torstai 9. huhtikuuta 2020

Sanna Marinilla on vakava luonnevika


Tekohymy on Sannan ja kuvassa olevan pellen yhteinen tavaramerkki.
Vai oletko nähnyt Sannan joskus hymyilevän oikeasti?
MTV 3 kertoi 29.3 pääministeri Sanna Marinin (sd.) todenneen Twitterissä, että kriisiaika ei ole hetki, jolloin kyseenalaistetaan toimivaltaisten viranomaisten kyky tai osaaminen: "Jotta voimme onnistua työssämme mahdollisimman hyvin, tarvitsemme myös työrauhaa. Myöhemmin tulee aika, jolloin on käytävä tarkasti läpi, missä onnistuimme ja missä olisimme voineet toimia paremmin."
Vajaat kaksi viikkoa myöhemmin, 8.4 Helsingin Sanomat tiesi kertoa, että Sanna Marin nuhteli (HS käyttää Sannan käytöksestä sanaa "nuhteli", kuten valtaosa mediasta, sanan "syyttämisen" synonyymina) terveys­toimijoita varmuus­varastojen puutteista. Presidentti Sauli Niinistö kehotti lopettamaan ”keskinäisen syyllistämisen”. Presidentinkanslian julkaisemassa lausunnossa Niinistö korosti yhteistyön merkitystä suojavälineiden hankinnassa. Niinistön mukaan Suomen eri toimijoiden tulisi lopettaa keskinäinen syyllistäminen ja löytää yhteinen käsitys siitä, mitä ja paljonko suojavälineitä tarvitaan.

Mitä tästä opimme? Ainakin sen, että hajutomalla, mauttomalla ja tunteettomalta vaikuttavalla Sanna Marinilla on sittenkin tunteita! Hänen nyt paljastunut iljettävä käytösohjeensa on maassamme hyvin yleinen: Tee niin kuin  minä sanon, älä niin kuin minä teen! Eli Sanna-ressukka ei siedä lainkaan itseensä kohdistuvaa kritiikkiä mutta hän on aina hanakasti valmis kritisoimaan muita!
Sannan lapsuudenaikaisista (alkoholisti-isän aiheuttama perhehelvetti) kokemuksista kumpuava käytös kertookin sen, että pääministerillä on vakava luonnevika. Tämä luonnevika tulee ilmi tulevaisuudessa vielä useasti muun muassa vallanhimona, oikeassa olemisen pätemisenä, juonitteluna ja lopulta todennäköisesti kuoppaan kapsahtamisena - tulette näkemään! Mutta Suomen kansa saa nytkin juuri sen mitä se on ansainnut - pääministerin, joka lumoaa sen tekohymyllään!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti