keskiviikko 8. huhtikuuta 2020

Paavi - Saatanan palvoja

Saatananpalvoja

Perimätiedon mukaan Jeesus tuomittiin, ei suinkaan viattomana, vaan Jumalanpilkasta ja noituudesta. Nimittihän hän juutalaisten rakasta sadisti isää Herraa Saatanaksi: Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä (Joh.8:44)

Totuus karkaa Paavi Franciscuksen suusta kuin vesi hanhen selästä, kun hän puolustaa ex-neuvonantajaansa kardinaali George Pelliä: ”Näin pääsiäisviikkona olemme todistaneet samanlaisia syytöksiä, joita esitettiin Jeesusta vastaan, ja miten Hänet tuomittiin, vaikka Hän oli viaton

Paavikaan ei tajua tyhmyydessään, että Jeesuksen sanoessa juutalaisten Herraa Isä Perkeleeksi, Jeesus sanoi samaa kristittyjen Herrasta! Eihän Jeesuksen sanoja tajua yksikään Herra-saatanaa palvova kristittykään! Jeesushan sanoo Johanneksen evankeliumissa, että kristittyjen juutaisilta omima Jumala on itse Isä Perkele!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti