perjantai 17. huhtikuuta 2020

Oliko Tytin ehkäisy kunnossa?

Virus yllättänyt Tytin takaapäin juurta
myöten!
Iltalehden 16.4 mukaan  ”Asiantuntijatyksimielisiä Ylellä: Pandemia yllätti EU:n täysin housut kintuissa” (kuten kuvasta näkyy). Tytti: "Ei meistä kukaan ollut valmistautunut."
Olisi ehkä kannattanut Tytinkin pitää alkkareistaan kunnolla kiinni tai sitten kantaa ainakin pötkö liukuvoidetta mukana!  Oletko Tytti muuten tietoinen, että virus ei muuten kanna ehkäisyvälineitä messissä! Oliko ehkäisysi kunnossa? Ja äläkä ainakaan anna viruksen tunkeutua suuhusi - suu hyvän sään aikana suppuun ja maski kasvoille nyt! 
Haluaisitko sinäkin muuten Tytyin näköisen "harpun" äidiksesi?
Tavarajunan alle jäänyt. pahaa oloa
ympärilleen säteilevä Päivi
IL 16.4 Eduskunta on ylin vallankäyttäjä Suomessa. Sillä on oikeus saada kaikki tarvitsemansa tieto Keskustan valtiovarainministeriön kansliapäälliköksi ajaman asiantuntija Päivi Nergin ja muiden VM:n virkamiesten tapauksen käsittely tulee olemaan valiokunnassa tylyä. Perustuslakivaliokunta valmistautuu myös arvioimaan, onko apulaisoikeuskansleri Mikko Puumalaisen VM:n virkamiesten tapauksesta antama ratkaisu lain mukainen.

Ei ihme, sillä Päivi onkin varsinainen rehellisyyden ja luotettavuuden malliesimerkki! Hänen habituksensa ja käyttäytymisensä kertoo erittän vaikeista vammoista varhaislapsuudessa tapahtuneen, ilmeisesti omien vanhempien suorittamien pahoinpitelyjen vuoksi!
Tasan ei käy onnen lahjat, jos sinulla on Päivin oloinen äiti tai sisko!

Ilta-Sanomat kertoi samana päivänä, että kotihoidossa työskenteleville on jatteu kasvomaskeja joiden materiaali on jonkinlaista kaksinkertaista kartonkia. Maskiin on niitattu pussinsulkija, joka pitäisi muotoilla nenään. Myös kuminauhat ovat niiteillä kiinni niin, että niitit ovat hoitajan kasvoja vasten. Miksiköhän STM ei jaa paria rullaa 2-kerros vessapaperia ja pätkää teippiä terveydenhoidon työntekijöille? Olisihan se vielä edullisempaa. Nythän sairaanhoitajille on tarjottu koronasuojaksi jopa sadetakkeja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti