kansalaista! 

Helsingin Sanomat uutisoikin sopivasti 16.4, että Wuhanin tuhkauurnien perusteella kiinalaislehti arvioi koronaviruksen tappaneen Wuhanissa todennäköisesti paljon enemmän ihmisiä kuin viralliset luvut kertovat – jopa 16-kertaisen määrän: Kiinalaisen Caixin-lehden tietojen mukaan kuolleita saattaisi Wuhanissa olla jopa 42 000. Se on 16-kertainen määrä virallisiin lukuihin verrattuna. Toinen laajalti jaettu arvio liittyy Wuhanin polttohautaus­kapasiteettiin. Asiasta on uutisoinut muun muassa Radio Free Asia (RFA). Wuhanin krematorioissa on yhteensä 84 uunia. Vuorokaudessa pystytään tuhkaamaan noin 1 560 ruumista. Kerrottiin, että uunit olivat ainakin kuukauden ajan täydessä käytössä. Lehtitietojen mukaan Wuhaniin siirrettiin lisää polttohautaajia muualta Kiinasta, jotta tuhkausta pystyttiin jatkamaan kellon ympäri. RFA laski, että luvut voivat tarkoittaa jopa 46 800 kuollutta. Tämä siis yhdessä kuukaudessa, todellisuudessahan korona jylläsi Wuhanissa 2-3 kuukautta vapaasti!
Kun nyt vertaamme Kiinan kertomia virallisia koronalukuja ensin yllä olevaan taulukkoon ja sen jälkeen muutamme nuo luvut 16-kertaisiksi, saamme sairastuneiden lukumääräksi Kiinan Wuhanissa kaikkiaan hiukan yli 1 miljoonaa kansalaista, joista heitti henkensä kommunistipuolueen sähläilyn vuoksi noin 50 00 kansalaista! Kaikkiaan Wuhanin maakunnan asukkaista jopa noin 17 200 kansalaista miljoonasta sai viruksen ja 860 kansalaista miljoonasta heitti henkensä! Nämä luvut eivät olekaan enää niin uskomattomia kuin kiinalaisten aikaisemmin esittämät, vaan hyvin linjassa (jopa todennäköiset) esimerkiksi USA:n, Espanjan, Italian, Ranskan ja Saksan vastaavien lukujen kanssa kun ottaa huomion sen, että virus oli ennen kokematon, Wuhanin asuinolosuhteet, maan terveydenhuollon tason, ja lääkäreihin kohdistuneet vaientamispyrkimykset! Yhdysvalloissa, Ranskassa, Saksassa ja erityisesti Turkissahan virus on sitä paitsi vasta pääsemässä vauhtiin!
Koronapandemian syntypaikka Wuhan korjasi perjantaina 17.4 kuolintilastojaanselvästi. Kun aiemmin kaupungissa menehtyi COVID-19-tautiin 2579 ihmistä, kasvoi lukema peräti 50 prosentilla pienen tarkastuslaskelman jälkeen. Perjantain tietojen mukaan Wuhanissa kuoli koronavirukseen jo 3869 ihmistä. 1290 menehtyneen lisäys perusteltiin ”virheellisellä raportoinnilla”. Ikään kuin Wuhanin viranomaiset olisivat laskutaidottomia! Uskokoon ken tahtoo....
Ei ihme, että Kiinan kommunistipuolueen johto tekee kaikkensa, jotta totuus sen toiminnasta koronaviruksen yhteydessä ei missään olosuhteissa paljastuisi! Tyhmyri Trumpkin syyttää WHO:ta (peittääkseen pääasiassa omat munauksensa), vaikka suurimmat kusipäät löytyvät vuorenvarmasti Kiinasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti